Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά κόψε κάτι ektor7. Έχω windows 8.1 στο λάπτοπ μου (core i7, 8gb ram) και τα κολληματάκια του τα τρώει. Σφεράτα δεν πάει ούτε με σφαίρες. Μη λέμε ό,τι θέλουμε.

Τα chromebook είναι σαφώς πιο smooth και ιδανικά για αυτό που κάνουν. Το καλό είναι ότι βελιτώνονται συνεχώς. Συν, ότι μελλοντικά θα μπορούν να τρέξουν android apps. 

Και όσο για το "δεν πουλάνε" λέγε ότι θες. Και μόνο ότι βγάζει διαφημίσεις η ίδια η ms δείχνει ότι τα φοβάται. Αυτό είναι το αστείο, λένε τα fanboys ότι τα chromebooks δεν είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, και βγαίνει η ms και τους διαψεύδει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά κόψε κάτι ektor7. Έχω windows 8.1 στο λάπτοπ μου (core i7, 8gb ram) και τα κολληματάκια του τα τρώει. Σφεράτα δεν πάει ούτε με σφαίρες. Μη λέμε ό,τι θέλουμε.

Τα chromebook είναι σαφώς πιο smooth και ιδανικά για αυτό που κάνουν. Το καλό είναι ότι βελιτώνονται συνεχώς. Συν, ότι μελλοντικά θα μπορούν να τρέξουν android apps.

Καλα κοψε κατι και συ!

Εχω t100,μαζι με αρκετους εδωμεσα και τραβατε ρωτατε ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ τους ,στο οτι ΔΕΝ κολλανε ή ΔΕΝ ειναι ταχυτατα και σφαιρατα!

Windows tablets/hybrids γενικά.

Asus Transformer Book T100

ASUS VivoTab Note 8 (M80TA)

Toshiba Encore WT8-A-102

Ωραια.Τωρα δωστε κανενα link,στο φορουμ για να τους ρωτησω ποσο απροβληματιστα και σφαιρατα,ειναι τα chromebooks,με παρομια χαρακτηριστηκα με το t100?

Παντως λυπουμε οταν βλεπω ανθρωπους με τετοια συστηματα σαν το δικο σου και να σερνονται,σε απλη χρηση,ενω τα windows tablets με atoms και 2gb ram,να πετανε,οπως μπορεις να διαβασεις και στα λινκ που ποσταρα! :lol:

Υ.Γ.Nix Pixel,με απογοητευεις!Εχεις τετοιο μαματο συστημα και του εχεις βαλει windows 8.1???

Ντροπη!

Τωρα αμεσως,format και ριξε το chrome os,να δεις πως μαμαει το συστηματακι! :P

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 8
Δημοσ.

Έχω windows 8.1 στο λάπτοπ (core i7, 8gb ram) και windows 8.1 τάμπλετ και κολλήματα δε βλέπω.

Ουτε εσυ δε βλεπεις καλα ,προφανως! ;)

• Like 1
Δημοσ.

Έχω windows 8.1 στο λάπτοπ (core i7, 8gb ram) και windows 8.1 τάμπλετ και κολλήματα δε βλέπω.

έχω windows 8.1 με pentium και ούτε εγώ βλέπω κολλήματα :P τα windows 8/8.1 είναι πανάλαφρα.

τα chromebooks δεν είναι pc για μένα αλλά απλά μέσα για να μπαίνεις σε ιντερνετ και να προβάλεις μονο,τα windows,ubuntu,osx και άλλες διανομές linux είναι κανονικά λειτουργικά υπολογιστή.

• Like 2
Δημοσ.

τα chromebooks πραγματι ειχαν καλες πωλησεις τις εβδομάδες των περασμενων Χριστουγεννων κυριως  από μικρες επιχειρήσεις που τα ειδαν ως ευκαιρια  οπου πολλοι όμως από αυτους στη πορεία αντιληφθηκαν ότι είτε το chrome Os δεν ανταποκρινοταν στις ανάγκες τους ειτε αργοτερα δαπανησαν επιπλέον resources για εκπαιδευση προσωπικου, αρκετοι δε τα πηραν για να βαλουν windows ή να τα τρεχουν από usb drive...

από την άλλη οποιος διαβασε το personal memo του Nadella  πριν μερικες μερες αντιλαμβάνεται τη σαφη κατευθυνση στο productivity μεταξυ ολων των αλλων που θελει να κανει η Microsoft ακομα και στις μικρότερες συσκευες

Δημοσ.

O Kabamaru από πάνω ξέχασε ποια εταιρία έχει τα Windows και πόσο είναι το ποσοστό αυτό.

Τα chromebooks δεν έχουν πουλήσει ΤΙΠΟΤΑ. Τι να φοβηθούν; Απλά πανε να το προλάβουν πριν γίνει ζημιά. Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα πάρει chromebook όταν στην ίδια τιμή έχει windows 8.1 pro?

You living fantasies nigga.

To λες και μόνο σου... Πάνε να προλάβουν την ζημιά! Φάσκεις και αντιφάσκεις λέγοντας απο την μία ότι φοβάται και απο την άλλη ότι δεν πέτυχε τίποτα η Google! Εγώ δεν έγραψα ότι πουλάνε τρελά αλλά φοβήθηκαν την Google λόγω της ολοένα αυξανόμενης δημοτικότητας της. Οντως τα Chromebook είναι σαν τα Lumia στα κινητα!

Ελα παιδιά μην γράφουμε τα ίδια, λίγο προσοχή στα ελληνικά για να μην βγάζουμε λανθασμένα συμπεράσματα! Ελπίζω τώρα να κατάλαβες τι έγραψα.

Δημοσ.

To λες και μόνο σου... Πάνε να προλάβουν την ζημιά! Φάσκεις και αντιφάσκεις λέγοντας απο την μία ότι φοβάται και απο την άλλη ότι δεν πέτυχε τίποτα η Google! Εγώ δεν έγραψα ότι πουλάνε τρελά αλλά φοβήθηκαν την Google λόγω της ολοένα αυξανόμενης δημοτικότητας της. Οντως τα Chromebook είναι σαν τα Lumia στα κινητα!

Ελα παιδιά μην γράφουμε τα ίδια, λίγο προσοχή στα ελληνικά για να μην βγάζουμε λανθασμένα συμπεράσματα! Ελπίζω τώρα να κατάλαβες τι έγραψα.

Μπες στο amazon της "μικρης" αγορας που ειναι η Κινα και γραψε chromebook και πες πρωτα ποια μοντελα εχει?

Μετα μπες στα ευρωπαικα amazon και δες ποια συστηματα κατεχουν τις πρωτες θεσεις σε πωλησει και σε ποιες θεσεις ειναι τα chromebook σε πωλησεις?

Και μετα πηγενε δωσε σε ενα αμερικανο στο δρομο, το iphone 4 και πες του οτι ειναι το 5αρι και ελα να μας πεις,αν δε σου επιβεβαιωσει οτι πραγματι ειναι πιο λεπτο.ελαφρυ και μεγαλυτερο απο το iphone4,που μπορει να το εχουν και στην τσεπη τους! 

Αυτα προς το παρον!

Υ.Γ.Η ms απλα κλεινει τις πορτες νωρις,αυτη τη φορα!Δευτερη φορα και μαλιστα απο την ιδια εταιρια,δε νομιζω να ξανα αφησει ουτε χαραμαδια(χαμηλες τιμες),για να ξανα τρυπωσει στα χωραφια της και παλι να τρεχει!

• Like 3
Δημοσ.

Καλα κοψε κατι και συ!

Εχω t100,μαζι με αρκετους εδωμεσα και τραβατε ρωτατε ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ τους ,στο οτι ΔΕΝ κολλανε ή ΔΕΝ ειναι ταχυτατα και σφαιρατα!

Windows tablets/hybrids γενικά.

Asus Transformer Book T100

ASUS VivoTab Note 8 (M80TA)

Toshiba Encore WT8-A-102

Ωραια.Τωρα δωστε κανενα link,στο φορουμ για να τους ρωτησω ποσο απροβληματιστα και σφαιρατα,ειναι τα chromebooks,με παρομια χαρακτηριστηκα με το t100?

Παντως λυπουμε οταν βλεπω ανθρωπους με τετοια συστηματα σαν το δικο σου και να σερνονται,σε απλη χρηση,ενω τα windows tablets με atoms και 2gb ram,να πετανε,οπως μπορεις να διαβασεις και στα λινκ που ποσταρα! :lol:

Υ.Γ.Nix Pixel,με απογοητευεις!Εχεις τετοιο μαματο συστημα και του εχεις βαλει windows 8.1???

Ντροπη!

Τωρα αμεσως,format και ριξε το chrome os,να δεις πως μαμαει το συστηματακι! :P

Τα θέλω για εργασία, μιας και τρέχω xampp και άλλα. Για αυτό και του έχω αφήσει windows. Διαφορετικά θα είχα πάει σε linux (ubuntu, και το debian <3 ).

Λυπάμαι, αλλά αν δεν το είχα δει από πρώτο χέρι τα 8.1 θα σε πίστευα, αλλά τώρα...

Όσο για τα chromebook ναι θα ήθελα να δοκιμάσω, φαίνονται πολύ ωραία.

Δημοσ.

Τα θέλω για εργασία, μιας και τρέχω xampp και άλλα. Για αυτό και του έχω αφήσει windows. Διαφορετικά θα είχα πάει σε linux (ubuntu, και το debian <3 ).

Λυπάμαι, αλλά αν δεν το είχα δει από πρώτο χέρι τα 8.1 θα σε πίστευα, αλλά τώρα...

Όσο για τα chromebook ναι θα ήθελα να δοκιμάσω, φαίνονται πολύ ωραία.

Ουτε καν εχεις δοκιμασει αυτο(chromebook) που υπερασπιζεσαι και προσπαθεις να μας πεισεις οτι ειναι καλυτερο,απο  κατι(wintablet) που ουτε αυτο εχεις δοκιμασει!

Οσο για τα windows 8.1 που κολλουν σε i7 και 8gb ram,αν θες να συνεχιζεις να παρουσιαζεις τον εαυτο σου ακομη πιο αναξιοπιστο,σε ενα τεχνολογικο φορουμ,μπορεις να συνεχισεις να το υποστιριζεις ως γεγονος και δεδομενο!

Να σου πω και ενα μυστικο,αλλα μη το πεις πουθενα. :ph34r:

Εγω ΔΕΝ αναγκαζομαι να χρησιμοποιω ενα λογισμικο που ΔΕ μ'αρεσει!Ουτε στο

κινητο,ουτε στο tablet,ουτε στο λαπτοπ,ουτε στο desktop! B)

• Like 2
Δημοσ.

Οσο για τα windows 8.1 που κολλουν σε i7 και 8gb ram,αν θες να συνεχιζεις να παρουσιαζεις τον εαυτο σου ακομη πιο αναξιοπιστο,σε ενα τεχνολογικο φορουμ,μπορεις να συνεχισεις να το υποστιριζεις ως γεγονος και δεδομενο!

καλά ο I7 και η μεγάλη ραμ δεν φαίνονται στην απόκριση αλλά στα παιχνίδια και τα βαριά προγράμματα,μπορεί να έχει αργό η προβληματικό σκληρό, να έχει περάσει 100 χιλιάδες παιχνίδια και προγράμματα και να νομίζει ότι είναι αργό λειτουργικό τα win 8,άμα εχεις γρήγορο αποθηκευτικό μέσο(ssd/hdd) ακόμα και με core 2 duo πάει σφαίρα το μηχάνημα στην λειτουργία,μόνο σε βαριά προγράμματα θα υστερεί κάπως.

πάντως συνεχίζω να λέω πως η σύγκριση laptop - chromebook είναι ανούσια καθώς συγκρίνουμε πλήρες λειτουργικό με ένα σύστημα για να μπαίνεις στο ιντερνετ.

είναι σαν να συγκρίνεις παπί με αυτοκίνητο και ακόμα και πιο γρήγορο να είναι το chrome os που δεν το αποκλείω ,είναι λογικό γιατί είναι πολύ ελαφρύτερο με το 1/100 των δυνατοτήτων.

• Like 3
Δημοσ.

Το θέμα εδωμεσα,είναι ότι κάποιοι προσπαθουν να μας πείσουν,ότι τα windows 8.1, σέρνονται ακομη και με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά!

Απλά δε βλέπουν ότι full desktop τρέχει πιο σμουθατα σε συστηματα με atoms και 2gb ram,ακομη και από ένα mobile os,όπως είναι το android ή ακομη και ένα απλό browser os,όπως είναι το chrome os!

Και θα μας πουν ότι είναι και βαριά!

Δημοσ.

Ο Ινδός, τους έβαλε σε τα τάξη εκεί στη Microsoft....

Οπως το ειπες φιλε. Παλι καλα που ηρθε αυτος και εφυγε ο πιθηκος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...