dimitrisOP Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 ειναι συμβατο αλλα βαλε οποιο σου αρεσει http://www.coolermaster.com/case/mini-tower/elite-241-usb3/
Millennium Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Αυτό του κουτί είναι συμβατό με τα παραπάνω; Γιατί με αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34614&cat=1 Αυτό (και η έκδοση με usb 3) είναι χειρότερο από αρκετά κουτιά που έχει το κατάστημα σε αυτές τις τιμές.
thelocal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 τελικώς προχώρησα στην πρόταση του dimitrisOp από visionstudio και τώρα αναμένω. τελικώς προχώρησα στην πρόταση του dimitrisOp από visionstudio και τώρα αναμένω. επίσης θέλω να κάνω μία ερώτηση. Δεδομένου ότι δεν το θέλω για gaming βασίστικα σύμφωνα με την πρόταση του dimitrisOp στο να μην πάρω κάρτα γραφικών και ίσως αν χρειαστώ αργότερα να βάλω μία φθηνή. Για την onboard που έχει πάνω η μητρική πρέπει να κάνω κάτι; Η καταλαβαίνει αυτόματα ότι δεν υπάρχει κάρτα γραφικών; Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δεδομένου ότι δεν το θέλω για gaming βασίστικα σύμφωνα με την πρόταση του dimitrisOp στο να μην πάρω κάρτα γραφικών Δεν κατάλαβες καλά,κάρτα γραφικών αγόρασες με κολλημένο πάνω της έναν μικρό τετραπύρηνο. Δεν έχει η μητρική τα γραφικά αλλά ο επεξεργαστής, για αυτό και έδωσες 125€,για τα γραφικά.
dimitrisOP Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 τελικώς προχώρησα στην πρόταση του dimitrisOp από visionstudio και τώρα αναμένω. επίσης θέλω να κάνω μία ερώτηση. Δεδομένου ότι δεν το θέλω για gaming βασίστικα σύμφωνα με την πρόταση του dimitrisOp στο να μην πάρω κάρτα γραφικών και ίσως αν χρειαστώ αργότερα να βάλω μία φθηνή. Για την onboard που έχει πάνω η μητρική πρέπει να κάνω κάτι; Η καταλαβαίνει αυτόματα ότι δεν υπάρχει κάρτα γραφικών; Ευχαριστώ. ο 7700k ειναι cpu+gpu ειναι αρκετα δυνατος επεξεργαστης και μετα γραφικα του μπορεις να παιξεις και παιχνιδια σε low-medium αλλα playable αργοτερα μπορεις να παρεις και εξωτερικη 1
thelocal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπέρα και πάλι. Καταρχάς ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Να πω ότι σήμερα παρέλαβα όλα τα πράματα και το έστησα όλο μόνος σύμφωνα με το μανουαλ των κομματιών. Ελπίζω να δουλέψει γιατί ακόμα δεν το βαλα μπρος και να μην γίνει καμιά έκρηξη καθώς πρώτη φορά στήνω μόνος μου υπολογιστή ) Απλά μια τελευταία ερώτηση. Έχει το κουτί ένα ανεμιστηρακι με καλώδιο για 3 πινς αν το λέω καλά. Ωστόσο στη μητρική έχει υποδοχές για ανεμιστηράκια μόνο για 4πινς αν έχω καταλάβει καλά. Καταρχάς υπάρχει περίπτωση να μπορώ να το συνδέσω; Αν όχι υπάρχει πρόβλημα σοβαρό αν δεν δουλεύει; Και αν ναι μπορώ να κουμπώσω άλλο ανεμιστηράκι με υποδοχή για 4 πίνς; Πίσω έχει βίδες που μπορεί να βγει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Sakiz105 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεις να το συνδεσεις ναι (κοιτα στην μητρικη τι λεει αλλιως κοιτα στο ιντερνετ,συνηθως ειναι τα 3 πρωτα απο αριστερα).Αν τα εβαλες ολα σωστα δεν θα εχει κανενα προβλημα.Καλη τυχη
thelocal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεις να το συνδεσεις ναι (κοιτα στην μητρικη τι λεει αλλιως κοιτα στο ιντερνετ,συνηθως ειναι τα 3 πρωτα απο αριστερα).Αν τα εβαλες ολα σωστα δεν θα εχει κανενα προβλημα.Καλη τυχη οκ το βρήκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα