glisakos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Καλημέρα παιδιά. Ένας φίλος μου έχει αγοράσει το tablet bitmore 1050 πριν 2 μήνες. Πρέπει από έναν υπολογιστή μέσω usb να κόλλησε ιο και τώρα όταν πάει να το ανοίξει μένει στην οθόνη bitmore πριν μπει στο android περιβάλλον!!! Μπορεί να βοηθήσει κανένας;
glisakos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 hard reset έγινε;; Γεια σου φίλε coolerman... Όχι δεν έχει γίνει... Και αυτό προσπαθώ να βρω... Αν ξέρεις οτιδήποτε πες μου!!! Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
glisakos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 κάπου έχει μια μικρή τρυπίτσα για reset π.χ Ναι την έχω βρει αυτή την τρυπίτσα... Οταν είναι ανοιχτό και κολλημένο στο logo το πατάω και σβήνει (το ξανα ανοιγω και πάλι κολλάει).... Αν το κάνω ενώ είναι σβηστό δεν κάνει τπτ... Κανένας άλλος τρόπος υπάρχει;
coolerman Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 κάπου έχει μια μικρή τρυπίτσα για reset π.χ Ναι την έχω βρει αυτή την τρυπίτσα... Οταν είναι ανοιχτό και κολλημένο στο logo το πατάω και σβήνει (το ξανα ανοιγω και πάλι κολλάει).... Αν το κάνω ενώ είναι σβηστό δεν κάνει τπτ... Κανένας άλλος τρόπος υπάρχει;power button & volume button ταυτοχρονα,το εχετε δοκιμασει;; 1
glisakos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Coolerman αν και σχεδόν ένα χρόνο μετά (και χωρίς να ξέρω γιατί δεν είδα την απάντηση σου) το είχα πετύχει και τώρα που υπάρχει ξανά το ίδιο πρόβλημα δεν μπορώ να το ξανά κάνω. Έπιασε για μια στιγμή, αλλά μετά δεν πρόλαβα να πατήσω κάποια εντολή και έκλεισε. Το ξανά προσπάθησα και δεν μπόρεσα να το βγάλω.
thanoslez Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα έκανε κάποιος κάτι μετά από 4.5 χρόνια... Χιχιχιχι
thanoslez Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Αλήθεια τώρα πραγματικά θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες αν έχει κάνει κάποιος μπας και το φτιάξω και εγώ καθώς έχει κολλήσει και εμένα
Vista32 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δες το πρώτο αποτέλεσμα της αναζήτησης, που είναι συζήτηση σε άλλο τεχνολογικό φόρουμ. Ελπίζω να κάνει και για το δικό σου τάμπλετ.
thanoslez Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά δυστυχώς το συγκεκριμένο tab είναι πολύ περίεργο. Δεν μου κλειδώσει το μοτίβο που τέτοια τύχη. Απλά μένει στην πρώτη μπλε οθόνη με το logo του
Vista32 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δεν έχει σημασία. Είτε έχει ξαχάσει κάποιος το pin/μοτίβο του είτε κολλάει το τάμπλετ του στην εκκίνηση, η λύση και στις δύο περιπτώσεις είναι να του κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Όταν θα το ανοίξεις και θα σε πάει στην κολλημένη οθόνη με το logo του, πάτα για 10 και βάλε δευτερόλεπτα παρατεταμένα το power on/off κουμπί του, ώστε να αναγκαστεί να κλείσει σίγουρα. Μετά θα ακολουθήσεις τις οδηγίες που παρατίθενται στο άλλο φόρουμ για να μπεις στο recovery menu. Εκεί θα περιηγηθείς και θα επιλέξεις wipe data/factory reset. Αν όλα πάνε καλά, θα κάνει reset και θα φτιάξει. Στο 90% των andoid συσκευών που κόλλησαν στην εκκίνηση με την εργοστασιακή ρομ (και όχι μετά από φλασάρισμα με κάποια custom κτλ) έτσι γίνεται η επαναφορά. Δοκίμασέ το και βλέπεις. Αν είσαι πολύ άτυχος και χρειάζεσαι σύνδεση με υπολογιστή και φλασάρισμα, εκεί θα είναι δύσκολα τα πράγματα, γιατί είναι σχεδόν ακατόρθωτο να βρεις rom για no name tablets που απλά παίρνουν την ετικέτα μιας φίρμας, ανάλογα με την αγορά που διατίθενται.
Vista32 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ίσως να μην έχουν όλα τα Bitmore ίδιο τρόπο επαναφοράς. Ίσως πάλι να είναι πιο σοβαρό το πρόβλημα, οπότε δεν αρκεί ένα reset. Θα βοηθούσε όμως αν έβρισκες κάπως τον κωδικό του μοντέλου και να κάναμε μια αναζήτηση βάσει αυτού και όχι βάσει της εμπορικής ονομασίας του. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από Vista32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα