mercu Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Καλημερα, πηρα απο Κινα το XIaomi Redmi Note. ολα καλα ητανε. Το εκανα shut down 2-3 φορες κι οταν το ξανανοιξα, μπηκε κανονικα στο μενου. Σημερα το εκλεισα, το ανοιξα, μου δειχνει το λογοτυπο της εταιρειας αλλα δε μου βγαζει το αδειο πεδιο για να βαλω το PIN μου. Και τα κουμπια σ αυτο το σημειο, δεν κανουν τιποτα. Οποτε για να το κλεισω θα πρεπει να βγαλω την μπαταρια. Την εβγαλα 2 φορες μηπως και ξεμπλοκαρει, αλλα παλι κολλαει εκει στο λογοτυπο. Μιλαω με υπαλληλο απ το ονλαιν μαγαζι, μου λεει να κανω βαλω ξανα την ΡΟΜ. Το εχει αντιμετωπισει κανεις ή ξερει καποιος τι πρεπει να γινει? Σας παρακαλω, μηπως θα μπορουσα να επικοινωνησω με καποιον για να με βοηθησει δινοντας μου οδηγιες;
doctorkostis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αντιγραφω απο το xiaomi-miui.gr Διαδικασία Flash χωρίς Updater. Κατεβάζεις την ROM. Την μετονομάζεις update.zip Tην βάζεις στην SD-Card του τηλεφώνου. Σβήνεις το τηλέφωνο Πατάς Volume (-) & Power ταυτόχρονα μέχρι να μπεί στο recovery. Me to volume (-) κινούμαστε στο μενού που έβγαλε με μικρά γραμματάκια. Επιλέγουμε Recovery Mode με το πλήκτρο Volume (+) Eπιλέγουμε Flash ROM from SDCard2 Κινούμαστε πάντα με το Volume (-) Eπιλέγουμε το update.zip με το Volume (+) Περιμένουμε να κάνει το Flash. Οταν τελειώσει, αν δεν κάνει Reboot μόνο του, πηγαίνουμε στο Wipe Factory Defaults και το επιλέγουμε. Τώρα μπορούμε να κάνουμε Reboot στο MIUI.
mercu Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αντιγραφω απο το xiaomi-miui.gr Διαδικασία Flash χωρίς Updater. Κατεβάζεις την ROM. Την μετονομάζεις update.zip Tην βάζεις στην SD-Card του τηλεφώνου. Σβήνεις το τηλέφωνο Πατάς Volume (-) & Power ταυτόχρονα μέχρι να μπεί στο recovery. Me to volume (-) κινούμαστε στο μενού που έβγαλε με μικρά γραμματάκια. Επιλέγουμε Recovery Mode με το πλήκτρο Volume (+) Eπιλέγουμε Flash ROM from SDCard2 Κινούμαστε πάντα με το Volume (-) Eπιλέγουμε το update.zip με το Volume (+) Περιμένουμε να κάνει το Flash. Οταν τελειώσει, αν δεν κάνει Reboot μόνο του, πηγαίνουμε στο Wipe Factory Defaults και το επιλέγουμε. Τώρα μπορούμε να κάνουμε Reboot στο MIUI. Την κατεβάζω στο PC; Επίσης, θα ειναι η ROM που θελω; δηλαδη root/multilanguage? Την SD την βαζω σε αλλο κινητο, το συνδεω στο PC, βαζω το zip στην SD, την βγαζω και την βαζω στο Redmi; ή εννοεί με άλλον τρόπο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα