Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

AutoCAD ίσως;  Photoshop;

Δεν είναι μόνο ταινίες/παιχνίδια τα pc...

Autocad καθ' οδόν ας πούμε;

Δε βολεύει τόσο μικρή οθόνη για καθημερινή χρήση όταν θες να βγάλεις δουλειά. Για κάτι που θα τύχει όσο είσαι μακριά από desktop, σ' αυτές τις ίντσες βολεύεσαι άνετα με full hd και έχεις για τις υπόλοιπες ώρες και το laptop gaming σε native ανάλυση. ;)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

1300$ για 4Κ laptop είναι μια χαρά, άντε μπας και πέσουν τα full hd γιατί ακόμα οι τιμές τους είναι απαράδεκτες...

Δημοσ.

Ενα απλό fullhd στις! 15ιντσες είναι τόοοοσο δύσκολο να βγάλουν πια ?. Πας σε μαγαζί ψαγμενο και σε κοιτούν σαν? Εξωγήινο αν τους ζητησεις οθόνη fullhd και anti glare (που ζητημα να κανει 30ευρω στη χονδρικη). Έχει βρωμισει ο τόπος με 1366x768 γυαλιστερες.

Ειτε γραφείς κείμενο ειτε δουλευεις autocad , η Photoshop να βλέπεις τη μάπα σου να γυαλιζει.

Είμαι ακόμα με ενα compac 1680x1050 του 2008 και ενα τουβλοχ 1920χ1200 του 2009 μονο και μονο για την οθόνη. Και δεν τα είχα πάρει ακριβά .

• Like 2
Δημοσ.

τυφλη εμπιστοσυνη απο εμενα στην lenovo.. θυμαμαι ειχα ενα laptop lenovo που μου ειχαν φερει δωρο.. δεν εζησε 2 χρονια.. αλλα του ειχα αλλαξει τα φωτα... τα εβγαλε τα λεφτα του.. 

Δημοσ.

@sterlp μπορείς να κοιτάξεις Asus ROG, έχουν anti-glare οθόνη και είναι κτηνοι, αλλά στις 17.3"! Αλλιως λογικά πας σε Razer ή MSI laptops,χωρίς να είμαι σίγουρος για το αν βγάζουν εκδόσεις με anti glare

Δημοσ.

Ακριβά φιλέ μου. Αυτά που προανεφερα ηταν μηχανήματα της σειρας. 600-800 ευρώ έκαναν και είχα και πολλές επιλογές διαμόρφωσης.

Ουτε ήξεραν τι πουλούσαν ,όπως δεν ξέρουν και τώρα. Ας ερθει κάποιος να μου πει οτι μπορεί να βγάλει δουλεια γραφείου σε Λαπτοπ σημερινό, δεν λέω να ψιλοδιορθωσει κάτι μισοτελειωμένο που αρχισε στο PC του γραφείου ή να κανει μια παρουσίαση.

Πάντως ευχαριστώ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...