Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

All done! Δεν αλλαξα τροφοδοτικό (ακόμα). Τις επομενες ωρες/μέρες όμως θα πάρω.

Όπως τα πήρα, τα πέταξα πάνω, 2-3 boot, για κάποιο λόγο δεν μου έβρισκε το PS/2 Mouse που έχω, αλλα μια χαρα, μετά το βρήκε.

Ορίστε και screenshot απο το hwinfo που σας υποσχέθηκα. Aκολουθούν benchmarks!  :-D

uCYmd1e.png

:devil:

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα κάνει και έχω το τελευταίο, το είπα και νωρίτερα...

Ορίστε και απο cpu-z info...

DOXSE3Y.png

CPUID HW Monitor:

QM8sD0B.png

Τώρα μια ψύχτρα για OC και ενα PSU. Και τέλος, όταν μπορέσω παίρνω και αλλα 4GB RAM.

διαφορες θα δεις και αγορα καλη εκανες αφου ειχες ήδη την μητρικη , αυτα τα 2 μπορουσε να τα βρεις και 130€ αλλα οκ,εχεις περασει και το τελευαιο bios? εχεις ενωσει τα 2 psu για ξεκινανε ταυτοχρονα? καλη και φτηνη επιλογη https://www.skroutz.gr/s/4306951/EVGA-430W-Power-Supply-80-PLUS.html H εστω αυτο  https://www.skroutz.gr/s/302247/CoolerMaster-Elite-Power-400W.html

ρισκαρεις λιγο ενώνοντας 2 ψιλο-αρχαια-ψιλο- μουφα psu! 

Κανένα καλό και εξυπνο/ευκολο τρόπο να κάνω να ξεκινάνε ταυτοχρονα τα PSU's? 

Γιατί τώρα αναγκάζομαι, ανοίγω πρώτα το τροφοδοτικό που έχω την Radeon και μετά της motherboard κλπ, το οποίο το αφήνω ανοιχτό συνήθως. Αλλα άμα κλείσει το PC πρέπει να κλείνω της Radeon αφου εχω βραχυκυκλωσει το ATX λειτουργεί και το FAN του τροφοδοτικού που... "βόσκει" οπως είπα νωρίτερα.

• Like 2
Δημοσ.

oc με αυτη την μητρικη μην το κανεις καν.δεν ειναι για τετοια ουτε το chipset ουτε εχει καλο κυκλομα τροφοδοσιας για το cpu για κατι τετοιο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δε πειράζω τιποτα, μολις βαλω ομως τροφοδοτικό, ίσως πειραματιστώ λιγο, θα δώ...αν και δεν χρειαζεται, προς το παρόν ειμαι πλήρως ικανοποιημενος!!

Δημοσ.

Τα βεγγαλικά θα βγουν από την μητρική που από οτι βλέπω δεν θα μπορεί να αντέξει watt παραπάνω ισχύος. :mellow:

Δημοσ.

με τα παρτσ που θα περισεψουν και αν βρεις καμοια φτηνη-τσαμπαm/b ,κανε τα πειραματα οχι με καινουριο(εκτοσ αν θεσ να στελνεισ rma)

με τα παρτσ που θα περισεψουν και αν βρεις καμοια φτηνη-τσαμπα ,κανε τα πειραματα οχι με καινουριο(εκτοσ αν θεσ να στελνεισ rma)

• Like 1
Δημοσ.

βασικα πειραματισου κιολας να ριξεις το ρευμα του επεξεργαστη απο το Bios οσο το λιγοτερο γινετε για να εισαι σταθερος για να βοηθησεις και την μητρικη να αντεξει λιιιγο παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.

ρε συ cadbik τη ψυκτρα την εβαλες να μας πεις αν ειναι καλη? σρυ για το οφφ τοπικ

• Like 1
Δημοσ.

@rfc, μολις χτες το μεσημερι, ειχα χρονο και καταφερα και την εβαλα τελικα....!!!  

θα σου πω σε λιγες μερες θερμοκρασιες, για να "στρωσει" η παστα...!!!    

παστα δεν εβαλα την δικια της, αλλα την NOCTUA NT-H1

Δημοσ.

ρε συ cadbik τη ψυκτρα την εβαλες να μας πεις αν ειναι καλη? σρυ για το οφφ τοπικ

ετσι για αρχη, τριτη μερα σημερα μετα την τοποθετηση, ολα σε default ρυθμισεις (ακομα!!), μετα απο 2 run του CB r15, και ενα 15λεπτο prime95, οι θερμοκρασιες ειναι αυτες:

post-121902-0-15337100-1405702015_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...