zanskou Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ένα νέο κουτί, με βασικό προσανατολισμό τη δημιουργία ενός HTPC (Home Theater PC) πρόκειται να λανσάρει σύντομα η εταιρεία SilverStone.Πρόκειται για το Grandia GD10, το οποίο έρχεται σε μέγεθος ΑΤΧ και είναι εφοδιασμένο με 7 υποδοχές επέκτασης, ενώ στο εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει δύο σκληρούς δίσκους 3.5 ιντσών, 1 σκληρό δίσκο (ή SSD) 2.5 ιντσών, μια οπτική συσκευή αλλά και μια κάρτα γραφικών με μήκος έως και 31 εκατοστά. Η εταιρεία έχει τοποθετήσει στη μπροστινή πλευρά του ένα μεγάλο πορτάκι με μηχανισμό "κλειδώματος", απομονώνοντας έτσι την οπτική συσκευή, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν από πίσω δύο θύρες USB 3.0 καθώς και δύο βύσματα ήχου. Με διαστάσεις 442 x 171 x 362 mm και βάρος 4.8 κιλά, το Grandia GD10 συνοδεύεται από 3 ανεμιστήρες των 120 χιλιοστών οι οποίοι λειτουργούν στις 900 στροφές ανα λεπτό. Η τιμή του έχει οριστεί από την εταιρεία στα €90 για την Ευρώπη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του. Site: Tom's Hardware
AMD Expert Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μακάρι να'κανε κάποιο γύρω στα 50€ (ATX/Micro ATX),ακόμη κι αν χρειαζόταν να θυσίαζε ποιότητα. Γιατί τώρα να βάλεις πχ AMD A4 σε κουτί των 90€ είναι κάπως...ότι να'ναι 1
roybatty Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Για κουτί της silverstone και τέτοιου μεγέθους τα 90 ευρώ είναι λογική τιμή.Εγώ είχα πάρει το GD05 σε αυτήν την τιμή που παίρνει μόνο microatx και δεν είναι τόσο ευρύχωρο όσο (φαίνεται να είναι) το GD10.
menthol1979 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Για HTPC είναι απλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Σα βόδι θα δείχνει σε σαλόνι. Χίλιες φορές καλύτερα ένα WDTV ή ένα Android Box ή ένα NAS με δυνατότητα streaming ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Αυτό είναι ένα απλό ΑΤΧ case ... οριζόντιο. 2
AMD Expert Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ναι,καλά τα λέτε,μεγάλο είναι,αλλά προφανώς προορίζεται για να κάθεται πάνω σε ενισχυτή,κάπως έτσι : 1
dBpanos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αν το θες και για χρηση gaming είναι καλη επιλογή. Γενικα τα htpc κουτια της silverstone ειναι ό,τι καλυτερο. Αλλιως intel nuc οπως λέει και ο φιλος πιο πανω.
The Ace Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Για htpc μονο παιρνεις ενα nuc και καθαρισες... x2....είχα το Asrock ION -που είναι αρκετά μαζεμένο- και τώρα το NUC με i3, που είναι ακόμα καλύτερο. Αυτό εδώ απλά δεν είναι ούτε μαζεμένο, ούτε ωραίο, ούτε λειτουργικό (7 bays ?!?!?! για ποιο λόγο ?)...
pirate79 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αν βαλεις λαμπες μεσα αναμμενες ανετα φτιαχνεις μια κλωσσα.. 2
fallen4ngel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Omg..... HTPC είναι παλικάρια μου,κάθεται δηλαδή με τα υπόλοιπα κομμάτια του home cinema. Αν πάμε να κάνουμε σύγκριση με WDTV κτλπ ε τι να πω η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά :-P
pantote Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αν βαλεις λαμπες μεσα αναμμενες ανετα φτιαχνεις μια κλωσσα.. "Κλωσσομηχανή" 1
Angelcrow Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Έχω το GD01MXB. Απλά υπέρχοχο για την εποχή του ως απλό htpc ή Gaming htpc!H χρήση του πλέον ως απλό htpc-pvr με am3 full atx mobo, athlon II x2 250, hd 6450, 4gb ram, dual dvb-t tuner. Θα γίνει αναβάθμιση σε Low watt htpc-file server με AMD - Beema σε κανα χρόνο (Μακάρι να έχουν αρκετές sata οι Mobo)! Κάποια στιγμή σκεφτόμουν να έβγαζα το cage με τους δίσκους και να το έκανα καθαρόαιμο Gaming Living Room PC-SteamBox!Μάλλον θα το αφήσω ως έχει και θα αγοράσω το GD09 το οποίο έχει άλλη πρόσοψη.
silverado Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Η τιμη του ειναι καλη ,αλλα η μπροστινη του πλευρα με το πορτακι ειναι πολυ ασχημη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα