dpasinis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Καλημέρα σας. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με την M/B ASUS P6X58E-D: Δεν είναι δυνατόν να έχω ήχο παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες εδώ και ένα διήμερο. Να σημειώσω ότι τα ηχεία είναι απλά, αναλογικά (ALTEC LANCING 621) ενώ η M/B διαθέτει και ήχο High Definition (HD). Στο BIOS έχω κάνει τις σχετικές ρυθμίσεις ενεργοποίησης της ενσωματωμένης κάρτας ήχου και έχω περάσει το τελευταίο λογισμικό της Realtek. Όταν βάζω να εκτελεσθεί ένα ηχητικό κομμάτι έχω αυτή την ένδειξη: http://i1275.photobucket.com/albums/y449/dpasinis/post1_zpsafc2d677.png ΑΛΛΑ ΗΧΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΠΑΝΕΛ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ. (Επίσης όπως φαίνεται στην εικόνα, ενώ έχω συνδέσει ηχεία στο πίσω αναλογικό πάνελ, η πράσινη υποδοχή σύνδεσης δεν έχει «φωτισθεί» με εντονότερο χρώμα, ώστε να δείξει ότι έχει ενεργοποιηθεί η έξοδος ήχου). Δοκιμάζω ηχεία, ακουστικά σε όλες τις εξόδους αλλά τίποτα. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι που φταίει, κάποια ιδέα γιατί κοντεύω να σαλτάρω; ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Μ/Β αγοράσθηκε από κάποιον που την χρησιμοποιούσε σε HTPC. Υπάρχει περίπτωση να εξηγεί κάτι αυτό; Μήπως πειράχθηκαν κάποιες ρυθμίσεις που εγώ αγνοώ;
infin1tyGR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ψάξε στις ρυθμίσεις του Control Panel της Realtek για την επιλογή «Απενεργοποίηση εντοπισμού υποδοχής μπροστινού πίνακα» και δοκίμασε να την ενεργοποιήσεις. Λογικά βρίσκεται στο εικονίδιο με το κλειδί κάτω δεξιά στον πίνακα της Realtek που φαίνεται στην εικόνα σου.
dpasinis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή για κάτι τέτοιο.... Επίσης έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις από το control panel της Realtek. Κάτι άλλο είναι αλλά τι;;; το θέμα είναι ότι (όπως φαίνεται στην φωτό που έβαλα παραπάνω) ο ήχος εξάγεται. Πως τον ακούω όμως;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα