Hamurabi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Παιδια καλημερα. εχω ενα λαπτοπ LG p1 express. Θελω να του αλλαξω σκληρο. Αυτος εδω θα μπαινει κανονικα? Kingston Technology 120GB Solid State Drive 2.5-inch V300 SATA 3 Επισης κατι ακομα, οταν συνδεω ειτε εξωτερικο ηχειο ειτε ακουστικα δεν ακουγεται τιποτα. στις ρυθμισεις ταχω κοιταξει απειρες φορες δεν ειναι κατι στο mute. να καηκε η υποδοχη? Ηχο βεβαια απτα ηχεια του λαπτοπ εχω κανονικα. Επειδη ομως θελω πιο δυνατο ηχο τι λυσεις εχω? ναβαζα εξωτερικη καρτα ηχου; ή υπαρχει καποια αλλη λυση; θελω κατι value for money
k_skidrow Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ο Σκληρος ναι θα μπαινει κανονικα.Υπαρχουν πολλα βιντεο στο Youtube για να δεις πως γινεται η σωστη αλλαγη του σκληρου για να μην χαλασεις τιποτα ειδικα στο βγαλσιμο του παλιου σου σκληρου. Εγω χθες παρελαβα αυτον εδω... http://www.e-shop.gr/sandisk-sdssdhp-128g-g25-128gb-ultra-plus-ssd-25-sata3-for-notebook-p-PER.320811 Τον βρηκα βεβαια 7-8 ευρω λιγοτερα μεσα στο Σαββατοκυριακο λογω προσφορας. Για τον ηχο,με αλλα ηχεια-ακουστικα δοκιμασες; Το ειχα παθει με κατι ακουστικα ειχε χαλασει το βυσμα τους και ηταν εσωτερικο το προβλημα ειχε φθαρθει το καλωδιο. Μηπως πειραξες τιποτα απο το realtek και δεν σου παιζει καθολου ο ηχος τωρα; Δοκιμασε με αλλα ακουστικα-ηχεια,απεγκατεστησε realtek και ξανα εγκατασταση,αλλιως ας σε βοηθησουν οι ειδικοτεροι επι του θεματος.
Hamurabi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 ευχαριστω παιδια. ειναι ευκολο να αλλαχτει ο σκληρος?
SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δεν ειναι τίποτα απλα βγάζεις τον έναν και βάζεις τον αλλο αν δυσκολευτείς εδω ειμαστε οτι χρειαστείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα