Gunix Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Τελικά έλυσα το πρόβλημα και είναι σε F4V. Αλλά έχω ένα άλλο πρόβλημα. Το βίντεο είναι 12ΜΒ και σε διάρκεια 30sec. Πως μπορώ να συμπιέσω το βίντεο από 1ΜΒ μέχρι 0,5ΜΒ ή άντε μέχρι 2ΜΒ?
micos000 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) παιδια να ρωτησω κατι σχετικο, εβαλα μια ταινια και ηθελα να βγαλω τις διαφημησεις το εκανα με το sony vegas πειτε μου λιγο πιο ειναι το σωστο φορματ κατα την αποθηκευση προς την εξοδο; γιατι εβαλα hd mpg 4 και με λεει 123gb ενω η ταινια ειναι 4gb οποτε ποιο ειναι το καταληλο φορματ; εβαλα και mp4 αλλά δεν ειχε ηχο βεβαια επιασε καπου στα 4,8gb εγω θελω να βγαλω μονο τις διαφημισεις και αν γινεται να μειωθει και ο χωρος πχ απο 3gb να παει στα 2,5 ας πουμε, επισης η αρχικη μορφη του βιντεο ειναι mpg 2 και ειναι απο αποδικωποιητη Άσε το vegas και βάλε το avidemux και κάνε τα παρακάτω. 1) Φόρτωσε την ταινία 2) Άσε στο αριστερό μέρος το video και audio στο copy 3) Στο output επέλεξε την ίδια μορφή με αυτή που έχει το βίντεο (mkv, mp4, avi κτλ). Είπες ότι είναι mpeg2 οπότε μάλλον θα επιλέξεις mpeg-ps. 4) Βρες το σημείο που θέλεις να κόψεις και μαρκάρισε αρχή και τέλος με τα Α και Β που έχει στο κάτω μέρος. Καλά είναι να μαρκάρεις στα i-frames. Πάτα Delete μόλις μαρκάρεις το σημείο. 5) Επανέλαβε για όλα τα ανεπιθύμητα σημεία. 6) Σώσε και πρόσθεσε την σωστή κατάληξη στο όνομα του αρχείου (.m2p ή .mpg) γιατί το πρόγραμμα δεν την προσθέτει μόνο του 7) Είσαι έτοιμος. Αν θέλεις να μειώσεις το μέγεθος τότε βάλε video mpeg4 (avc) και output mp4 muxer (κατάληξη φυσικά .mp4) Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2014 από micos000
CheOnWeb Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Τελικά έλυσα το πρόβλημα και είναι σε F4V. Αλλά έχω ένα άλλο πρόβλημα. Το βίντεο είναι 12ΜΒ και σε διάρκεια 30sec. Πως μπορώ να συμπιέσω το βίντεο από 1ΜΒ μέχρι 0,5ΜΒ ή άντε μέχρι 2ΜΒ? Πώς το έκανες; Σε ποιο πρόγραμμα και με τι ρυθμίσεις; Όπως σου είπα και πριν, κάτω από 3MB είναι δύσκολο και (κατά τη γνώμη μου) άσκοπο.
panos0100 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Άσε το vegas και βάλε το avidemux και κάνε τα παρακάτω. 1) Φόρτωσε την ταινία 2) Άσε στο αριστερό μέρος το video και audio στο copy 3) Στο output επέλεξε την ίδια μορφή με αυτή που έχει το βίντεο (mkv, mp4, avi κτλ). Είπες ότι είναι mpeg2 οπότε μάλλον θα επιλέξεις mpeg-ps. 4) Βρες το σημείο που θέλεις να κόψεις και μαρκάρισε αρχή και τέλος με τα Α και Β που έχει στο κάτω μέρος. Καλά είναι να μαρκάρεις στα i-frames. Πάτα Delete μόλις μαρκάρεις το σημείο. 5) Επανέλαβε για όλα τα ανεπιθύμητα σημεία. 6) Σώσε και πρόσθεσε την σωστή κατάληξη στο όνομα του αρχείου (.m2p ή .mpg) γιατί το πρόγραμμα δεν την προσθέτει μόνο του 7) Είσαι έτοιμος. Αν θέλεις να μειώσεις το μέγεθος τότε βάλε video mpeg4 (avc) και output mp4 muxer (κατάληξη φυσικά .mp4) οκ σε ευχαριστω θα το κοιταξω αυτο το προγραμα που λες και θα δουμε μακαρι να ειναι πιο ευκολο απο το vegas να μην ειναι τοσο συνθετο
panos0100 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 οκ σε ευχαριστω θα το κοιταξω αυτο το προγραμα που λες και θα δουμε μακαρι να ειναι πιο ευκολο απο το vegas να μην ειναι τοσο συνθετο το ειδα και μ αρεσε παρα πολυ ειναι ευκολο στη χρηση σε ευχαρστιω παρα πολυ καμια σχεση με το vegas
micos000 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Είναι διαφορετικά προγράμματα οπότε δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα δύο αυτά προγράμματα. Το vegas είναι video edit (πρόγραμμα μοντάζ) και το demux είναι πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα