Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λιγο εβαλα εναν ssd στο λαπτοπ μου.Καθως επισης καθαρισα την καρτα γραφικων και τον επεξεργαστη και τοποθετησα θερμικη παστα.

Ολα καλα μεχρι εδω.ελα ντε που οταν παω να το ανοιξω δινει κανονικα ρευμα το κουμπακι απο αχρωμο γινεται μπλε κανονικα και μετα απο 4-5 δευτερολεπτα κλεινει τελειως παλι...

Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει; ισως δεν τοποθετησα κατι καλα; την καρτα γραφικων ισως;

Δημοσ.

Ποιον SSD; Ποιο λάπτοπ; Ποιο λαμπάκι;

Επίσης: ανάβει κανά άλλο λαμπάκι; πχ. αναβοσβήνει το caps lock led;

Μπορεί να μην τοποθέτησες κάτι καλά, μπορεί να έβαλες παραπάνω πάστα και να βραχυκυκλώνει, πολλά μπορούν. Στη GPU υπήρχαν thermal pads; Αν ναι, τα ξανατοποθέτησες εκεί που βρίσκονταν;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εδωσα παραπανω πληροφοριες για το καθενα γιατι λογικα δεν ειναι προβλημα "μοντελων" του καθενος αντικειμενου αλλα κατι λαθος κατα την εγκατασταση ειτε του σκληρου ειτε της thermal paste. Η καρτα γραφικων ειχε γυρω γυρω ενα μαυρο χαρτακι για να καθαρισω την θερμικη απο εκεινο το σημειο που ηταν οπως νανε τοποθετημενη απο την εταιρεια το εβγαλα και δεν το ξαναεβαλα αλλα το συγκεκριμενο χαρτακι δεν νομιζω να λειτουργουσε ως thermal pad. 

laptop_graphic_card_GF9600MGT_nVIDIA_vid

Για παραδειγμα,χωρις να ειναι η δικια μου καρτα αλλα παρομοιου τυπου,εβαλα θερμικη σε ολο το κεντρικο μαυρο πλαισιο,αλλα ισως μου ξεφυγε λιγο στα ασημενια "δοντακια" γυρω γυρω στο λαδι φοντο,αυτο μπορει να προκαλεσει βραχυκυκλωμα;

Αν ναι κατα 80% ειναι αυτο και θελει καλο καθαρισμα απο την αρχη.

Δημοσ.

Δεν εδωσα παραπανω πληροφοριες για το καθενα γιατι λογικα δεν ειναι προβλημα "μοντελων" του καθενος αντικειμενου αλλα κατι λαθος κατα την εγκατασταση ειτε του σκληρου ειτε της thermal paste. Η καρτα γραφικων ειχε γυρω γυρω ενα μαυρο χαρτακι για να καθαρισω την θερμικη απο εκεινο το σημειο που ηταν οπως νανε τοποθετημενη απο την εταιρεια το εβγαλα και δεν το ξαναεβαλα αλλα το συγκεκριμενο χαρτακι δεν νομιζω να λειτουργουσε ως thermal pad. 

laptop_graphic_card_GF9600MGT_nVIDIA_vid

Για παραδειγμα,χωρις να ειναι η δικια μου καρτα αλλα παρομοιου τυπου,εβαλα θερμικη σε ολο το κεντρικο μαυρο πλαισιο,αλλα ισως μου ξεφυγε λιγο στα ασημενια "δοντακια" γυρω γυρω στο λαδι φοντο,αυτο μπορει να προκαλεσει βραχυκυκλωμα;

Αν ναι κατα 80% ειναι αυτο και θελει καλο καθαρισμα απο την αρχη.

ναι δεν πρέπει να πέσει εκεί καθόλου σε εκείνη την περιοχή.

• Like 1
Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα, όπως είπε και ο coolerman, δε θα έπρεπε να έχει σε εκείνη την περιοχή.
Επίσης, ότι είχε πριν, ειδικά σε τέτοια μέρη που παίζει ρόλο θερμοκρασίες/θερμοαγώγιμες κλπ, εφόσον δούλευε με αυτό, δεν βρίσκω το λόγο να μην το ξαναβάλεις.

Δημοσ.

Υπαρχει πιθανοτητα να ειναι ο ssd Που αλλαξα;; εβαλα το μαυρο πλαισιακι παλι,και ξαναλλαξα απο την αρχη παστα+καθαρισμο της προηγουμενης που εβαλα χθες.

εντωμεταξυ οταν παταω το power button να δωσει ρευμα το ανεμιστηρακι ΔΕΝ γυριζει.

ΛΟΙΠΟΝ ακυρο,ουτε ο σκληρος ειναι.εβαλα τον παλιο και το ιδιο προβλημα,ανοιγει το power button μετα απο 3-4δευτερολεπτα κλεινει,και το ανεμιστηρακι δεν δινει σημεια ζωης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...