Προς το περιεχόμενο

Lg g2 mini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η άποψη σας για το lg g2 mini και αν κάποιος το έχει να μου πει εντυπώσεις. 

Επίσης, πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά του ή η αγορά ενός παλιότερου κινητού στα ίδια χρήματα π.χ. samsung s3. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η άποψη σας για το lg g2 mini και αν κάποιος το έχει να μου πει εντυπώσεις. 

Επίσης, πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά του ή η αγορά ενός παλιότερου κινητού στα ίδια χρήματα π.χ. samsung s3. Ευχαριστώ πολύ.

Κοίταξε φίλε μου. Πιστεύω ότι αξίζει το συγκεκριμένο τηλέφωνο να το αποκτήσεις αλλά πχ όπως λες εσύ με το s3 δεν αξίζει η αγορά παλιότερου κινητού γιατί σταματάνε οι ενημερώσεις και ασχολούνται με τα πιο καινούργια πχ s4,s5 κτλ.

Δημοσ.

Συμφωνώ για αυτό έχω και εγώ ενδοιασμούς. Όμως, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά θεωρείται καλύτερο το samsung s3 ή το lg g2 mini;

Δημοσ.

Στα λεφτά του και από τον Γερμανό, ποιο άλλο θα μου προτείνατε για αγορά; (Περιορίζομαι στον Γερμανό λόγω επιδότησης)

Δημοσ.

Sony Xperia sp

Αποστολή από το Xperia E (Καλά ακούσατε single core) με τη χρήση Insomnia App

Μακριά από τα sony λόγω απαράδεκτου service.Μπορεί να βγεί σκυλί αλλά μπορεί να βγει και ελλατωματικό που να τρέχει στο απαράδεκτο service. Φιλικά πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...