Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν δεν ξέρω άμα έχω ανοίξει το θέμα στην σωστή κοινότητα καθώς είναι κάρτα γραφικών από λαπτοπ so....anyway!

Λοιπόν έχω εδώ,μια κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 5650 3GB και το ερώτημα μου είναι άμα μπορεί να παίξει το CoD MW3 (το πεθύμησα) ομαλά και σε καλή απόδοση!

Ξέρω ότι υπάρχουν σαιτ για να δω άμα μπορώ να το τρέξω αλλά πουθενά δεν βρήκα την κάρτα γραφικών στην έκδοση των 3GB!

By the way το λαπτοπ μου έχει (i5 4-cores 2.3Ghz,4GB Ram,750 σκληρό)

Άμα μπορεί κάποιος να μου απαντήσει καθώς δεν γνωρίζω και πολλά.... :unsure:

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Ναι δεν το έγραψα σωστά....

Το είχα για xbox360(το οποίο και έδωσα σε έναν φίλο μου)  και λέω να το πάρω για PC....

μια δοκιμη θα σε πεισει :)

πανω κατω ομως θα το παιζεις σιγουρα σε χαμηλα γραφικα κλπ..

Οκ σε ευχαριστώ πολύ!!

Άμα μπορεί να μου δώσει τα φώτα του και κανείς άλλος θα το εκτιμούσα!

Δημοσ.

φιλε σχετικα με τα system requirements απο εδω http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1400&game=Modern%20Warfare%203το παιζει ανετα τωρα ομωσ θα δεισ βεβαια αμα το laptop σου το εχεισ διαλυσει δεν ξερω θα δεισ κανε κανα πειραμα αν μπορεισ να το δανειστεισ απο κανα φιλο σου και μετα αμα ειναι το παιρνεισ

Δημοσ.

φιλε σχετικα με τα system requirements απο εδω http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1400&game=Modern%20Warfare%203το παιζει ανετα τωρα ομωσ θα δεισ βεβαια αμα το laptop σου το εχεισ διαλυσει δεν ξερω θα δεισ κανε κανα πειραμα αν μπορεισ να το δανειστεισ απο κανα φιλο σου και μετα αμα ειναι το παιρνεισ

Πολυ καλα θα το τεσταρω αυριο και ο θεος βοηθος!

Ευχαριστω και παλι!

Δημοσ.

μην ανησυχείς εγω λεω οτι θα παιξει καλα κατα 80% 

Απο οτι βλεπω στα recommended εχει 2 καρτες γραφικων 200-300 ΜΒs οποτε δεν πιστευω να εχω προβλημα μετ την δικια μου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...