Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καινουργιο pc απο τον χειμωνα με τροφοδοτικο το γνωστο xfx 550, i5 4570, κανει επανεκινηση αντι για τερματισμο, οταν ανοιξει ξαναπαταω τερματισμο και ισως κανει αλλα ισως κανει παλι ρησταρτ. Απο το bios η γρηγορη εκινηση  ειναι στο off

Δημοσ.

Δοκιμασες να πατησεις restart? :P

Ισως εχεις βαλει εκκινηση μεσω πληκτρολογιου η μεσω ποντικιου και δημιουργειτε απο εκει?

Δημοσ.

Μέσω γραμμής εντολών, τι κάνει; Αν πιάνει έτσι, μπορείς να κάνεις μια συντόμευση της εντολής στην επιφάνεια εργασίας και να το κλείνεις έτσι.

Δημοσ.

Μαλλον έχει πρόβλημα η μητρική σου. Το ίδιο θέμα έχω και εγώ με την δική μου μητρική Gigabyte G33 DS2-R. Δεν μπόρεσα ποτέ να το φτιάξω. Στη δική μου περίπτωση αυτό το φαινόμενο παρουσιάζεται όταν το μηχανημα δουλεύει με την on board καρτα γραφικών. Έτσι από την εποχή που εβαλα την Ati 4870 σταμάτησαν τα restarts. Αν την ξαναβγάλω όμως παρουσιάζεται παλι το ίδιο θέμα...

Δημοσ.

Δες μήπως είναι και θέμα Software, αν έχεις Windows δεξί κλικ my computer, ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους, εκκίνηση και αποκατάσταση δες αν έχει επιλεγμένη την αυτόματη επανεκκίνηση στην αποτυχία συστήματος και δες τι κάνει αν το ξετσεκάρεις

Δημοσ.

Μαλλον έχει πρόβλημα η μητρική σου. Το ίδιο θέμα έχω και εγώ με την δική μου μητρική Gigabyte G33 DS2-R. Δεν μπόρεσα ποτέ να το φτιάξω. Στη δική μου περίπτωση αυτό το φαινόμενο παρουσιάζεται όταν το μηχανημα δουλεύει με την on board καρτα γραφικών. Έτσι από την εποχή που εβαλα την Ati 4870 σταμάτησαν τα restarts. Αν την ξαναβγάλω όμως παρουσιάζεται παλι το ίδιο θέμα...

ακριβως ιδια περιπτωση, εχω κι εγω gigabyte μητρικη και μονο την HD 4600 της cpu. Οποτε τι γινεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...