Thrylos7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Επιβεβαιωνω παντως, οτι εχει firmware 4.2 τωρα που το ανοιξα! Οποτε χακαρεται κιολας μια χαρα! Επισης, τι γυφτια ειναι αυτη της Nintendo να μην εχει φορτιστη μεσα? Πλακα μας κανουν? Λες και δεν ειναι απαραιτητος... 1
thunder7child Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Το Dead or Alive και το Street Fighter ηταν οντως πακετο με το 3ds?
vixos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μολις γύρισα απο Μάκρο Κηφισού . Πήρα ένα και εγώ silver-black. Τελείωσα σε 10 λεπτά. Τα παιχνίδια είναι όντως πακέτο. Φυσικά είχαν άγνοια, πάλι... Πήγα στην κοπέλα πίσω απο τα ταμεία και ζήτησα ένα 3ds-xl και εγώ της υπόδειξα να πάει στην αποθήκη να φέρει, αυτή δεν ήξερε τίποτα.... Thrylos7 σε ευχαριστώ πολύ και πολύ περισσότερο ο γιος μου! 1
skar1983 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μολις γύρισα απο Μάκρο Κηφισού . Πήρα ένα και εγώ silver-black. Τελείωσα σε 10 λεπτά. Τα παιχνίδια είναι όντως πακέτο. Φυσικά είχαν άγνοια, πάλι... Πήγα στην κοπέλα πίσω απο τα ταμεία και ζήτησα ένα 3ds-xl και εγώ της υπόδειξα να πάει στην αποθήκη να φέρει, αυτή δεν ήξερε τίποτα.... Thrylos7 σε ευχαριστώ πολύ και πολύ περισσότερο ο γιος μου! Ειχε τεμαχια; Εκτος απο ασημι;
vixos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δεν την ρώτησα πόσα έχουν μείνει. Υποθέτω ότι αφου χθες απόγευμα είχε ~20 , κάπου τόσα θα έχει και σήμερα. Για χρώματα δεν ρώτησα αν υπάρχει και λευκό γιατί μου έφερε στην τύχη το μαύρο-ασημί και αυτό ήθελα.
Thrylos7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μολις γύρισα απο Μάκρο Κηφισού . Πήρα ένα και εγώ silver-black. Τελείωσα σε 10 λεπτά. Τα παιχνίδια είναι όντως πακέτο. Φυσικά είχαν άγνοια, πάλι... Πήγα στην κοπέλα πίσω απο τα ταμεία και ζήτησα ένα 3ds-xl και εγώ της υπόδειξα να πάει στην αποθήκη να φέρει, αυτή δεν ήξερε τίποτα.... Thrylos7 σε ευχαριστώ πολύ και πολύ περισσότερο ο γιος μου! να'σαι καλα φιλε μου, αντε να το λιωσει ο γιος σου Σε περιπτωση που δεν ασχολεισαι πολυ, μην κανεις την κινηση να το βαλεις internet και να αναβαθμισεις το firmware, γιατι οσα εχουν κατω απο 4.5 (οπως και το δικο σου λογικα) ειναι προνομιακα στο να το χακαρεις αν θελησεις... Χαιρομαι που βοηθησα, γιατι αμαρτια ειναι εφοσον ειχε κομματια να μην παρει ο κοσμος επειδη ειναι βλακες και δε ξερουν να τα βρουν... 1
gkarabid Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Οσοι φιλοι το εχουν παρει για τα παιδια τους να προσεχουν οχι πολλοι παιχνιδι σε 3D γιατι μερικα παιδια εχουν λιποθυμήσει απο κρουσματα επιληψίας.Καπου ειχα διαβασει οτι ο εγκεφαλος δεν προλαβενει να διαβασει τα σηματα (εικονες 3d)που δεχεται με αποτελεσμα το παρακατω που ανεφερα. http://www.inewsgr.com/146/nintendo--epikindyno-gia-ta-paidia-to-3d-gaming.htm Κατι σχετικο...
sapil21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μπορείτε από τα options να κλειδώσετε το 3d να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο αν προορίζεται για παιδιά μικρής ηλικίας (parent control)
KostasPrekas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Εχει και το 2ds πάντως σε προσφορά και αυτο σε μιά χαρά τιμη στα 73 €. Αυτό ξέρουμε αν χακάρεται?
Genatos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Εχει και το 2ds πάντως σε προσφορά και αυτο σε μιά χαρά τιμη στα 73 €. Αυτό ξέρουμε αν χακάρεται? Οχι, μονο 3DS με 4.2 FW για την ωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα