Προς το περιεχόμενο

3DS XL silver & white @ Makro 121.77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει στο φυλλαδιο του Μακρο και ξεκινησε να ισχυει απο σημερα ...

http://www.makro.gr/public/site/makro-gr/get/documents/mcc_gr/gr-assets/Promotions/MAKROmail/eMagazine/2014/MM15/Sales/index.html#1/z

Απο αποθεματα δε μπορω να ξερω τι ισχυει μιας και στην πολη μου δεν υπαρχει Μακρο μαζι με το 3ds XL παρεχονται και δυο παιχνιδια το Dead or alive και street fighter ...

http://prntscr.com/42ob57

Τιμες Skroutz

Koνσολες

https://www.skroutz.gr/s/2722808/Nintendo-3DS-XL-Silver-and-Black.html

https://www.skroutz.gr/s/2723146/Nintendo-3DS-XL-Ice-White.html

και για τα παιχνιδια εδω 

https://www.skroutz.gr/s/321140/Dead-or-Alive-Dimensions-3DS.html?keyphrase=dead+or+alive

https://www.skroutz.gr/s/321630/Super-Street-Fighter-IV-3D-Edition-3DS.html?keyphrase=street+fighter

Oποιος εχει την οικονομικη δυνατοτητα και μπορει να με εξυπηρετησει και εμενα στελνωντας μου ενα εννοειτε πως θα πληρωσω :P θα ημουν υποχρεος ... 

Δημοσ.

Καλη προσφορα αλλα δυστυχως δεν εχω καρτα makro.

Και σαν ιδιωτης μπορεις να αγορασεις φιλε μου.Αλλοστε 5 λεπτα υποθεση ειναι να σε βγαλει μια καρτα..

Παντως σουπερ τιμη....και καμια 30 ευρω για μια R4i και 16sd gb και πεταει

Δημοσ.

Και σαν ιδιωτης μπορεις να αγορασεις φιλε μου.Αλλοστε 5 λεπτα υποθεση ειναι να σε βγαλει μια καρτα..

Link.png Site: Καρτα makro

Καλο θα ηταν να μην παραπληροφορουμε...εκτος και αν με το ιδιωτης εννοεις ελευθερος επαγγελματιας....

Η πιο συνηθισμενη λυση αν δεν εισαι φοιτητης (οπου μπορεις να κανεις αγορες δειχνοντας το πασο σου -δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυει σε ολα τα makro (Ηρακλειο και Πατρα ισχυει σιγουρα)-) ειναι να βρεις καποιον και να του ζητησεις απλα να περασει με την καρτα του οτι θες να αγορασεις και φυσικα σε χωριστη ΑΠΟΔΕΙΞΗ απο τα δικα του πραγματα...

Δημοσ.

Παντως σουπερ τιμη....και καμια 30 ευρω για μια R4i και 16sd gb και πεταει

Μιας και είπες για την κάρτα... πλέον αυτές παίζουν και παιχνίδια 3DS ή ακόμη μόνο παιχνίδια DS?

Δημοσ.

Πήγα χθές το πρωί κατά τις 9:00 (πρώτη μέρα προσφοράς) και δεν υπήρχε ούτε δείγμα. Μόνο 1 κομμάτι dsi-xl και 1 κομμάτι 3ds απλό.

Και αυτά χωρίς παιχνίδια δώρο! Πήρα τηλ και στο μάκρο  Παλλήνης = μια από τα ίδια...

Δεν είχαν παραγγείλει κομμάτια για να δώσουν, αλλά το έκαναν για να ξεστοκάρουν τα τελευταία τεμάχια τους.

Τώρα αν έχει μείνει σε μάκρο άλλης πόλης , δεν ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

Link.png Site: Καρτα makro

Καλο θα ηταν να μην παραπληροφορουμε...εκτος και αν με το ιδιωτης εννοεις ελευθερος επαγγελματιας....

Η πιο συνηθισμενη λυση αν δεν εισαι φοιτητης (οπου μπορεις να κανεις αγορες δειχνοντας το πασο σου -δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυει σε ολα τα makro (Ηρακλειο και Πατρα ισχυει σιγουρα)-) ειναι να βρεις καποιον και να του ζητησεις απλα να περασει με την καρτα του οτι θες να αγορασεις και φυσικα σε χωριστη ΑΠΟΔΕΙΞΗ απο τα δικα του πραγματα...

Εχεις δικιο φιλε μου.Λαθος δικο μου....εχω μια καρτα εχω (Ε.Ε) αλλα νομιζα οτι ποια μπαινουν ολοι μεσα.....

Μιας και είπες για την κάρτα... πλέον αυτές παίζουν και παιχνίδια 3DS ή ακόμη μόνο παιχνίδια DS?

Καρτες φιλε μου για το dsi3d υπαρχουν σιγουρα (εχω παρει για το απλο )αλλα δεν το γνωριζω αν φορτωνουν και παιχνιδια 3D  μεσα...

Ενα κουγκλαρισμα και πιστευω οτι θα το βρεις...

Δημοσ.

Πήγα χθές το πρωί κατά τις 9:00 (πρώτη μέρα προσφοράς) και δεν υπήρχε ούτε δείγμα. Μόνο 1 κομμάτι dsi-xl και 1 κομμάτι 3ds απλό.

Και αυτά χωρίς παιχνίδια δώρο! Πήρα τηλ και στο μάκρο  Παλλήνης = μια από τα ίδια...

Δεν είχαν παραγγείλει κομμάτια για να δώσουν, αλλά το έκαναν για να ξεστοκάρουν τα τελευταία τεμάχια τους.

Τώρα αν έχει μείνει σε μάκρο άλλης πόλης , δεν ξέρω.

φιλε μου, την πατησες, εχουν κομματια! (Γιατι αποτι καταλαβα πηγες Μακρο Κιφησου)

Λοιπον ταλαιπωρηθηκα απιστευτα αλλα καταφερα να παρω 1 κομματι. Παω στην αρχη Μακρο Παλληνης και οντως δεν ειχε τιποτα!

Τους λεω και παιρνουν τηλεφωνο στον Κιφησο και λενε αποκει οτι εχουν 13 κομματια ασημι και 8 κομματια ασπρο....Οποτε οπλιζομαι με υπομονη για τη μεσημεριανη κινηση και κανω τα ~23 χιλιομετρα...

Φτανω στο Μακρο Κιφησου και ψαχνω, και οντως και εγω οπως και εσυ Vixo βλεπω κατι βλακειες, το απλο DS XL Και τετοια, ουτε ενα απο τα 13+8....εκει διπλα στη σκαλα...

Μιλαω με τον υπευθυνω, τσεκαρει τον υπολογιστη και λεει "οντως γραφει 13+8, πρεπει να ειναι στην ασφαλεια". Μη με ρωτησετε τι σημαινει αυτο, ουτε εγω καταλαβα, η ουσια ειναι οτι καποιος επρεπε να παει εκει να φερει ενα , αυτος ο καποιος ελειπε και κατι τετοια...

Με τα πολλα, προσφερομαι να παω εγω εκει να το ζητησω και αποκει μου λενε να παω στο ταμειο να το ζητησω και θα το φερουν στο ταμειο. Ακολουθει ενας γολγοθας στο ταμειο οπου παλι δε βρισκανε ανθρωπο, μετα ο ανθρωπος βρεθηκε αλλα δεν υπηρχε το προϊον στην αποθηκη....κατι ιστοριες....τους λεω "δε γινεται, μου ειπαν εχει 13 ασημι!" ξαναψαχνουν, μετα πανε στην αλλη αποθηκη μου λεει, τελικα βρηκαν και μου το φερανε....

Να μη τα πολυλογω, μετα απο περιπου 1.5 ωρα στο μακρο κιφησου καταφερα και το πηρα... Δε πιστευω οτι υπηρχε κανενας δολος, οτι πχ τα κρατουσαν για αλλους ή οτιδηποτε, απλα οι ανθρωποι ειναι λιγο ασχετοι, και μαλλον δεν ειχε και πολλη κινηση ακομα η προσφορα και τα ειχαν ξεχασμενα σε καποια αποθηκη.... Anyway, μη μασατε, υπηρχαν 12 ασημι και 8 ασπρα στις 5 το απογευμα που εφυγα εγω με το ασημι μου, πιεστε λιγο, να τους κανετε να ψαξουν και θα παρετε...

Το κερασακι παντως που μου χρυσωσε το χαπι, ειναι οτι 99% αν κρινω απο το serial εχει firmware κατω απο 4.2 και χακαρεται :) οποτε χαλαλι η ταλαιπωρια!

• Like 2
Δημοσ.

Χαχα κλασική περίπτωση "εσωτερικής κατανάλωσης" του προίοντος που είναι σε προσφορά. Υπάρχουν κομμάτια στο σύστημα αλλά είναι άφαντα στα ράφια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...