Προς το περιεχόμενο

Seagate 2.5 500gb 33.09€ & Seagate 3.5 1TB 58.30 € @ makro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.makro.gr/public/site/makro-gr/get/documents/mcc_gr/gr-assets/Promotions/MAKROmail/eMagazine/2014/MM15/Sales/index.html

Αν και ξεκινησε σημερα..και πηγα στις 11 το πρωι στο Μακρο ανατολικης θεσ/νικης ..δεν ειχε μεινει τιποτα...μου ειπαν οτι τους σηκωσαν απο τις 7 πμ !!!

(οι τιμες οπως παντα στο makro ειναι χωρις φπα)

Προσθηκη συντονιστη: Αλλαξαν οι τιμες του τιτλου και μπηκε ο ΦΠΑ.

Επεξ/σία από matrixxx
τιμες με ΦΠΑ
Δημοσ.

Καλή τιμή αλλά ακόμα κλαίω τις αναμνήσεις 3 χρόνων που μου έχει στερήσει η Seagate...

τα ιδια για τη seagate. ακομα και αν υπηρχε διαθεσιμο λοιπον, απο εμενα τσου!

Σε καθε περίπτωση για οποιον ρισκαρει ειναι ωραία τιμουλα!

Δημοσ.

Γιατί να μην μπει η τιμή με ΦΠΑ στον τίτλο ώστε να μην παραπλανεί;

Προσωπικά με την Seagate είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ακόμα και σε RMA σε Samsung ήταν ταχύτατοι και σωστοί.

Δημοσ.

+1 περι ΦΠΑ

Επισης στα ψιλα γραμματα λεει "κατοπιν παραγγελιας"... οποτε δε ξερω, ισως πρεπει να ψαχτειτε καπως ετσι οσοι ενδιαφερεστε?

Δημοσ.

Γιατί να μην μπει η τιμή με ΦΠΑ στον τίτλο ώστε να μην παραπλανεί;

μήπως γιατί απευθύνεται σε επαγγελματίες που δεν τους ενδιαφέρει ο φπα;

Δημοσ.

Με κάλυψες απόλυτα. Ας μπει τότε ένα tag [για επαγγελματίες] για να ξέρουμε τι μας γίνεται.

Δημοσ.

ναι αλλα εδω δεν ειμαστε επαγγελματίες και μας ενδιαφέρει ο φπα...

τεσπα, ο μικρος που το ειδα βγαινει στα 33,2 και ο μεγάλος στα 58.3 για οποιον ενδιαφέρεται...

• Moderators
Δημοσ.

Πολλα σχολια θελει το τοπικ:

1ο

..δεν ειχε μεινει τιποτα...μου ειπαν οτι τους σηκωσαν απο τις 7 πμ !!!

Τοσο σχετικοι οι πελατες που τα σηκωσαν από τις 7;;;; Εδωσαν για τον 1ΤΒ 10 ευρω λιγοτερα από οσα θα εδιναν για να παρουν τον ιδιο δισκο σε 2ΤΒ!!!

• Like 6
Δημοσ.

ναι αλλα εδω δεν ειμαστε επαγγελματίες και μας ενδιαφέρει ο φπα...

δεν είδα κάποια διαφήμιση του μάκρο στο insomnia αλλά link προσφοράς που αφορά επαγγελματίες που αναρτήθηκε από μέλος του insomnia που έχει μέλη ΚΑΙ επαγγελματίες

Δημοσ.

Προσωπικα με ενδιαφερε ο 500gb που εχει καλη τιμη

Πραγματι ..ο 3.5 δεν λεει...ακριβως οπως το λες ..με λιγα λεφτα παραπανω περνεις 2 TB

Εγω παντως με τους seagate ειμαι μια χαρα..απολυτα ευχαριστημενος

Η τιμη δινεται ετσι απο εμενα γιατι δεν καθησα να το υπολογισω

• Moderators
Δημοσ.

2ο σχολιο, μπηκαν οι τιμες φυσικα με ΦΠΑ στον τιτλο.

3ο σχολιο, η τιμη του μικρού, είναι 25% κατω από την αγορα, αλλα ο 500αρης ετσι και αλλιως εχει κακη σχεση €/GB: με την προσφορα αυτή του μακρο εχουμε 6.6 λεπτα /GB (μονο γι αυτην παραμενει φυσικα το τοπικ, ο άλλος είναι... αντιπροσφορά), ο 1ΤΒ portable βγαινει στην αγορα με 5.8λεπτα/GB. Για οποιον θελει μικρη χωρητικοτητα παντως, ξαναλεω κλεινοντας ότι ο 500αρης είναι 25% φτηνότερος από την αγορα αυτή τη στιγμη αρα οκ, τυπικα εχουμε προσφορα, σε σχεση με πριν 3 μηνες και την τιμη που τον ειχαν πλαισια- ΜΜ - κλπ (39 τοτε) είναι 15% φτηνότερος.

Αν δεν υπαρχει παντως ετοιμοπαράδοτος δεν ξερω ποια η χρησιμοτητα του τοπικ.

Δημοσ.

Καλή τιμή αλλά ακόμα κλαίω τις αναμνήσεις 3 χρόνων που μου έχει στερήσει η Seagate...

Επειδη την εχει πατησει φιλος, εγω εκανα αλλο, οτι φωτογραφια/βιντεο θελω να κρατησω το βαζω Dropbox, και στον δισκο  και εχω το κεφαλι μου ησυχο

Δημοσ.

Και η Seagate και η Wd και η Ηιtachi και οποιαδήποτε μπορει να στα στερησει. Σε όλους τους δισκους υπαρχει ενδεχομενο προωρης βλάβης. Οκ παλιότερα είχε βγει ενα ονομα στη Seagate (για συγκεκριμενο λόγο και ενα δυο μοντελα) . Δε λεει κάτι όμως. Προσωπικά δε μου εχει χαλασει κανεις...Εχω 3 Seagate καποιους Wd και καποιους Hitachi διαφόρων ηλικιών..

Και βασικά τις αναμνησεις δε της στερει καμια seagate, καμια Wd καμια TDK (αν μιλαμε για DVD) κλπ κλπ αλλά το οτι δεν ειχαμε κανει backup στα σημαντικά μας αρχεια.

Προσωπικά φωτογραφιες τις εχω σε 3 δισκους + κανω διπλο backup σε dvd οποτε το θυμηθω(τα αρχεια που ειναι νεα εννοειται σε σχεση με το προηγουμενο dvd backup). Αλλα πραγματα δε τα κανω ποτε backup επειδη δε τα θεωρω σημαντικα..

Ο 2.5 δισκος πάντως φαίνεται καλή περίπτωση για οποιον εχει καρτα ΜΑΚΡΟ παντως..

Δημοσ.

Εχω seagate 1 τερα σταθερο με μπριζα 8 και κατι χρονια και ακομα δουλευει αψογα.

Αυτο με το ελαττωματικο κομματι μπορει να σου συμβει σε οποιαδηποτε εταιρια εμενα μου συναιβει σε toshiba και hitachi.

Αυτο δεν σημαινει οτι τους απορριπτω απο την λιστα μου απλως οταν αγοραζω σκληρο πριν βαλω ευαισθητα δεδομενα περναει μια δοκιμαστικη περιοδο μηπως και μου χτυπησει τον πρωτο καιρο αμα περασει ενα διαστημα και δουλευει κομπλε μετα εχει πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να μου χτυπησει.

Μην πιστευετε σε στερεοτυπα ο ενας ειναι καλος ο αλλος ειναι αθλιος ολες οι εταιριες πανω κατω καλες ειναι αλλιως δεν θα ηταν στην αγορα των δισκων απλως τυχαινει πολλες φορες για διαφορους λογους κρασαρει ειτε ελαττωματικης παρτιδας ειτε για αλλους λογους

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...