xzibitsalonika Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΏΝ ( Sapphire R9 270X 2GB GDDR5 Toxic) ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ...... .Η ΚΑΡΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΙ SAPPHIRE KAI ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ .....ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ..... ΟΠΙΟΣ ΜΠΟΡΙ ΑΣ ΔΟΣΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ....
xzibitsalonika Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ OVERCLOCK ΕΙΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΛΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
Heatspreader Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2038&lid=1
Ailuros Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΏΝ ( Sapphire R9 270X 2GB GDDR5 Toxic) ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ...... .Η ΚΑΡΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΙ SAPPHIRE KAI ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ .....ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ..... ΟΠΙΟΣ ΜΠΟΡΙ ΑΣ ΔΟΣΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ.... Το πληκτρολόγιό σου έχει και ένα κουμπάκι που λέγεται "caps lock" και βγάζει τα κεφαλαία. Δεν είμαστε κουφοί διαβάζουμε και με μικρά γράμματα 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα