sdgeod7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 με ενδιαφερει να ειναι ανθεκτικο και να κραταει η μπαταρια. το lumia που το ειδα απο κοντα μου φανηκε αρκετα πλαστικο στην αισθηση ειδικα το πισω καλυμμα οχι οτι τα αλλα δεν ειναι , απλα δε μου αρεσε στην αισθηση.αυτα τα δυο πως τα βλεπετε? (θα τρωνε κολλημα? απο κριτικες παντως το xperia m λενε οτι δε τρωει κολληματα, ισχυει?)http://www.e-shop.gr/sony-xperia-m-c1905-black-gr-p-TEL.000793http://www.e-shop.gr/sony-xperia-e1-black-d2005-gr-p-TEL.002250
sdgeod7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Xperia m από σκρουτζ πιστευεις οτι ειναι πιο ανθεκτικο και με καλη μπαταρια και οντως δεν τρωει κολληματα οπως λενε?
Prospector8 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Moto e απο μενα. Οσο για τα κολλήματα δεν μου φαίνεσαι για σκληροπυρηνικος χρήστης οποτε δεν νομιζω να δεις κολληματα σε κανενα απο τα δυο. Απλα πιστευω το Moto E νικαει στα σημεια, δλδ εχει καλυτερη μπαταρια, μεγαλύτερη και ποιοτικοτερη οθονη, πριν 5 μερες πηρε την τελευταία εκδοση λογισμικου της google δλδ την 4.4.4 ενω το αλλο ειναι στην 4.3,απλα ειναι 20€ πιο ακριβο απο το Xperia M, αν μπορεις να τα δωσεις τοτε πηγαινε στο Moto E, αλλιως πανε στο Xperia M.
sdgeod7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 οντως δεν ειμαι σκληροπυρηνικος χρηστης εδω δε προκειται να του κανω αναβαθμισεις.. ειναι απαραιτητες?
kataramenos32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 πιστευεις οτι ειναι πιο ανθεκτικο και με καλη μπαταρια και οντως δεν τρωει κολληματα οπως λενε? Δεν πιστευω,το ξερω την εχω δουλεψει τη συσκευη
Chris_85 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ίσως αξίζει να δώσεις 30 ευρώ παραπάνω για το moto G..
magister Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Xperia m από σκρουτζ καλό είναι το Μ όπως λες αλλά καλύτερα να παει στο Μ2 αν τον παίρνει οικονομικά αφού η διαφορά είναι γύρω στα 80 ευρώ
doctorkostis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 καλό είναι το Μ όπως λες αλλά καλύτερα να παει στο Μ2 αν τον παίρνει οικονομικά αφού η διαφορά είναι γύρω στα 80 ευρώ Seriously? Ο topic starter λεει 100-120 ευρω και προτεινεις κινητο με 190? 80-90% πανω απο το οριο που εχει πει? Οκ, με την ιδια λογικη, αν τον παιρνει οικονομικα να παρει LG G2. Ειναι καλυτερο.
sdgeod7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δεν πιστευω,το ξερω την εχω δουλεψει τη συσκευη την ειχες για καιρο? ικανοποιημενος δηλαδη? επειδη δεν το εχω δει απο κοντα ακομα, βλεπω στο πισω μερος δεν ειναι εντελως επιπεδο αλλα εχει μια ελαφρως κουρμπα (καμπυλη). ειναι πολυ αισθητη? οσον αφορα βασικες λειτουργιες οπως gps λειτουργει καλα? για το gps υπαρχει χρεωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα