koarer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Καλησπερα στο forum.Οπως λεει και ο τιτλος καθε μερα τις τελευταίες ημερες γινονται διακοπες ρευματος στην περιοχη μου.Απορω πως δεν εχει ακομα καει το pc μου! Τι μπορω να κανω για να το προστατεψω?Καπου διαβασα για UPS αλλα δεν εχω πολυκαταλαβει τι ειναι, Εσεις τι προτεινετε να κανω?
makfil Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Υπάρχουν αρκετά νήματα για το θέμα αυτό. Με αναζήτηση θα τα βρεις και θα ενημερωθείς. Θα σου πω μόνο ένα χθεσινό συμβάν. Σε κάποια στιγμή, άρχισαν το ψυγείο και η UPS που έχω για το desktop να σταματάνε και να ξαναρχίζουν από ξαφνικές και συνεχείς αυξομειώσεις της τάσης του ρεύματος. Εάν δεν είχα τη UPS είμαι βέβαιος ότι θα έκλαιγα το desktop τώρα.
koarer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Απλα θα ηθελα να μου πεις ενα καλο προιον με τιμη 25 ευρω που να εχει UPS. Δεν θελω να μου καει τσαμπα ..εχεις να μου προτεινεις κανενα καλο?
CheOnWeb Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Me 25e, μόνο πολύμπριζο ασφαλείας παίρνεις. http://www.plaisio.gr/thleoraseis/accessories/polipriza-asfaleias/Legrand-Protection-Box-With-Secu-6-694656.htm UPS (καλό) με καμμιά 100άρα. https://www.skroutz.gr/s/4876179/APC-Back-UPS-800VA-IEC.html
koarer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Με πολυμπριζο ασφαλεις θα μειωσω τον κινδυνο αρκετα ετσι?Αν ειναι το παραγγελνω!
CheOnWeb Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Όπως είπες, μειώνεις τον κίνδυνο (της υπέρτασης), παραμένει ο κίνδυνος απ' το απότομο κλείσιμο του υπολογιστή (άγνωστο τι μπορεί να προκαλέσει, π.χ. την ώρα ενός update) και ο κίνδυνος απώλειας αρχείων (που δεν θα προλάβεις να σώσεις). Έχω φάει πολλές διακοπές όντας μόνο με πολύμπριζο. Δεν έπαθα τίποτα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν δεν σε παίρνει πάντως για UPS, τουλάχιστον το πολύμπριζο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα