Spectral Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους ! Το δικό μου το PC το έφτιαξα (H97 pro + i7 4770 και είναι μπόμπα ) αλλά μετά από συζητήσεις για νέα συστήματα και τα σχετικά με ένα φίλο ( ο οποίος έχει και αυτός να ασχοληθεί με hardware αρκετά χρόνια ) έχει βαλθεί να αλλάξει το τουβλο-x που έχει για να πάρει κάποιο overclockable συστηματάκι και με ρωτάει για τον επετειακό Pentium που έβγαλε η Intel . Καλά πράγματα έχω διαβάσει εγώ στο net αλλά ήθελα και τη γνώμη σας για το εν λόγω Cpu .. Ο φίλος για games το θέλει και παίζει κυρίως online (dota , battlefield , diablo ) .. Θέλει επίσης να πειραματιστεί με το overclock (παρά τις δικές μου συντηρητικές απόψεις περί ελλάτωσης του χρόνου ζωής των εξαρτημάτων ) .. Αν όντως αξίζει το Cpu με ποια μητρική θα το συνδιάζατε? Θα βάζατε υδρόψυξη κλειστού τύπου ? Εγώ γενικά του λέω ότι δεν πολύ αξίζουν αυτά και αν όντως θέλει τέτοια πράγματα να έπαιρνε με τη μία έναν 4690K ή 4790K αλλά είναι της άποψης να πάρει τον Pentium να κάνει τα πρώτα βήματα και μετά να έπαιρνε έναν καλό/ακριβό Cpu .. Όπως και να έχει λεφτά έχει αυτός και δεν τον απασχολεί επομένως πείτε μου αν αξίζει το Pentium σε σύστημα 900 euro (αν και αμφιβάλω) Ευχαριστώ προκαταβολικά !!
manolo0liss Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δεν αξιζει το εγω που τον έχω ανυπομονώ να μαζέψω λεφτά για ι5 με το ίδιο σκεπτικό τον πήρα και εγώ να μάθω να κάνω oc και κάτι τέτοια αλλα τελικά τον μετάνιωσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα