Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου έχω κάνει κάτι ερωτήσεις παραπάνω, δε μου έχεις απαντήσει. Δε μπορω να σε βοηθήσω αν δε ξέρω τι πρόσβαση και σε ποιες εντολές έχεις. Δεν είμαι μάντης να ξέρω πως φτιάξανε το rhc

Δημοσ.

Μα δεν έχω καταλάβει και τι ρωτάς. Πρόσβαση έχω στο php και στα αρχεια του wordpress. Προφανώς δεν έχω πρόσβαση στο root του openshift server και πως θα μπορούσα να έχω κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

σε ρωτάω αν έχεις πρόσβαση σε απλο ssh στο μηχανημα. Δίνοντας

ssh -i /path/to/your/privatekey [email protected]

σε βάζει μέσα ναι ή ου. Κ αν μπαίνεις αφου μου μισο-είπες οτι μπαίνεις δίνοντας id -Z τι παίρνεις; Κ sudo id -Z επίσης τι δίνει;

Δημοσ.

Πρέπει να ανεβάσεις .htaccess με mod_rewrite rules στη ρίζα της εφαρμογής ή να ανοίξεις ticket στο support ρωτωντας τους /εξηγώντας το πρόβλημα.

Δημοσ.

Τοσο περίπλοκο είναι δλδ πως δημιουργεί τόσες χιλιάδες κόσμος blog με το δικό τους domain και παίζουν απροβλημάτιστα? Μπαίνουν όλοι σε τέτοια διαδικασία? Αποκλείεται δεν μου φαίνεται λογικό.

Δημοσ.

Νομίζω κάτι κάνω λάθος με το domain έτσι όπως το κάνω forwarding στο blog. Μπήκα και στο irc του wodpress και μου είπαν ότι το blog απλά είναι iframe του php-bitcoingr.rhcloud.com. Τώρα τι λάθος κάνω δεν έχω καταλάβει.

Δημοσ.

Τελικά το έφτιαξα και απλά έπρεπε να δημιουργήσω dns στο godaddy που έχω και το domain. Το έκανα εκεί και απλά δουλεύει :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατι σχετικό που μοιάζει με αυτό που ρώτησε και ο φίλος λίγο πιο πάνω.:

Έχουμε μια αδεια σελίδα example.com ,

και μια αλλη σελιδα wordpress που λεγεται example2.com

Τι θα συμβει αμα κανουμε point το dns του example.com προς το example2.com?

Οταν καποιος μπει στο example.com , θα βλεπει στο url του example.com με το περιεχομενο του example2.com σωστα?

Aν ομως κανει κλικ σε μια σελιδα του wordpress, τοτε το url θα λεει example.com/page ..? αφου δεν υπαρχει αυτο το path!

τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

Τι παιζει ομως με τα λινκς? 

Δημοσ.

Αν είναι relative τα links θα δείξει το example.com/path, αν είναι absolute θα πάει στο  example2.com/path - φαντάζομαι, εκτός αν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα π.χ. να παίρνει το domain πάντα από κάποιο config ή κάποια ιδιαιτερότητα σε rewrites.

relative url: /somepath/someattribute/whatever.html ή /index.php?foo=bar

absolute url: http://example.com/whatever

Συνήθως, τα CMS τσεκάρουν αν το link που φτιάχνεται στο περιεχόμενο αρχίζει από http και αν δεν, προσθέτει το τρέχων url ( _SERVER['HTTP_HOST'] ).

• Like 1
Δημοσ.

Χμμ,

και πως μπορουμε να μαθουμε αμα τα links ειναι relatives ή absolute? 

Υπαρχει περιπτωση οταν ο χρηστης φτιαχνει μια νεα σελιδα, τοτε το λινκ να ειναι absolute?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...