chek2fire Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Από την πρώτη στιγμή το έχω κάνει στο godaddy και έχω κάνει forwading σε αυτή την διεύθυνση.
mad-proffessor Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Σου έχω κάνει κάτι ερωτήσεις παραπάνω, δε μου έχεις απαντήσει. Δε μπορω να σε βοηθήσω αν δε ξέρω τι πρόσβαση και σε ποιες εντολές έχεις. Δεν είμαι μάντης να ξέρω πως φτιάξανε το rhc
chek2fire Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μα δεν έχω καταλάβει και τι ρωτάς. Πρόσβαση έχω στο php και στα αρχεια του wordpress. Προφανώς δεν έχω πρόσβαση στο root του openshift server και πως θα μπορούσα να έχω κάτι τέτοιο?
mad-proffessor Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 σε ρωτάω αν έχεις πρόσβαση σε απλο ssh στο μηχανημα. Δίνοντας ssh -i /path/to/your/privatekey [email protected] σε βάζει μέσα ναι ή ου. Κ αν μπαίνεις αφου μου μισο-είπες οτι μπαίνεις δίνοντας id -Z τι παίρνεις; Κ sudo id -Z επίσης τι δίνει;
chek2fire Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 αυτό δίνει το id -Z unconfined_u:system_r:openshift_t:s0:c1,c465 το sudo δίνει άρνηση πρόσβασης
mad-proffessor Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Πρέπει να ανεβάσεις .htaccess με mod_rewrite rules στη ρίζα της εφαρμογής ή να ανοίξεις ticket στο support ρωτωντας τους /εξηγώντας το πρόβλημα.
chek2fire Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Τοσο περίπλοκο είναι δλδ πως δημιουργεί τόσες χιλιάδες κόσμος blog με το δικό τους domain και παίζουν απροβλημάτιστα? Μπαίνουν όλοι σε τέτοια διαδικασία? Αποκλείεται δεν μου φαίνεται λογικό.
Xvipes Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Στο backend στα Settings -> Permalinks του έχεις βάλει Post Name για να φτιάξει πάλι το .htaccess?
chek2fire Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Νομίζω κάτι κάνω λάθος με το domain έτσι όπως το κάνω forwarding στο blog. Μπήκα και στο irc του wodpress και μου είπαν ότι το blog απλά είναι iframe του php-bitcoingr.rhcloud.com. Τώρα τι λάθος κάνω δεν έχω καταλάβει.
chek2fire Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Τελικά το έφτιαξα και απλά έπρεπε να δημιουργήσω dns στο godaddy που έχω και το domain. Το έκανα εκεί και απλά δουλεύει
Zein Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Κατι σχετικό που μοιάζει με αυτό που ρώτησε και ο φίλος λίγο πιο πάνω.: Έχουμε μια αδεια σελίδα example.com , και μια αλλη σελιδα wordpress που λεγεται example2.com Τι θα συμβει αμα κανουμε point το dns του example.com προς το example2.com? Οταν καποιος μπει στο example.com , θα βλεπει στο url του example.com με το περιεχομενο του example2.com σωστα? Aν ομως κανει κλικ σε μια σελιδα του wordpress, τοτε το url θα λεει example.com/page ..? αφου δεν υπαρχει αυτο το path! τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? Τι παιζει ομως με τα λινκς?
alou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Αν είναι relative τα links θα δείξει το example.com/path, αν είναι absolute θα πάει στο example2.com/path - φαντάζομαι, εκτός αν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα π.χ. να παίρνει το domain πάντα από κάποιο config ή κάποια ιδιαιτερότητα σε rewrites. relative url: /somepath/someattribute/whatever.html ή /index.php?foo=bar absolute url: http://example.com/whatever Συνήθως, τα CMS τσεκάρουν αν το link που φτιάχνεται στο περιεχόμενο αρχίζει από http και αν δεν, προσθέτει το τρέχων url ( _SERVER['HTTP_HOST'] ). 1
Zein Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Χμμ, και πως μπορουμε να μαθουμε αμα τα links ειναι relatives ή absolute? Υπαρχει περιπτωση οταν ο χρηστης φτιαχνει μια νεα σελιδα, τοτε το λινκ να ειναι absolute?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα