leriban Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Καλησπερα σε ολους. Αυριο θα μου ερθουν τα τελευταια κομματια για να συνθεσω τον καινουργιο μου υπολογιστη...η ερωτηση που θελω να κανω αν και δεν ξερω αν το εγραψα στο σωστο thread ειναι.τι ρυθμισεις θα πρεπει να κανω στο bios αν πρεπει δηλαδη να αλλαξω κατι για καλυτερη λειτουργια του επεξεργαστη η για παραδειγμα να δουλευουν οι μνημες στα 1600. θα εχω i5 4670k με mobo gigabyte z97x gaming 3 kai ram crucial ballistix sport 2x4 gb. σας ζαλισα λιγο με τις αποριες μου. ευχαριστω και παλι για το χρονο σας.
SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Για τον επεξεργαστή δεν χρειάζεται να κανεις τιποτα και για τις μνήμες κανονικα το ίδια φυσιολογικά πρέπει να τις δει στα 1600 οσο ειναι , αν δεν τις δει σε αυτην την ταχύτητα πρέπει να μπεις και να τις φτιάξεις εσυ χειροκίνητα. Απο εκει και πέρα αν περάσεις εσυ windows να σιγουρευτείς οτι η επιλογή για τους δίσκους στο bios ειναι στο ahci 2
leriban Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Στις 14/7/2014 στις 2:49 ΜΜ, SPANK είπε Για τον επεξεργαστή δεν χρειάζεται να κανεις τιποτα και για τις μνήμες κανονικα το ίδια φυσιολογικά πρέπει να τις δει στα 1600 οσο ειναι , αν δεν τις δει σε αυτην την ταχύτητα πρέπει να μπεις και να τις φτιάξεις εσυ χειροκίνητα. Απο εκει και πέρα αν περάσεις εσυ windows να σιγουρευτείς οτι η επιλογή για τους δίσκους στο bios ειναι στο ahci οποτε κανω κανονικα φορματ στον ssd που εχω γιατι ειναι με την παλια μητρικη κοιταω αν ειναι ahci και προχωραω κανονικα.ευχαριστω πολυ @SPANK 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα