Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο βιβλιο εκτος απο αυτο που ανεφερα πιο πανω?ειναι λιγο βλακεια αυτο ....

Σοβαρά τώρα;

Κάθησες να το διαβάσεις; Αν το κοιτούσες έστω και λίγο θα ανακάλυπτες ότι έχει κάποιες προτάσεις για ελληνική και ξένη βιβλιογραφία (και όχι ό,τι κι ό,τι).

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα;

Κάθησες να το διαβάσεις; Αν το κοιτούσες έστω και λίγο θα ανακάλυπτες ότι έχει κάποιες προτάσεις για ελληνική και ξένη βιβλιογραφία (και όχι ό,τι κι ό,τι).

οχι οχι φιλε μου δεν με καταλαβες....δεν ημουν και απολυτα σωστος ετσι οπως το εγραψα συγγνωμη.το βιβλιο που εχω για την c++ αρχιζε απο την αρχη την c με πολυ απλα και τις πρωτες πρωτες εντολες,ενω αυτο οχι και μπερδευτηκα λιγο....

Δημοσ.

οχι οχι φιλε μου δεν με καταλαβες....δεν ημουν και απολυτα σωστος ετσι οπως το εγραψα συγγνωμη.το βιβλιο που εχω για την c++ αρχιζε απο την αρχη την c με πολυ απλα και τις πρωτες πρωτες εντολες,ενω αυτο οχι και μπερδευτηκα λιγο....

Βιβλίο για C++ που ξεκινά με C είναι να το βλέπεις και να αλλάζεις δρόμο. Γνώμη μου. Είτε θα μάθεις C++ από τις πρώτες σελίδες, είτε C.

• Like 1
Δημοσ.

Βιβλίο για C++ που ξεκινά με C είναι να το βλέπεις και να αλλάζεις δρόμο. Γνώμη μου. Είτε θα μάθεις C++ από τις πρώτες σελίδες, είτε C.

ασε στην ακρη βρε συ τη c++ και ασχολησου με την python....

ευχαριστω θα το κοιταξω αυριο το πρωι.εχεις καποια προσωπικη εμπειρια με το βιβλιο?

Δημοσ.

ασε στην ακρη βρε συ τη c++ και ασχολησου με την python....

Ορίστε κάποιες σημειώσεις python. Όταν τις διάβασα εγώ ήταν στα ελληνικά. Μάλλον δεν υπάρχουν ακόμη. Αυτές κάνουν και βοηθάνε για ξεκίνημα. Καλή αρχή!

• Like 1
Δημοσ.

ξερω οτι ειναι ακομα πολυ νωρις να μιλαμε για hacking,αλλα μιας και η ηλικια μου και η τρελα μου με ωθει προς τον κλαδο,ενας αληθινος hacker ti xreiazetai?εκτος απο απειρες γνωσεις πανω σε δικτυα και στο hardware των υπολογιστων.ekolo to sniffing αλλα και ανιαρο.την νασα ποτε θα την χακαρω?:P

Δημοσ.

ευχαριστω θα το κοιταξω αυριο το πρωι.εχεις καποια προσωπικη εμπειρια με το βιβλιο?

Το βιβλίο imho είναι καλό. Υπάρχει και η interactive edition. To link υπάρχει στο wikibook που παρέθεσα προηγουμένως.

To βιβλίο του Swaroopch είχε μεταφραστεί από τα παιδιά στο ubuntu.gr αν θυμάμαι καλά. Αν ψάξεις στο forum τους θα το βρεις. Προσωπικά δεν μου αρέσει τόσο πολύ.

Δημοσ.

ξερω οτι ειναι ακομα πολυ νωρις να μιλαμε για hacking,αλλα μιας και η ηλικια μου και η τρελα μου με ωθει προς τον κλαδο,ενας αληθινος hacker ti xreiazetai?

Θέλει λιώσιμο.

Πολύ.

Και αφού μάθεις αρκετά, τότε πας και δίνεις εξετάσεις και παίρνεις πιστοποίηση αυθεντικότητας ως hacker και μετά είσαι αληθινός. 

• Like 1
Δημοσ.

Το βιβλίο imho είναι καλό. Υπάρχει και η interactive edition. To link υπάρχει στο wikibook που παρέθεσα προηγουμένως.

To βιβλίο του Swaroopch είχε μεταφραστεί από τα παιδιά στο ubuntu.gr αν θυμάμαι καλά. Αν ψάξεις στο forum τους θα το βρεις. Προσωπικά δεν μου αρέσει τόσο πολύ.

:)

Δημοσ.

ξερω οτι ειναι ακομα πολυ νωρις να μιλαμε για hacking,αλλα μιας και η ηλικια μου και η τρελα μου με ωθει προς τον κλαδο,ενας αληθινος hacker ti xreiazetai?εκτος απο απειρες γνωσεις πανω σε δικτυα και στο hardware των υπολογιστων.ekolo to sniffing αλλα και ανιαρο.την νασα ποτε θα την χακαρω? :P

Πρέπει να μάθεις πρώτα τη μυστική γλώσσα των χάκερζ για να μπορείς να συννενοηθείς.

http://en.wikipedia.org/wiki/Leet

Δημοσ.

χαχαχαχ ποσα χρονια να θελω αραγε για να την μαθω?

ΑΣ

Αν κατάλαβες είσαι σε καλό δρόμο και δε χρειάζονται τόσα. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...