DevastatingRocket Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 βασικα εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο βιβλιο εκτος απο αυτο που ανεφερα πιο πανω?ειναι λιγο βλακεια αυτο ....
gon1332 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 βασικα εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο βιβλιο εκτος απο αυτο που ανεφερα πιο πανω?ειναι λιγο βλακεια αυτο .... Σοβαρά τώρα; Κάθησες να το διαβάσεις; Αν το κοιτούσες έστω και λίγο θα ανακάλυπτες ότι έχει κάποιες προτάσεις για ελληνική και ξένη βιβλιογραφία (και όχι ό,τι κι ό,τι).
DevastatingRocket Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Σοβαρά τώρα; Κάθησες να το διαβάσεις; Αν το κοιτούσες έστω και λίγο θα ανακάλυπτες ότι έχει κάποιες προτάσεις για ελληνική και ξένη βιβλιογραφία (και όχι ό,τι κι ό,τι). οχι οχι φιλε μου δεν με καταλαβες....δεν ημουν και απολυτα σωστος ετσι οπως το εγραψα συγγνωμη.το βιβλιο που εχω για την c++ αρχιζε απο την αρχη την c με πολυ απλα και τις πρωτες πρωτες εντολες,ενω αυτο οχι και μπερδευτηκα λιγο....
gon1332 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 οχι οχι φιλε μου δεν με καταλαβες....δεν ημουν και απολυτα σωστος ετσι οπως το εγραψα συγγνωμη.το βιβλιο που εχω για την c++ αρχιζε απο την αρχη την c με πολυ απλα και τις πρωτες πρωτες εντολες,ενω αυτο οχι και μπερδευτηκα λιγο.... Βιβλίο για C++ που ξεκινά με C είναι να το βλέπεις και να αλλάζεις δρόμο. Γνώμη μου. Είτε θα μάθεις C++ από τις πρώτες σελίδες, είτε C. 1
migf1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Για δες: http://openbookproject.net/thinkcs/python/english3e/index.html
DevastatingRocket Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Βιβλίο για C++ που ξεκινά με C είναι να το βλέπεις και να αλλάζεις δρόμο. Γνώμη μου. Είτε θα μάθεις C++ από τις πρώτες σελίδες, είτε C. ασε στην ακρη βρε συ τη c++ και ασχολησου με την python.... Για δες: http://openbookproject.net/thinkcs/python/english3e/index.html ευχαριστω θα το κοιταξω αυριο το πρωι.εχεις καποια προσωπικη εμπειρια με το βιβλιο?
gon1332 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 ασε στην ακρη βρε συ τη c++ και ασχολησου με την python.... Ορίστε κάποιες σημειώσεις python. Όταν τις διάβασα εγώ ήταν στα ελληνικά. Μάλλον δεν υπάρχουν ακόμη. Αυτές κάνουν και βοηθάνε για ξεκίνημα. Καλή αρχή! 1
DevastatingRocket Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 ξερω οτι ειναι ακομα πολυ νωρις να μιλαμε για hacking,αλλα μιας και η ηλικια μου και η τρελα μου με ωθει προς τον κλαδο,ενας αληθινος hacker ti xreiazetai?εκτος απο απειρες γνωσεις πανω σε δικτυα και στο hardware των υπολογιστων.ekolo to sniffing αλλα και ανιαρο.την νασα ποτε θα την χακαρω?
pmav99 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 ευχαριστω θα το κοιταξω αυριο το πρωι.εχεις καποια προσωπικη εμπειρια με το βιβλιο? Το βιβλίο imho είναι καλό. Υπάρχει και η interactive edition. To link υπάρχει στο wikibook που παρέθεσα προηγουμένως. To βιβλίο του Swaroopch είχε μεταφραστεί από τα παιδιά στο ubuntu.gr αν θυμάμαι καλά. Αν ψάξεις στο forum τους θα το βρεις. Προσωπικά δεν μου αρέσει τόσο πολύ.
Timonkaipumpa Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 ξερω οτι ειναι ακομα πολυ νωρις να μιλαμε για hacking,αλλα μιας και η ηλικια μου και η τρελα μου με ωθει προς τον κλαδο,ενας αληθινος hacker ti xreiazetai? Θέλει λιώσιμο. Πολύ. Και αφού μάθεις αρκετά, τότε πας και δίνεις εξετάσεις και παίρνεις πιστοποίηση αυθεντικότητας ως hacker και μετά είσαι αληθινός. 1
DevastatingRocket Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Το βιβλίο imho είναι καλό. Υπάρχει και η interactive edition. To link υπάρχει στο wikibook που παρέθεσα προηγουμένως. To βιβλίο του Swaroopch είχε μεταφραστεί από τα παιδιά στο ubuntu.gr αν θυμάμαι καλά. Αν ψάξεις στο forum τους θα το βρεις. Προσωπικά δεν μου αρέσει τόσο πολύ.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 ξερω οτι ειναι ακομα πολυ νωρις να μιλαμε για hacking,αλλα μιας και η ηλικια μου και η τρελα μου με ωθει προς τον κλαδο,ενας αληθινος hacker ti xreiazetai?εκτος απο απειρες γνωσεις πανω σε δικτυα και στο hardware των υπολογιστων.ekolo to sniffing αλλα και ανιαρο.την νασα ποτε θα την χακαρω? Πρέπει να μάθεις πρώτα τη μυστική γλώσσα των χάκερζ για να μπορείς να συννενοηθείς. http://en.wikipedia.org/wiki/Leet
DevastatingRocket Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Πρέπει να μάθεις πρώτα τη μυστική γλώσσα των χάκερζ για να μπορείς να συννενοηθείς. http://en.wikipedia.org/wiki/Leet χαχαχαχ ποσα χρονια να θελω αραγε για να την μαθω?
gon1332 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 χαχαχαχ ποσα χρονια να θελω αραγε για να την μαθω? ΑΣ Αν κατάλαβες είσαι σε καλό δρόμο και δε χρειάζονται τόσα.
DevastatingRocket Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 ΑΣ Αν κατάλαβες είσαι σε καλό δρόμο και δε χρειάζονται τόσα. σορρυ αλλα τι σημαινει ΑΣ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα