Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντάζομαι θέλει σιμ για να περάσει τον αριθμό του λογαριασμου μεσα. Για να μην τον έχει η εφαρμογή. Επισης ειναι πάρα πολλοί αυτοί που πληρώνονται μέσω τράπεζας οπότε δε χρειαζεται να φορτιζουν prepayed. Εγω απορω ΑΝ ΣΟΥ κλέψουν το κινητό τι κανεις που λέει ότι δε θρλει πιν μέχρι 25 ευρω.

Οσο για εσάς που καθεστε και κλαίτε για τη μιζέρια σας και λέτε οτι ασχετο να ναι σε ενα τεχνολογικο φόρουμ να πατε απο πανω που λεει για την εξέταση του αλτσχαιμερ που βρηκαν κ να κραξετε γιατι εσεις δεν εχετε αλτσχαιμερ. Ντροπη τους που κανουν τετοιες ερευνες. Πουθεναδες

Δημοσ.

Αν θες απλά να δείξεις την άγνοια σου ελεύθερα. Αν θέλεις να ξέρεις τι πραγματικά γίνεται με την ασφάλεια του αγαπημένου σου τηλεφώνου ρίξε μια απλή ματιά στο google και τα ξαναλέμε.

και θα εμπιστευτώ εγώ κινητό android για να το χρησιμοποιήσω σαν πιστωτική κάρτα...

Μονο iphone με δακτυλικό αποτύπωμα και πάνω θα χρησιμοποιούσα για την συγκεκριμένη υπηρεσια

Δημοσ.

Εγω παντως που εχω την πιστωτική contactless δεν μπορω να την χρησιμοποιησω γιατι στα ΑΒ μου λενε οτι δεν δουλευει το μηχανακι και την περνανε κανονικα οπου απαιτειται pin. Σιγα μην λειτουργησουν με τα κινητα

Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αν χάσεις το κινητό φαντάζομαι θα κάνεις ότι κάνεις και αν χάσεις την πιστωτική σου. Τηλέφωνο στην τράπεζα να ακυρώσει την "κάρτα" σου. Στο μυαλό μου σαν μια εξελιγμένη χρεωστική κάρτα φαντάζει.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί είστε τόσο αρνητικοί; εγώ το βρίσκω καλή ιδέα... (δεν ξέρω αν είναι χρήσιμο κιόλας)

Από το να κουβαλάς λεφτά πάνω σου, καλύτερα με το κινητό και να έχεις πάνω σου λίγα για ώρα ανάγκης...

Και πάλι όμως, ο χρόνος για την συναλλαγή δεν είναι έτσι όπως στην διαφήμιση, όσο να ναι θέλει χρόνο

- βγάλε κινητό έξω

- άνοιξε αρχική οθόνη

- άνοιξε εφαρμογή

το καλό όμως είναι ότι δεν κάθεσαι για ρεστα!

Δημοσ.

Ένας ακόμη τρόπος για πληρωμή είναι, χαλαρώστε. Προφανώς όχι ο πιο δημοφιλής.

Το NFC υποστηρίζεται τουλάχιστον από εποχής Galaxy Nexus στο Android και από τα WP. Καιρός ήταν να έρθει και στην Ελλάδα.Αν αξίζει, ίσως να αντικαταστήσει τη χρεωστική / πιστωτική κάρτα.

Δημοσ.
Καλά το πάτε..

Όταν βγεί δαχτυλίδι ή υποδερμικό chip και θα έχω εκεί πορτοφόλι, κλειδί σπιτιού, id, τότε τα λέμε.

Σιγά σιγά θα έρθουν και αυτά

"He who would learn to fly one day must first learn to walk and run and climb and dance; one cannot fly into flying." Friedrich Nietzsche

Δημοσ.

από το "άνοιξε το πορτοφόλι, δες αν έχεις λεφτά, βγάλε λεφτά, δώστα, πάρε ρέστα"

προτιμώ να έχω συνδεδεμένη την χρεωστική μου visa, να περνάω το κινητό και τέλος.

Η εφαρμογή έχει manual mode "press to pay" αλλά και auto.

Δεν έχω πιστωτική, αλλά για debit μου φαόνεται σούπερ

Δημοσ.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ένας πολύ πιο απλός τρόπος για να πετύχεις ακριβώς το ίδιο πράγμα με το σημερινό σου τηλέφωνο, αύριο το πρωί είναι…

…μία διάφανη θήκη κινητού, στο πίσω μέρος της οποία θα σφηνώσεις την χρεωστική σου.

Όπου υπάρχει το σήμα «contactless» θα δουλεύει μια χαρά

PS. ΠΑΤΕΝΤΑ: Οι πιο «χύμα στο κύμα» μπορούν απλά να κολλήσουν την χρεωστική/πιστωτική στο πίσω μέρος του smartphone με σελοτέιπ.

Αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια, να μου πει να ανεβάσω οδηγίες με σχετική φωτογραφία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...