Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ βιαστικοί είστε μερικοί. Βγαίνει μια Τεχνολογία και πρέπει την επόμενη μέρα όλοι να την χρησιμοποιησουν, αλλιώς είναι ελληναρες, επειδή εσείς κάθεστε 10 ώρες τη Μέρα μπρος σε ένα pc και έχετε χόμπι την τεχνολογια.

Αμφιβάλλω αν σε δύο χρόνια ο μισός πληθυσμός θα έχει έστω ακούσει για αυτή τη λειτουργία.

Η υπομονή είναι αρετή. Όλα Θα γίνουν μην τρελαίνεστε, αφήστε και τίποτα για τους άλλους στο μέλλον.

Δημοσ.

Οτι εχουμε φράγκα κ προβληματιζόμαστε πως να πληρώσουμε!

Δε πάτε στο γερό......λο μαζί με τη Vodafone

Sent from my iPhone using Insomnia

Ενω για να παίρνουμε Iphone έχουμε ε?

Δεν είναι λίγο αστείο να γράφεις αυτό το σχόλιο με αυτήν την υπογραφή?

• Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.

Και που ξέρεις αν το βρήκε στο δρόμο, αν του χρειάζεται για τη δουλειά του, αν όταν το πήρε είχε λεφτά και τώρα δεν έχει;;;;

Δημοσ.

τραγικα πραγματα...  :huh:

• Like 1
Δημοσ.

και θα εμπιστευτώ εγώ κινητό android για να το χρησιμοποιήσω σαν πιστωτική κάρτα...

Μονο iphone με δακτυλικό αποτύπωμα και πάνω θα χρησιμοποιούσα για την συγκεκριμένη υπηρεσια

ειδικα με το αντροιτ που ειναι ετη φοτος πισω απο  το iphone δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βαλω την καρτα μου σε αντροιτ.. 

Δημοσ.

τραγικα πραγματα...  :huh:

ειναι και  αυτο πραγματικα γελειο ο ελληνας κλαιγετε δεν εχει χρηματα αλλα το iphone το τελευτεο μοντελο το εχουν ολοι. πλεον στην ελλαδα 7 στους 10 εχουν iphone.. κατα αλλα δεν εχουμε χρηματα. προσωπικα δεν εχω iphone αν και θα ηθελα αλλα ειναι τρελα ακριβο.

Δημοσ.

Ωραίο φαίνεται...Αρκεί να βρούμε ποια καταστήματα διαθέτουν...

ελαχιστα διαθετουν ... public av vasilopoulos και μερικα  αλλα 

Δημοσ.

Και που ξέρεις αν το βρήκε στο δρόμο, αν του χρειάζεται για τη δουλειά του, αν όταν το πήρε είχε λεφτά και τώρα δεν έχει;;;;

1)-Αν το βρηκε στον δρομο και το κράτησε κακώς το κράτησε.

2)-Δεν μου λες μια δουλεια που θελει Iphone και οχι ενα τηλ σμαρτφοουν των 50-100 ευρω?

3)- Αν οταν ειχα λεφτα αγόρασα iphone και τωρα δεν εχω ειναι απλα τα πράγματα.Πουλαω το Iphone και δεν βλεπω παντα τα αρνητικά μιας νεας τεχνολογίας απλα για να το παίξω επαναστάτης.  Πόσο μαλλον οταν το κανω απο τον καναπέ του σπιτιού μου γράφοντας απο το σμαρτφοουν μου.

Αυτο το πραγμα, που η για μπαλα θα πουμε η για νεες τεχνολογιες η για γκομενες, ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ θα το παει καποιος στην κριση και την αφραγκια μας και γαμω την μερκελ και το σύστημα ε δεν μπορω,με ξεπερναει.

• Like 3
Δημοσ.

ΟΚ περα απο το χρηματικο που παραθετουν ευλογα οι συμφορουμιτες παραπανω, εγω μια απλη ερωτηση να θεσω.

Εστω οτι εισαι τυχερος,εχεις κινητο με nfc, εχεις vodafone πας παιρνεις την ειδικη sim. Μετα τι? πας και στεκεσαι στην ουρα για να βγαλεις χρεωστικη, που σημαινει οτι ΚΑΙ χρηματα για επαναφορτιση χρειαζεται ΚΑΙ στησιμο στην τραπεζα.
Η ολη λογικη του nfc και των πληρωμων τετοιου ειδους ειναι η ευκολια. Εγω απλα το ολο θεμα το βλεπω να κουραζει περισσοτερο απο το να βγαζω ενα 5ευρω και να πληρωνω τη μπυρα μου.

ΥΓ: Ισως σε αλλες χωρες να εξελιχθει πιο γρηγορα ο συγκεκριμενος τροπος πληρωμης, αλλα εξω ηδη χρησιμοποιουν στο μεγαλυτερο μερος -εαν οχι σε ολες- τις συναλλαγες, καρτα και οχι μετρητα.

Δημοσ.

ΟΚ περα απο το χρηματικο που παραθετουν ευλογα οι συμφορουμιτες παραπανω, εγω μια απλη ερωτηση να θεσω.

Εστω οτι εισαι τυχερος,εχεις κινητο με nfc, εχεις vodafone πας παιρνεις την ειδικη sim. Μετα τι? πας και στεκεσαι στην ουρα για να βγαλεις χρεωστικη, που σημαινει οτι ΚΑΙ χρηματα για επαναφορτιση χρειαζεται ΚΑΙ στησιμο στην τραπεζα.

Η ολη λογικη του nfc και των πληρωμων τετοιου ειδους ειναι η ευκολια. Εγω απλα το ολο θεμα το βλεπω να κουραζει περισσοτερο απο το να βγαζω ενα 5ευρω και να πληρωνω τη μπυρα μου.

ΥΓ: Ισως σε αλλες χωρες να εξελιχθει πιο γρηγορα ο συγκεκριμενος τροπος πληρωμης, αλλα εξω ηδη χρησιμοποιουν στο μεγαλυτερο μερος -εαν οχι σε ολες- τις συναλλαγες, καρτα και οχι μετρητα.

Ειδική sim card για ποιο λόγο? Αφού θα είναι με nfc δε νομίζω ότι έχει σχέση με τη sim card. Νομίζω πιθανότερο να είναι κάποιο application το οποίο μέσω nfc να χρεώνει κάποιο λογαριασμό στην alpha. Όπως είναι οι contactless κάρτες. Μπορεί να λέω και βλακείες όμως. Πάντως το βρίσκω σίγουρα ένα βήμα μπροστά, πιάσει δεν πιάσει...

Δημοσ.

Η είδηση αφορά ένα εξελιγμένο… πορτοφόλι. Τίποτα περισσότερο αλλά και τίποτα λιγότερο.

Η απορρόφηση αυτής της τεχνολογίας στην Ελλάδα δεν είναι και δύσκολη. Ίσως χρειαστούν τρία, ίσως πέντε, ίσως και δέκα χρόνια. Κάποια στιγμή θα γίνει.

Αν δώσουν κίνητρα οι τράπεζες όλα θα γίνουν γρήγορα. Π.χ. πριν από λίγα χρόνια υπήρχε φρενίτιδα με τις πιστωτικές. Εγώ (όπως και πολλοί γνωστοί μου) πήρα τώρα για να πληρώνω με άτοκες δόσεις την εφορία. Μου έδωσαν κίνητρο.

Και να αργήσει όμως η συγκεκριμένη τεχνολογία δεν τρέχει τίποτα. Για πορτοφόλι μιλάμε. Δεν θα μας ρίξει και το μορφωτικό επίπεδο.

Από την άλλη πρόκειται για ενδεικτική περίπτωση εφαρμογής της τεχνολογίας σε καθημερινά χρηστικά πράγματα. Σε σύγκριση δηλαδή με τις συζητήσεις επί συζητήσεων, τις αναλύσεις και τις αντιπαραθέσεις που γίνονται για παράδειγμα σχετικά με λίγα πίξελς περισσότερα σε κάποια φωτογραφική μηχανή, ε σαφώς και η βελτίωση του πορτοφολιού που το χρησιμοποιούν όλοι καθημερινά είναι επίσης σημαντική.

Τα σχόλια περί αφραγκίας, γενικότερα, τα θεωρώ απόλυτα εύλογα. Όταν μιλάς για πορτοφόλι το μυαλό σου αναπόφευκτα πάει και στο πως θα το γεμίζεις. Δεν μπορεί να σταθεί μόνο στο πως θα το ανοιγοκλείνεις.

Επίσης, αν το iPhone ήταν δείκτης ευημερίας, τότε σίγουρα η Ελλάδα δεν βρίσκεται σε περίοδο κρίσης. Μάλλον σε περίοδο ευρωστίας βρίσκεται.

iPhone, έχει και η κουτσή Μαρία που λένε, χωρίς αυτό να την κάνει πλούσια, έξυπνη ή χαζή. Όπως υπάρχει κόσμος που πεινάει αλλά φοράει χρυσό σταυρουδάκι (παλιότερα οι τσιγγάνοι βάζαν χρυσά δόντια), έτσι μπορεί και κάποιος άνεργος να βρεθεί με iPhone.

Στον 25χρονο που ξέρει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει άνεργος για την επόμενη δεκαετία (και βάλε), είναι τουλάχιστο σκληρό να τους πεις «δεν θα πας διακοπές, δεν θα ξαναδείς θάλασσα, ξέχνα τα κινητά και κυρίως το iPhone». Είναι τουλάχιστο σκληρό. Κι αυτός μια φορά είναι 25άρης και θέλει να ζήσει ο άνθρωπος. Αν ήταν σε κανένα τροπικό ερημονήσι θα την έβρισκε με κοχύλια. Εδώ που είναι θέλει  iPhone

PS. Σεντονάκι έγραψα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...