Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω της νίκης της Γερμανίας στο Muntial, η Fanatec εχει 40% έκπτωση σε αυτα

ClubSport Wheel Base EU

και Porsche 911 GT2 Wheel EU

https://www.facebook.com/Fanatec/photos/a.319489148127088.75279.113736022035736/681126011963398/?type=1&theater

Οι απανταχού virtual racers (με λεφτά) ας σπεύσουν!!!

• Like 2
Δημοσ.

Βαζουμε και καμια τιμη να ξερουμε τι συζηταμε.

Κυριως γιατι θα γινουν και.... τετοια "καλα" σαν αυτο που εκανε η Fanatec, να γυρισει την τιμη δηλαδη στο 1ο προϊον πισω στα 450 ευρω, πραγμα για το οποιο βλεπω στο 3ο λινκ να πεφτει πολυ.. "στολισμα"!

Η τιμονιερα της Πορσε παραμενει στα 150 απο αρχικη 250, βεβαια (απο το ελαχιστο που την "κοιταξα") δεν καταλαβαινω αν και κατα ποσο καλυτερη ειναι πχ απο μια Driving Force GT.

Δημοσ.

Βαζουμε και καμια τιμη να ξερουμε τι συζηταμε.

πώς τόλμησα να το παραλείψω...

Κυριως γιατι θα γινουν και.... τετοια "καλα" σαν αυτο που εκανε η Fanatec, να γυρισει την τιμη δηλαδη στο 1ο προϊον πισω στα 450 ευρω, πραγμα για το οποιο βλεπω στο 3ο λινκ να πεφτει πολυ.. "στολισμα"!

λένε ότι όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν. Θα συμφωνήσω όμως ότι είχαν πεί ως τις 24:00. Από την άλλη όμως νομίζω ότι αν το έβαζες απλά στο cart θα "κατωχύρωνες" την έκπτωση.

Η τιμονιερα της Πορσε παραμενει στα 150 απο αρχικη 250, βεβαια (απο το ελαχιστο που την "κοιταξα") δεν καταλαβαινω αν και κατα ποσο καλυτερη ειναι πχ απο μια Driving Force GT.

Απλά δεν έχει καμία σχέση. Για να είμαι ειλικρινής δεν την έχω δοκιμάσει αλλά από ότι διαβάζω , συγκρίνεται ή είναι και καλύτερη από την Logitech G27. Όποιος ξέρει ας με διορθώσει.

Μην ξεχνάμε και το έξτρα κόστος των pedals.

Δημοσ.

Eπειδη ειδα γραφει οτι παιρνει τα πεταλ απο τις logitech γι' αυτο ειπα να ριξω τη σκεψη/συγκριση.

Διαβασα αρκετα ποστ παντως που λενε οτι ειχαν οχι απλα στο καλαθι την χαμηλη τιμη αλλά στο τελευταιο βημα της παραγγελιας και τους την αλλαξε το μαγαζι ξαφνικα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...