21century Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Πολύ λόγος για ένα κινητό που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα...
alextrela172 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Παιδιά, ΟΛΑ τα Sony z2 έχουν πρόβλημα υπερθέρμανσης , δηλαδή μετά απο κάποια στιγμή η κάμερα του κινητού κλείνει ( οχι μονο στο 4k) και πρέπει να περιμένεις 3-4 λεπτά να κρυώσει, βγαίνει και σχετικό μήνυμα. Το πόσο γρήγορα θα κλείσει η κάμερα εξαρτάτε απο της περιβαλλοντικές συνθήκες ,δηλ. Όσο πιο ζεστό περιβάλλον τόσο λιγότερο βίντεο μπορεί να τραβηχτεί. Η Sony λοιπών δεν βγάζει το ένα μοντέλο μετά το αλλο απλά έγινε ρόμπα και προσπαθεί να επανορθώσει. Μετά την ταλαιπωρία που τράβηξα με ένα z2 που τελικά το επέστρεψα , τα πιο πάνω ΔΕΝ εναι" κατά την ταπεινή μου άποψη", είναι γεγονότα. 2.5 μήνες η συσκευη στα χέρια μου από Γερμανία πρώτα πρωτα κομμάτια που κυκλοφόρησαν και δεν έχω θέμα με υπερθέρμανση παρά μόνο στο 4k μετά απο κανα 10 λεπτό βιντεοσκόπηση. Πουθενά αλλού. Όσον αφορά το θέμα θα περιμένουμε το z4 μιας και προσπερνάμε το z3 διότι δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω.Sent from my iPad using Insomnia
nickelodeon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αυτός ο Snapdragon 801 αθάνατος ρε παιδί μου, μάλλον έχει να κάνει με το Android silver γιαυτό και όλες οι εταιρίες δεν τον αποχωρίζονται. Ίσως είναι βασική προϋπόθεση για να συμπεριληφθεί το κινητό στο Android silver.
OLDjunior Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Alextrela172 δηλαδη εσύ είσαι ΟΚ με το 10λεπτο..??. Παρόλα αυτα Αυτο που λες Δεν υπάρχει, κανένα Z2 δεν κρατάει πάνω απο 6 λεπτά 4k. Και εγώ απο Γερμανία το πήρα. Για να καταλαβαίνουμε τι λέμε ακριβώς, μιλάω για εξω στο περιβάλλον τώρα καλοκαίρι στην Ελλαδα δηλαδή εκεί που χρειάζεται να τραβήξεις καμιά φωτο η βίντεο. Συγνώμη που ειμαι τόσο απόλυτος αλλα δοκίμασα ΟΤΙ Ζ2 μπορούσα να βρω πλαίσιο public ( εκθεσιακά και με στραβοκοιτούσανε οι πωλητές, με το δίκιο τους). Το κινητό είναι απο τα καλύτερα που έχω πιάσει στα χέρια μου εκτός από την κάμερα που δεν μπορώ να καταλάβω πως έκανε τέτοια πατάτα η Sony... Όποιος μπορεί να το δεχθεί αυτο ΟΚ το κινητό κατά τα αλλα τα σπάει .Εγω δεν μπορουσα , με τίποτα όμως . Όποιος δεν με πιστεύει μπορεί να πάει ΟΠΟΤΕ θέλει να δοκιμάσει ένα εκθεσιακό
alextrela172 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Alextrela172 δηλαδη εσύ είσαι ΟΚ με το 10λεπτο..??. Παρόλα αυτα Αυτο που λες Δεν υπάρχει, κανένα Z2 δεν κρατάει πάνω απο 6 λεπτά 4k. Και εγώ απο Γερμανία το πήρα. Για να καταλαβαίνουμε τι λέμε ακριβώς, μιλάω για εξω στο περιβάλλον τώρα καλοκαίρι στην Ελλαδα δηλαδή εκεί που χρειάζεται να τραβήξεις καμιά φωτο η βίντεο. Συγνώμη που ειμαι τόσο απόλυτος αλλα δοκίμασα ΟΤΙ Ζ2 μπορούσα να βρω πλαίσιο public ( εκθεσιακά και με στραβοκοιτούσανε οι πωλητές, με το δίκιο τους). Το κινητό είναι απο τα καλύτερα που έχω πιάσει στα χέρια μου εκτός από την κάμερα που δεν μπορώ να καταλάβω πως έκανε τέτοια πατάτα η Sony... Όποιος μπορεί να το δεχθεί αυτο ΟΚ το κινητό κατά τα αλλα τα σπάει .Εγω δεν μπορουσα , με τίποτα όμως . Όποιος δεν με πιστεύει μπορεί να πάει ΟΠΟΤΕ θέλει να δοκιμάσει ένα εκθεσιακό Εμένα απο την αρχή ενα 10 λεπτό μου έβγαζε 4k και με την τελευταία αναβάθμιση και αυτοί που είχαν 4-5 λεπτά τώρα πιάνουν και αυτοί το 10λεπτο. Σε φωτογραφίες, εννοείται έξω, δεν έχω κανένα πρόβλημα με υπερθέρμανσης. Βίντεο συνηθίσω να βγάζω εώς 1080p και οχι 4k. Δεν το πήρα για το 4k η να το θέσω κι αλλιως ειναι το τελευταιο κριτήριο στη λίστα μου για επιλογή κινητού. Τώρα πατάτα σίγουρα εκανε η Sony σε αυτο το θεμα(αλλα τα ίδια θέματα έχουν και σε g3/s5 και μόνο το Oppo 7 είχε την καλύτερη υλοποίηση σε 4k) Γενικά ανώριμο θεωρώ στην την δυνατότητα ακομα σε κινητά. Του χρόνου ίσως να δούμε καλύτερες υλοποιησεις(παντα σε πρώτες υλοποιησεις υπάρχουν μια τεχνολογία σε μια συσκευη υπάρχουν κουσούρια που βελτιώνονται με την δεύτερη-τριτη υλοποίηση ) Sent from my iPad using Insomnia
nionios4 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 σαν τα toyota αν χαλασει το συστημα που ειναι με τον ηλεκτροκινητηρα τοτε το στελνουν ιαπωνια οποτε και εσυ το στελνεις sony in japan και ξερεις οτι θα ειναι πραγματικα οκ ουτε καν china Που τα φτιαχνουν εχεις δει κανα ΤΟΥΟΤΑ να χαλαει?? 1
Galaxia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Στα κινητά απ' ότι φαίνεται έχει υιοθετηθεί η λογική των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Κάτι που τώρα το χρυσοπληρώνεις, σε τρεις μήνες έχει παλιώσει και το βρίσκεις στα μισά λεφτά
Griffon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Η τεχνολογία προχωράει και λογικό είναι να πέφτουν γρήγορα οι τιμές . Το Ζ2 πάντως έχει πέσει η τιμή του και έχει καλή ποιότητα κατασκευής και δυνατότητα εγγραφής βίντεου 4κ
nik1234 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για κάτι που ακόμα δεν έχει φτάσει στην αγορά, όσο και να μας σπαμάρουν οι Κινέζοι. Σίγουρα θα έχει διαφορές και δεν αναφέρομαι στα bezels.
tiropitas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Το ότι δεν έχει αλλάξει εξωτερικά δεν είναι θέμα, αρκεί το εσωτερικό του να είναι προηγμένο.Δεν θα με χαλάσουν τα bezels αν η οθόνη του ακόμα καλύτερη και απο το Z2 ή από την κάμερα του.
metaxotis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Παιδιά, ΟΛΑ τα Sony z2 έχουν πρόβλημα υπερθέρμανσης , δηλαδή μετά απο κάποια στιγμή η κάμερα του κινητού κλείνει ( οχι μονο στο 4k) και πρέπει να περιμένεις 3-4 λεπτά να κρυώσει, βγαίνει και σχετικό μήνυμα. Το πόσο γρήγορα θα κλείσει η κάμερα εξαρτάτε απο της περιβαλλοντικές συνθήκες ,δηλ. Όσο πιο ζεστό περιβάλλον τόσο λιγότερο βίντεο μπορεί να τραβηχτεί. Η Sony λοιπών δεν βγάζει το ένα μοντέλο μετά το αλλο απλά έγινε ρόμπα και προσπαθεί να επανορθώσει. Μετά την ταλαιπωρία που τράβηξα με ένα z2 που τελικά το επέστρεψα , τα πιο πάνω ΔΕΝ εναι" κατά την ταπεινή μου άποψη", είναι γεγονότα. Μήπως έτυχε; Άντε να στο έβγαλε στο βίντεο αλλά κάπου αλλού δεν έχει ακουστεί κάτι, ακόμα και από γνωστό μου που το έχει και το έχει λιώσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα