Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το Sony Xperia Z2, η Sony κινήθηκε προς τη σωστή κατεύθυνση μετά το Xperia Z1, ωστόσο οι διαφορές μεταξύ των δύο, κυρίως στο τομέα της αισθητικής, ήταν μικρές.

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν πρόσφατα και αφορούν κατά πάσα πιθανότητα σε ένα πρωτότυπο του νέου μοντέλου της Sony, Xperia Z3 (γνωστό αλλιώς και ως L55t), το οποίο αναμένεται να δούμε από κοντά στην έκθεση IFA 2014, τότε για ακόμη μία φορά δεν περιμένουμε συνταρακτικές αλλαγές.

Η εταιρεία βασίζεται στον OmniBalance σχεδιασμό, ωστόσο το μεταλλικό πλαίσιο χαρακτηρίζεται από καμπύλες που φαίνεται να έχουμε ξαναδεί (μας θυμίζει έντονα το Nokia Lumia 925). Από ότι μαθαίνουμε πρόκειται για την TD LTE έκδοση του κινητού που προορίζεται για τα καταστήματα της China Mobile.

Το νέο Sony Xperia Z3 φαίνεται να έχει παρόμοιες διαστάσεις με το Xperia Z2. Χρησιμοποιεί το Qualcomm Snapdragon 801 στην έκδοση MSM8974AC (αυτή που "φοράνε" τα Samsung Galaxy S5 και LG G3) με συχνότητα λειτουργίας 2.5GHz (να θυμίσουμε ότι το Xperia Z2 βασίζεται στο MSM8974AB chipset που είναι χαμηλότερα χρονισμένο μεταξύ άλλων). Αν και δεν είμαστε σίγουροι για την ανάλυση της οθόνης, δεν φαίνεται να διαφέρει σημαντικά σε μέγεθος από αυτή του Xperia Z2, και ίσως δεν περιμένουμε σημαντικές αλλαγές.

gallery_286955_1190_2830.jpg

gallery_286955_1190_20926.jpg

Η διαγώνιος της είναι κατά πάσα πιθανότητα 5.2 ίντσες και η υποστηριζόμενη ανάλυση, 1080p. Αν και ενδεχομένως να έχουμε να κάνουμε με κάποιο νέο αισθητήρα ή τουλάχιστον νέο revision, εντούτοις το Xperia Z3 φαίνεται πως διαθέτει κάμερα παρόμοια με αυτή του Z2 (οπτικά G Lens, αισθητήρας 1/2.3" στα 20.7 Megapixels). Επίσης παρατηρούμε ότι το λογισμικό βασίζεται στο Android 4.4.4.

gallery_286955_1190_218843.jpg

gallery_286955_1190_181730.jpg

* Οφείλουμε να επισημάνουμε πάντως σύμφωνα με το Engadget, πως υπάρχει και η πιθανότητα, αν και μικρή, η συσκευή που βλέπουμε στις φωτογραφίες να είναι κάποια νέα έκδοση του Sony Xperia Z2, και όχι το νέο Z3.

Link.png Site: Engadget

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Είναι δυνατόν? Ακόμη τον 801? Είναι τα specs του Ζ3, νέου κινητού που θα βγει κοντά 2015 ή μήπως κάνατε λάθος αντιγραφή από πρόπερσι το άρθρο για τι αναμένεται για το Ζ2??? Περσινά ξινά σταφύλια...

Δημοσ.

Είναι σίγουρη πηγή; Γιατί πολλά θα βγουν πριν από τον Σεπτέμβρη. Το z2 προσωπικά, μια χαρά με καλύπτει

Δημοσ.

Το χουνε... Μη πω τι το χουνε..

Δηλαδή σιγά σιγά μ'αρέσει η Apple. Ποιος θα μου το λεγε ποτέ...

Ποιός θα έλεγε στον chimaira_x ότι θα εκτιμήσει την Apple μια φορά στην ζωή του. Σε ποιόν; Στον chimaira_x. Που άκουγε Apple και πήγαινε στις λαϊκές και αναποδογύριζε τους πάγκους με τα μήλα (και τα πράσινα μήλα)

Σκατά στην Sony και στην Samsung. Ειδικά στην Sony. Έχουμε Ιούλιο 2014, όλοι βγάζουν 3 εκατοστά bezel το πολύ, H SONY ΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΠΑΡΕ BEZELS ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. ΔΕΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΜΟΥ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΑ BEZEL, ΠΑΡΕ ΚΑΙ ON SCREEN BUTTONS, ΔΕΝ ΣΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΑ BEZEL.

• Like 3
Δημοσ.
Το χουνε... Μη πω τι το χουνε..

Δηλαδή σιγά σιγά μ'αρέσει η Apple. Ποιος θα μου το λεγε ποτέ...

Ποιός θα έλεγε στον chimaira_x ότι θα εκτιμήσει την Apple μια φορά στην ζωή του. Σε ποιόν; Στον chimaira_x. Που άκουγε Apple και πήγαινε στις λαϊκές και αναποδογύριζε τους πάγκους με τα μήλα (και τα πράσινα μήλα)

Σκατά στην Sony και στην Samsung. Ειδικά στην Sony. Έχουμε Ιούλιο 2014, όλοι βγάζουν 3 εκατοστά bezel το πολύ, H SONY ΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΠΑΡΕ BEZELS ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. ΔΕΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΜΟΥ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΑ BEZEL, ΠΑΡΕ ΚΑΙ ON SCREEN BUTTONS, ΔΕΝ ΣΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΑ BEZEL.

Ποιος να μου έλεγε εμένα εν έτη 2014 άνθρωπος "σοβαρός" να έχει τέτοια στερεότυπα με εταιρείες. Είπαμε κομουνισται αλλά εσείς σε ελληναρες ξεφυγατε.

• Like 3
Δημοσ.

Ποιος να μου έλεγε εμένα εν έτη 2014 άνθρωπος "σοβαρός" να έχει τέτοια στερεότυπα με εταιρείες. Είπαμε κομουνισται αλλά εσείς σε ελληναρες ξεφυγατε.

Μου χάλασες την μαγεία των πάγκων της λαϊκής... Προφανώς και αστιεύομαι...

Δημοσ.

οποιος θελει το αγοραζει οποιος δεν θελει ας παρει το Samsung E1182 να κανει την δουλεια του τι μου μαθατε twiter facebook και ολες η δουλειες απο ενα κινητο

κινητο ειναι δεν ειναι ο μαγος του οζ

Δημοσ.

Αν χαλασει η ναυαρχιδα της Sony η Arvato δεν σε σωνει!

Πρεπει να κανεις τον σταυρο σου μπας και φτιαχτει το κινητο σου. :-)

Δημοσ.

αν χαλάσει το κινητό σου και έχεις Sony η HTC το πας στην Αραβατο, ξεκινάς προσευχή στων θεό (κατά προτίμηση από όλες της θρησκείας να μεγιστοποιησεις της πιθανότητες σου) και κάθεσε και περιμένεις αν σου πουν αν έχει υγρασία η όχι :P :p

• Like 1
Δημοσ.

σαν τα toyota αν χαλασει το συστημα που ειναι με τον ηλεκτροκινητηρα τοτε το στελνουν ιαπωνια οποτε και εσυ το στελνεις sony in japan και ξερεις οτι θα ειναι πραγματικα οκ ουτε καν china Που τα φτιαχνουν

Δημοσ.

Παιδιά, ΟΛΑ τα Sony z2 έχουν πρόβλημα υπερθέρμανσης , δηλαδή μετά απο κάποια στιγμή η κάμερα του κινητού κλείνει ( οχι μονο στο 4k) και πρέπει να περιμένεις 3-4 λεπτά να κρυώσει, βγαίνει και σχετικό μήνυμα. Το πόσο γρήγορα θα κλείσει η κάμερα εξαρτάτε απο της περιβαλλοντικές συνθήκες ,δηλ. Όσο πιο ζεστό περιβάλλον τόσο λιγότερο βίντεο μπορεί να τραβηχτεί. Η Sony λοιπών δεν βγάζει το ένα μοντέλο μετά το αλλο απλά έγινε ρόμπα και προσπαθεί να επανορθώσει. Μετά την ταλαιπωρία που τράβηξα με ένα z2 που τελικά το επέστρεψα , τα πιο πάνω ΔΕΝ εναι" κατά την ταπεινή μου άποψη", είναι γεγονότα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...