zio10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 ωραία θα εγκαταστήσω και τους που δείχνω στην εικόνα...πρώτα τον πιο παλιό και μετά τον πιο καινούριο... ο 2ος είναι για το wifi ο 1ος είναι για bt...πρέπει να είσαι σίγουρος ότι κάνει όμως γιατί έχει κι άλλους για wifi, πρέπει να δεις ποιος ταιριάζει στο δικό σου μηχάνημα
DimitrisPas13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 κοίταξα στα details και κάνει για το λαπτομ μου.... τους εγκατέστησα αλλά δεν γίνεται τίποτα στο device manager μου γράφει unknown....και στο system information γράφει τα παρακάτω 1
Demon Lord Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ρε παιδιά ο ένας driver είναι για το bluetooth και ο άλλος για την ασύρματη κάρτα δικτύου το λέει ξεκάθαρα. Κανονικά έπρεπε να συνδέεται μόνο του με ethernet. Εναλλακτικά, αυτό που ε'ιπαν τα παιδιά, download από άλλο Pc και τα περνάς με στικάκι.
DimitrisPas13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 τα κατέβασα....τα πέρασα σε στικάκι....τους εγκατέστησα στο pc αλλά και πάλι τίποτα... κατεβάζω τώρα έναν άλλον driver που τον βρήκα από το community της dell....να δούμε εάν κάνει δεν έγινε κάτι.... μήπως φταίει που εγκατέστησα τα windows χωρίς internet? τελικά εγκατέστησα το tp link και έβαλα το usb για να πάρω internet...θα κατεβάσω το easy driver ωστε να μου βρει μόνο του τους drivers....συμφωνείτε ή δεν είναι καλή ιδέα?
zio10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω τι έκανες τελικά αλλά μου φαίνεται καλύτερη ιδέα να βάλεις τους drivers χωρίς πρόγραμμα. Πολλά από αυτά τα προγράμματα είναι απάτη (αν έβαλες τους σωστούς drivers και δε σου δούλευε μπορεί να χρειάζεται απλά μια επανεκκίνηση)
leriban Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 δοκιμασε ενα προγραμμα. http://www.3dpchip.com/index_3dpchip_pre.html το 3DP Chip ειναι γενικα για drivers και το 3DP Net για ethernet.
DimitrisPas13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 τελικά βρήκα το πρόβλημα...το έλυσα ...ευχαριστώ για την βοήθεια σας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα