Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έκανα format στο λαπτοπ μου,έγιναν όλα σωστά μόνο που δεν μπορώ να συνδεθώ σε wi-fi...μου ζητάει να εγκαταστήσω τους drivers του αντάπτορα...ψάχνω στον internet αλλά δεν τους βρίσκω....έχω το dell inspiron n7010 με windows 7 home premium 32bit....

Δημοσ.

θα κάνει και από τα 64bit. Στο network κοιτάς. Αν θέλεις να δεις πιο είναι ακριβώς το μοντέλο πήγαινε από τη διαχείριση συσκευών, ιδιότητες, λεπτομέρειες, αναγνωριστικά υλικού και ψάξε στο google με το αναγνωριστικό. Από τα windows update δεν το βρίσκει?

Δημοσ.

Αν δεν συνδέεται ούτε με καλώδιο πρέπει να τους κατεβάσεις από άλλον υπολογιστή και να τους περάσεις με ένα στικάκι

Δημοσ.

ποιον από τους δύο?

αυτό θα κάνω 

Αν δεν συνδέεται ούτε με καλώδιο πρέπει να τους κατεβάσεις από άλλον υπολογιστή και να τους περάσεις με ένα στικάκι

post-237967-0-86499900-1405338038_thumb.png

Δημοσ.

ποιον από τους δύο?

αυτό θα κάνω 

Μπορεί να χρειάζονται και τα δύο...κάνε αυτό που σου είπα από τη διαχείριση συσκευών για να βρεις ακριβώς τους drivers που σου λείπουν...επίσης δοκίμασε να βάλεις του lan και να δεις τι θα βρουν τα windows updates, μπορεί να γλιτώσεις κάποιο κόπο και χρόνο

Δημοσ.

Μπορεί να χρειάζονται και τα δύο...κάνε αυτό που σου είπα από τη διαχείριση συσκευών για να βρεις ακριβώς τους drivers που σου λείπουν...επίσης δοκίμασε να βάλεις του lan και να δεις τι θα βρουν τα windows updates, μπορεί να γλιτώσεις κάποιο κόπο και χρόνο

το δοκίμασα δεν συνδέται...θέλει τους drivers λέει...μου βγάζει παραθυράκι που το λέει

Δημοσ.

το δοκίμασα δεν συνδέται...θέλει τους drivers λέει...μου βγάζει παραθυράκι που το λέει

Εννοώ να κατεβάσεις από άλλον υπολογιστή τον driver για το lan μόνο και να συνδεθείς με καλώδιο στο ίντερνετ να ψάξεις

Δημοσ.

να κατεβάσω και τους δύο και να τους περάσω?

Κατέβασε και τον τελευταίο από το network που είναι για το Ethernet, είναι και μικρός μόνο 5mb

Αποκλείετε τα win7 να μην περιέχουν drivers για την Ethernet, κατι εχεις κανει λαθος

Συνήθως το βρίσκει αλλά όχι πάντα, σε κάποια μοντέλα πρέπει να τον εγκαταστήσεις εσύ

Δημοσ.

Κατέβασε και τον τελευταίο από το network που είναι για το Ethernet, είναι και μικρός μόνο 5mb

ωραία θα εγκαταστήσω και τους που δείχνω στην εικόνα...πρώτα τον πιο παλιό και μετά τον πιο καινούριο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...