Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλασική τακτική προς ιθαγενείς (=Έλληνες καταναλωτές).

Φταίμε βέβαια και εμείς που ανεβάζουμε τις "προσφορές" τους.

• Like 2
Δημοσ.

και η ταλαιπωρια να γυριζεις απο μαγαζι σε μαγαζι +βενζινες.....και αν βρεις αυτο που θελεις.....και...και...

αστο καλυτερα.....

κανενα price match;

Δημοσ.

price match σε προϊοντα που και ο ανταγωνισμος (που ακολουθει ομοιες τακτικες) ξερει καλυτερα απο εμας οτι ειανι ανυπαρκτα, για ποιο λογο να κανει?

Αποκει και περα, καλως ανοιξε το θεμα κατα τη γνωμη μου, γιατι πχ εγω ενημερωθηκα και θα παρω 1-2 παιχνιδακια.... Κακως ομως φαινεται σοτν τιτλο ο κραχτης του Vita, θα ηθελα να αφαιρεθει!

Δημοσ.

Πήρα να ρωτήσω για το Xbox που φαίνεται διαθέσιμο στην Ευκαρπία και μου λέει "Δεν είναι Για πώληση, είναι χρεωμένο στο κατάστημα...Το internet δεν ξέρει!"

Δημοσ.

Εγώ πάντως τσίμπησα Vita + Fifa 13 από το Πλαίσιο Ψυχικού, μάλλον ένα είχε σφραγισμένο σε κείνο το κατάστημα απ' ό,τι κατάλαβα.

Σίγουρα τα κομμάτια ήταν ελάχιστα γενικότερα, αλλά προσωπικά απλά πήρα τηλέφωνο όταν είδα την προσφορά, μου είπε ότι πράγματι έχει ένα σφραγισμένο, και μου το έδωσε κομπλέ χωρίς προβλήματα λίγη ώρα μετά.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Σε άλλο προιον, ενημερωθηκα πως προκειται για 1 εκθεσιακο κομματι, ενώ στο σαιτ δεν αναφερει ότι είναι εκθεσιακο!

Στην ενοτητα των προσφορων δεν εχουν θεση μεταχειρισμένα προιοντα φυσικα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...