chojiro Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Καλημέρα σε όλους και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας προκαταβολικά. Έχω ένα ρουτεράκι zte ZXHN H108L και στο ασύρματο μου συνδέονται αρκετά άτομα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω ένα όριο στο ασύρματο στην ταχύτητα που τραβάνε, ενώ στο pc με ethernet να μην βάλω όριο?Έψαξα στο google αλλά δεν κατάφερα να βρώ έναν οδηγό η βήματα πως να το κάνω και στα QoS και VLAN του ρούτερ δεν βγάζω άκρη
nikos73 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 το είχα ψάξει και εγώ όμως δεν βρήκα καμία λύση με το συγκεκριμένο ρουτερακι πήρα ένα mikrotik και σωθικά κάνει τα πάντα πέρα από φραπέ
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Καλημέρα σε όλους και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας προκαταβολικά. Έχω ένα ρουτεράκι zte ZXHN H108L και στο ασύρματο μου συνδέονται αρκετά άτομα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω ένα όριο στο ασύρματο στην ταχύτητα που τραβάνε, ενώ στο pc με ethernet να μην βάλω όριο?Έψαξα στο google αλλά δεν κατάφερα να βρώ έναν οδηγό η βήματα πως να το κάνω και στα QoS και VLAN του ρούτερ δεν βγάζω άκρη μερικα tp link κανουν αυτην την δουλεια αν και αν το θες για σοβαρη δουλεια πηγαινε σε κανα draytek.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα