harisman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Χαιρετώ το τοπικό. Ευτυχής κάτοχος κ εγώ της τηλεόρασης, πολύ ευχαριστημένος με τις δυνατότητες της μέχρι στιγμής. Η οθόνη έχει καλά χρώματα, δεν έχει dead pixels, όλα καλά. Βέβαια δεν είμαι κ κανένας guru για να κρίνω, αλλά για μένα είναι όλα ok. Ότι έχω δοκιμάσει (ψηφιακή τηλεόραση, OteTV κ με HD, Youtube, browsing, σύνδεση με υπολογιστή μέσω DTS, σύνδεση με hard disk για αναπαραγωγή media) παίζει πολύ καλά. Τα ηχεία της δεν με έχουν εντυπωσιάσει…. Επίσης δεν βρίσκεις ΤΙΠΟΤΑ για αυτή στο internet, σε forums κλπ. Γνωρίζετε κάποια συμβατή tv (σαν panel, σαν interface, οτιδήποτε) που μπορούμε να ψαχτούμε στο Internet? Επίσης δεν έχω καταφέρει να κάνω εγγραφή προγράμματος σε δίσκο. Έχω δοκιμάσει με άδειο δίσκο, ζητάει να τον φορμάρει, εκτελεί format, αλλά όποτε του ζητάς να κάνει εγγραφή, ξαναπέφτει στο ίδιο loop (άδεια για format, format). Έχει καταφέρει κανείς να κάνει εγγραφή?
harisman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Χαιρετώ το τοπικό. Ευτυχής κάτοχος κ εγώ της τηλεόρασης, πολύ ευχαριστημένος με τις δυνατότητες της μέχρι στιγμής. Η οθόνη έχει καλά χρώματα, δεν έχει dead pixels, όλα καλά. Βέβαια δεν είμαι κ κανένας guru για να κρίνω, αλλά για μένα είναι όλα ok. Ότι έχω δοκιμάσει (ψηφιακή τηλεόραση, OteTV κ με HD, Youtube, browsing, σύνδεση με υπολογιστή μέσω DTS, σύνδεση με hard disk για αναπαραγωγή media) παίζει πολύ καλά. Τα ηχεία της δεν με έχουν εντυπωσιάσει…. Επίσης δεν βρίσκεις ΤΙΠΟΤΑ για αυτή στο internet, σε forums κλπ. Γνωρίζετε κάποια συμβατή tv (σαν panel, σαν interface, οτιδήποτε) που μπορούμε να ψαχτούμε στο Internet? Επίσης δεν έχω καταφέρει να κάνω εγγραφή προγράμματος σε δίσκο. Έχω δοκιμάσει με άδειο δίσκο, ζητάει να τον φορμάρει, εκτελεί format, αλλά όποτε του ζητάς να κάνει εγγραφή, ξαναπέφτει στο ίδιο loop (άδεια για format, format). Έχει καταφέρει κανείς να κάνει εγγραφή? Το έκανα κ δουλεψε τελικά..........!!! Δυστυχώς γραφει τηλεοπτικό πρόγραμμα μόνο απλών προγραμμάτων κ όχι από HDMI - OteTV κλπ
rnd Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Το έκανα κ δουλεψε τελικά..........!!! Δυστυχώς γραφει τηλεοπτικό πρόγραμμα μόνο απλών προγραμμάτων κ όχι από HDMI - OteTV κλπ Αυτό που ζητάς είναι αδύνατον. Οι τηλεοράσεις και οι εξωτερικοί αποκωδικοποιητές δεν είναι βίντεο ή DVD-R ώστε να έχουν τη δυνατότητα εγγραφής. Οι ψηφιακές εγγραφές των τηλεοράσεων και των εξωτερικών αποκωδικοποιητών είναι απλώς ένα ακριβές αντίγραφο του λαμβανομένου ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος, και όχι επανακωδικοποίησή του, άρα στην πραγματικότητα δεν είναι εγγραφές με την κλασική έννοια, αλλά αντιγραφές του ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος. Για να πραγματοποιηθούν πραγματικές εγγραφές από οποιαδήποτε πηγή, προφανώς χρειάζεται εξειδικευμένο hardware.
sugarias Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Καλημέρα, για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, χρησιμοποιώ το υπάρχων. Θέλω να ρωτήσω πως κάνουμε εγκατάσταση καινούργια apps και πως μπορούμε να παρακολουθήσουμε iptv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα