Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :350

Χρήση υπολογιστή :gaming(οχι κατι φοβερο ουτε περιμενω θαυματα.lol παιζω περισσοτερο αλλα ελπιζω να παιζει σε καποιον ικανοποιητικο βαθμο κιαλλα παιχνιδια

,ταινιες 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:κανενα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. LG Flatron L194WS 19 Wide LCD Monitor  προς το παρων οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙ

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Βολος

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? θα ηθελα να πληρωσω με αντικαταβολη π.χ. e-shop

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο εμενα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι εχω windows 7 64b

Δημοσ.

ο σκληρος 1τ δεν νομιζω οτι χρειαζεται θα προτιμουσα καποιον 500αρι για να πεσουν τα λεφτα και να τα βαλουμε καπου αλλου..επισης λαθος μου αλλα κουτι εχω..παλιο μεν αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα...ο επεξεργαστης εχει πανω και καρτα γραφικων?σκεφτομαι οτι ισως ειναι καλο να βαλω εναν επεξεργαστη με καρτα πανω και αργοτερα να αγορασω μια...

Δημοσ.

ο σκληρος 1τ δεν νομιζω οτι χρειαζεται θα προτιμουσα καποιον 500αρι για να πεσουν τα λεφτα και να τα βαλουμε καπου αλλου..επισης λαθος μου αλλα κουτι εχω..παλιο μεν αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα...ο επεξεργαστης εχει πανω και καρτα γραφικων?σκεφτομαι οτι ισως ειναι καλο να βαλω εναν επεξεργαστη με καρτα πανω και αργοτερα να αγορασω μια...

ο επεξεργαστης εχει αρκετα καλη καρτα γραφικων και ειδικα για LOL, δεν θα χεις κανενα προβλημα

επισης για τοσα λιγα ευρω διαφορα που εχει ο 500αρης δισκος με τον 1 τερα, δεν αξιζει να μην πας στον 1 τερα. 

το καλυτερο που εχεις να κανεις με οσα περισσευουν ειναι να παρεις μια after market ψηκτρα για τον επεξεργαστη.

Δημοσ.

αμα ειναι τοσα λιγα τα λεφτα οντως να μην αλλαχτει και το κουτακι ενταξει φτηνο ειναι...βεβαια περιμενω κιαλλες γνωμες..σιγουρα ειναι λιγα τα λεφτα αλλα θελω να φτιαξω οτι καλυτερο μπορω..

Δημοσ.

αξιζει να μην παρω καρτα γραφικων και να παρω επεξεργαστη μαζι με καρτα?γιατι νομιζω και καλυτερο επεξεργαστη θα εχω και λιγοτερα λεφτα θα δωσω για τα 2 αυτα κομματια....

Δημοσ.

θα προτιμουσα κατι σαν την πρωτη συνθεση δηλαδη με επεξεργαστη και καρτα μαζι για να παρω αργοτερα μια καρτα..δηλαδη δεν θα ηθελα να χωρεσω τωρα μια καρτα γραφικων και να ριξω σε τιμη τα υπολοιπα κομματια.αργοτερα μπορω να βαλω και παραπανω ραμ και καρτα γραφικων για να τον κανω καλυτερο..

οσο για το κουτι αυτο που με εδειξες φτηνο ειναι οποτε δεν υπαρχει προβλημα να το αγορασω..ειναι καλο ομως?

Δημοσ.

θα προτιμουσα κατι σαν την πρωτη συνθεση δηλαδη με επεξεργαστη και καρτα μαζι για να παρω αργοτερα μια καρτα..δηλαδη δεν θα ηθελα να χωρεσω τωρα μια καρτα γραφικων και να ριξω σε τιμη τα υπολοιπα κομματια.αργοτερα μπορω να βαλω και παραπανω ραμ και καρτα γραφικων για να τον κανω καλυτερο..

οσο για το κουτι αυτο που με εδειξες φτηνο ειναι οποτε δεν υπαρχει προβλημα να το αγορασω..ειναι καλο ομως?

ειναι το πιο φθηνο κουτι που μπορεις να βρεις, οποτε...τελειο δεν θα ναι. την δουλεια του θα την κανει ομως. 

η γνωμη μου ειναι να πας στη 2η συνθεση με την αυτονομη καρτουλα. επειτα αν θες βαζεις οσο RAM θες

αλλα καλυτερα θα ηταν η επομενη αναβαθμιση να ηταν ενας ssd (ή κουτακι καλυτερο(?)) μιας και το gaming που θες, το καλυπτει ανετα η συγκεκριμενη καρτα. 

Δημοσ.

το κουτακι θα το τσιμπησω σιγουρα..δεν θα ηταν καλυτερο να δωσουμε βαση σε ολα τα αλλα και την καρτα να την αφησουμε αφου για το λολ μια χαρα παιζει και η καρτα του επεξεργαστη οπως ειπες και εσυ...και μετα απο λιγο καιρο να παω να παρω μια καρτα με 150 ευρω και οχι με 70..το ιδιο σκεφτομαι και για ραμ..να βαλω τωρα 4.και μετα απο λιγο καιρο αλλα 4.δηλαδη να φτιαξω ενα φτηνο κουτι αλλα να εχει και περιθωρια βελτιωσης στο μελλον..οσο αναφορα τον ssd ειναι πολυ ακριβως και γενικα ενταξει δεν θελω και τοσο τρελα πραγματα...εχει καποια βαση η σκεψη μου?πιστευω οτι ειναι καλυτερα ετσι εγω παντως,,

Δημοσ.

το κουτακι θα το τσιμπησω σιγουρα..δεν θα ηταν καλυτερο να δωσουμε βαση σε ολα τα αλλα και την καρτα να την αφησουμε αφου για το λολ μια χαρα παιζει και η καρτα του επεξεργαστη οπως ειπες και εσυ...και μετα απο λιγο καιρο να παω να παρω μια καρτα με 150 ευρω και οχι με 70..το ιδιο σκεφτομαι και για ραμ..να βαλω τωρα 4.και μετα απο λιγο καιρο αλλα 4.οσο αναφορα τον ssd ειναι πολυ ακριβως και γενικα ενταξει δεν θελω και τοσο τρελα πραγματα...εχει καποια βαση η σκεψη μου?πιστευω οτι ειναι καλυτερα ετσι εγω παντως,,

1.  η καρτα που σου εβαλα δεν κανει 70 αλλα 100+ 

2. οι ssd βρισκονται στην χαμηλοτερη τους τιμη εδω και πολυ καιρο. με λιγοτερο απο 60€ παιρνεις 120gb 

προφανως εν τελη θα αποφασισεις εσυ τι θες. 

οποτε κοιτα καλυτερα αυτο με APU οπως το θες: 

Cougar SPIKE 5SS7 Mini Tower no PSU Black ('καλυτερο' κουτακι απ' το αλλο) 

Asus Socket FM2+ A88XM-PLUS GLan Audio Raid

AMD A10-6800K 4.1 GHz Quad Core Socket FM2 100W Box

Toshiba 1TB DT01ACA100 SATA III 7200rpm 32MB

Kingston Hyper X Fury 4GB DDR3 Non ECC CL10 1866MHz 

Thermaltake Power Supply 530W ATX 24 pin Hamburg W0392RE Active-PFC Retail

Σύνολο 345.21 €

Ετσι, με αυτον τον επεξεργαση και αυτο το τροφοδοτικο μπορεις να υποδεχθεις αργοτερα ομορφα, μια καρτα της κατηγοριας της R9 270X. 

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Το σύστημα που σου προτείνω είναι κατά βάση παρόμοιο με του Σαινόμπι.Έχει μικρότερη APU(6600Κ) με €35 περίπου χαμηλότερη τιμή,η οποία είναι και η κυριότερη διαφορά.Στην ουσία θυσιάζεις λίγη επεξεργαστική ισχύ και συχνότητα της ενσωματωμένης κάρτας γραφικών με κέρδος τα €35 περίπου για μελλοντική αγορά μνήμης ή κάρτας γραφικών.

[link='2waHPgR.png?1

Ευχαριστω!

Δημοσ.

αναβαθμιση σε pc των 340 ευρο χωρις ειδικα προγραμματα ή επεξεργασιες ή δε ξερω εγω τι.. και προτεινεις ssd? μαλιστα!

εγω θα ελεγα κρατα απο e-shop

ραμ http://www.e-shop.gr/kingston-hx318c10fb-4-4gb-ddr3-1866mhz-hyperx-fury-black-series-p-PER.550882

σκληρο http://www.e-shop.gr/kingston-hx318c10fb-4-4gb-ddr3-1866mhz-hyperx-fury-black-series-p-PER.550882

βγαινει 78,87

απο vision τα υπολοιπα

τροφ http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31574&cat=17

κουτι http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36091&cat=17

μητρικη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36580&cat=17

επεξεργαστη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37620&cat=17

264,12

ολα μαζι καπου στα 343.. βαλε και τα μεταφορικα 350 

"τα 35 ευρο δεν αξιζει να τα κοψεις απο εκει... περα απο επεξεργαστη κοβεις και απο καρτα γραφικων"

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...