Tablet Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Υπάρχει δωρεάν καλή εφαρμογή για gps χωρίς χρήση wifi ή cellular?
flyer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Απ' όσο γνωρίζω για free είναι πολύ καλό. Βέβαια από τη στιγμή που είναι δωρεάν μπορείς να το δοκιμάσεις και να αποφασίσεις εάν σου κάνει, άφοβα.
georgeadams Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δοκίμασα πριν από 6 μήνες το Sygic: GPS Navigation, Free Offline Maps, Route Directions, POI & Traffic, Speed cameras & Head up Display (HUD). Είναι αρκετά καλή εφαρμογή. Οι πλήρεις λειτουργίες της εφαρμογής είναι δωρεάν μόνο για 7 ημέρες. Μετά ζητάει να πληρώσεις με in-app purchase. Αν όμως σβήσεις εντελώς την εφαρμογή και την ξανακατεβάσεις, το επταήμερο αρχίζει από την αρχή. Το μειονέκτημα είναι πως πρέπει να θυμάσαι να κατεβάζεις 127MB (για την εφαρμογή) + 70MB (για τον Ελληνικό χάρτη) κάθε εβδομάδα. Μετά το πρόσφατο Update δεν είμαι σίγουρος ποια features είναι free για πάντα και ποιά απαιτούν το in-app purchase μετά το επταήμερο. Την ξανακατέβασσα και θα σου πω σε 8 ημέρες.
paylidis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 με το co pilot εχω χαθεί ενα βράδυ στα τουρκοβουνια χειμώνα με ψιλοχιόνι (πριν χρόνια)... εκτοτε προτιμώ είτε το destinator σε συνδυασμό με το pda μου (μακράν το καλύτερο) είτε το google maps στο κινητό (λύση αναγκης που απαιτείται δεδομένα αλλα πρακτική-δεδομένου οτι εχω και wifi στο αμαξι..) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα