Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα απο σήμερα το πρωι και θέλω τη βοήθειά σας.

Ο υπολογιστής κάνει εκκίνηση, μπαίνει κανονικά στα windows (8.1) και μετά απο 2-3 λεπτά παρουσιάζει αυτές τις κουκίδες στην οθόνη (βλ. φωτο), τρεμοπαίζει η εικόνα, γίνονται θολά τα γράμματα και κάνει απο μόνο του επανεκκίνηση. Τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Όπως το περιγράφεις για artifacts για την κάρτα γραφικών μου κάνουν ή καποιο πρόβλημα με drivers.

Μπες σε ασφαλή λειτουργία κανε uninstall τους drivers μετα καθάρισμα τα υπολοίματα με ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/και πέρνας τους νεώτερους απο το site της amd ή nvidia (ανάλογα την κάρτα).

Δες επίσης με το hwmonitor τι θερμοκρασίες εχει η κάρτα , αυτο το πρόβλημα στο έβγαλε ξαφνικά ;

Πες επίσης ποια κάρτα γραφικών ειναι και απο τι αποτελείται το σύστημα

Δημοσ.

Δες το όπως σου είπε παραπάνω ο φίλος γιατί μπορεί να κάηκε η κάρτα σου. Γρήγορα reinstall τους drivers και βλέπεις. Αν συνεχίσει έχει πρόβλημα η κάρτα. Αν αλλάξεις και συνεχίζει το πρόβλημα, δυστυχώς, είναι ο επεξεργαστής.

Δημοσ.

Απο οτι βλέπω ειναι παλιά και η κάρτα γραφικών οποτε δεν και απίθανο να ειναι στα τελευταία της , δοκίμασε τα παραπάνω και αν δεν λειτουργήσει τιποτα τοτε μαλλον πας για αλλη κάρτα. Το καλύτερο βεβαια θα ηταν να ειχε και καποια αλλη κάρτα να δοκιμάσεις

Δημοσ.

Θα πάρω άλλη κάρτα, αυτή πάω να την αγγίξω και είναι σαν να πιάνω αναμένο μάτι κουζίνας. Ποια προτείνετε να πάρω (η χρήση της θα είναι απλή, office, ιντερνετ και κανενα βιντεάκι στο youtube)? Link.png Site: Αυτή μου κάνει ?

Δημοσ.

Δες το όπως σου είπε παραπάνω ο φίλος γιατί μπορεί να κάηκε η κάρτα σου. Γρήγορα reinstall τους drivers και βλέπεις. Αν συνεχίσει έχει πρόβλημα η κάρτα. Αν αλλάξεις και συνεχίζει το πρόβλημα, δυστυχώς, είναι ο επεξεργαστής.

συγνώμη ρε φιλαράκι από που το συμπεραίνεις αυτό????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...