dimitrisOP Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 και εγω εψαχνα για μια 27" για ταινιες και τετοια ποιο πολυ και μολις ειδα 1080p 27αρα απο κοντα αλλαξα γνωμη,μετρας pixel... μονο 24αρα στα 1080p 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ρε παιδιά αν είστε "κολλημένοι" στην οθόνη λογικό να μετράτε πίξελς. Και στην 22" 1080p αν είμαι 1 εκατοστό κοντά στην οθόνη βλέπω πίξελς. Το θέμα είναι να μην είστε τόσο κοντά. Και εγώ 27άρα 1080p έχω και μία 22" 1080p έχω. Διαφορές δεν υπάρχουν ή θολούρες όταν είμα σε λογική απόσταση. Βέβαια δεν συγκρίνεται ένα 1440p Monitor με 1080p αλλά τι να το κάνω που είναι πανάκριβα; 2
xaniared Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ρε παιδιά αν είστε "κολλημένοι" στην οθόνη λογικό να μετράτε πίξελς. Και στην 22" 1080p αν είμαι 1 εκατοστό κοντά στην οθόνη βλέπω πίξελς. Το θέμα είναι να μην είστε τόσο κοντά. Και εγώ 27άρα 1080p έχω και μία 22" 1080p έχω. Διαφορές δεν υπάρχουν ή θολούρες όταν είμα σε λογική απόσταση. Βέβαια δεν συγκρίνεται ένα 1440p Monitor με 1080p αλλά τι να το κάνω που είναι πανάκριβα; το πρόβλημα είναι ακριβώς το ότι επειδή ειναι οθόνη υπολογιστή, είναι κοντά. Αν ήταν τηλεόραση θα ήταν κομπλε. 2
Millennium Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Φυσικά και υπάρχει διαφορά με τα ppi (panel,καλιμπράρισμα είναι άλλο) και δεν αξίζουν τόσες ίντσες χωρίς την ανάλογη ανάλυση.Εδώ τα κινητά,tablets κλπ και έχουν φτάσει εκεί που φτάσανε,πισωγύρισμα όσον αφορά τις οθόνες θα κάνουμε; Αργά ή γρήγορα το συνειδητοποιούν και αγοραστές.
lefteris210 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 εχω να πω μετα απο 2 μερες , οτι η οθονη ειναι ολα τα λεφτα , ουτε pixel μετρας , ουτε κουραζει , στο gaming απλα απιστευτη , στο διαβασμα ξεκουραστη , χρωματα τελεια , desing να καθεσαι να την χαζευεις !! δεν ξερω για τις παραπανω απαντησεις αλλα νομιζω ειναι υπερβολικες....anyway αυτα ειναι και γουστα... παντος οποιος την εχει βαλει στο ματι για αγορα να την παρει με κλειστα ματια και δεν θα βγει χαμενος ( κατα την γνωμη μου ) 6
alekasas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 εχω να πω μετα απο 2 μερες , οτι η οθονη ειναι ολα τα λεφτα , ουτε pixel μετρας , ουτε κουραζει , στο gaming απλα απιστευτη , στο διαβασμα ξεκουραστη , χρωματα τελεια , desing να καθεσαι να την χαζευεις !! δεν ξερω για τις παραπανω απαντησεις αλλα νομιζω ειναι υπερβολικες....anyway αυτα ειναι και γουστα... παντος οποιος την εχει βαλει στο ματι για αγορα να την παρει με κλειστα ματια και δεν θα βγει χαμενος ( κατα την γνωμη μου ) Μεγεια σου καλο καψιμο. Παντως και εγω τα ιδια ελεγα (πρωην κατοχος 27αρας 1080p) μεχρι που ειδα 27αρα 2560x1440 απο κοντα και αλλαξα γνωμη. Οπως και να εχει να την χαρεις με υγεια! 2
Millennium Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Τα ίδια μπορεί να λέει και αυτός μέχρι να χρησιμοποιήσει καμμιά σωστή.Αν και μερικές περιπτώσεις δε σώζονται τώρα που φέρνω στο μυαλό μου κάποιους
ThOmPsOn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/2445101/Dell-S2740L.html είναι σχετικα καλη τιμη . και είναι κ καλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα