Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίτα, εγώ πάντως όταν έβαλα τη δικιά μου 1440p σε 1080 για να δω πως είναι, δεν αξίζει.

Δεν αξίζει καθόλου, όπως σου λένε και τα παιδιά, σε αυτά τα λεφτά μόνο 24άρα (ή 27άρα κορεάτικη όπως έκανα και εγώ)

Δημοσ.

κατι αλλο που παρατηρησα στα λεφτα μεχρι 300Ε βλεπω οτι παιζουν αρκετες HDTV 32" 1080 στα 100hz.

αξιζει μια τετοια κινηση ή καλυτερα monitor ?

Δημοσ.

μετα απο μελετη νομιζω η καλυτερη λυση ειναι απο amazon 

http://www.amazon.com/gp/product/B00BUI44US/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B00BUI44US&linkCode=as2&tag=pcgamsim-20

239 E βγαινει .

δεν ξερω ομως ποσο κοστιζουν τα μεταφορικα και αν περναει τελωνιο , γνωριζει κανεις ? 

• Super Moderators
Δημοσ.

.com = USA

ότι είναι εκτός ΕΕ υποτίθεται ότι περνάει από τελωνείο...

checkαρες αν στέλνει Ελλάδα καταρχάς?

Δημοσ.

Σε απασχόλησε το θέμα των μεταφορικών και του τελωνείου και δεν πρόσεξες ότι δεν την στέλνει στην Ελλάδα;

Επιπλέον, σκέφτηκες αν το monitor αυτό λειτουργεί στην Ελλάδα;

Δημοσ.

Ναι θα εχεις τελωνειο, γενικα δεν κοιταμε ποτε απο amazon.com. Οποτε κοιτα απο ebay, οι πολλοι πωλητες μπορουν να στην στειλουν με EMS, και πες επισης να εχει label as gift 50$ ή οσο σου πει οτι μπορεί ο πωλητής.

Δημοσ.

Σε απασχόλησε το θέμα των μεταφορικών και του τελωνείου και δεν πρόσεξες ότι δεν την στέλνει στην Ελλάδα;

Επιπλέον, σκέφτηκες αν το monitor αυτό λειτουργεί στην Ελλάδα;

Μια χαρά λειτουργεί for the record, σε όλα τα άλλα ολόσωστος.

+1 στον prospector8, να συμπληρώσω ότι αν δεν μπορεί κάποιος να στο βάλει με label κάτω από 150$ (όπως λένε κάποιοι) απλά στείλε σε άλλον...

Είναι πολλοί οι έμιστοι πωλητές τώρα πια

Δημοσ.

Μια χαρά λειτουργεί for the record, σε όλα τα άλλα ολόσωστος.

+1 στον prospector8, να συμπληρώσω ότι αν δεν μπορεί κάποιος να στο βάλει με label κάτω από 150$ (όπως λένε κάποιοι) απλά στείλε σε άλλον...

Είναι πολλοί οι έμιστοι πωλητές τώρα πια

Όπως πρόσεξες, δεν ασχολήθηκα καθόλου με το θέμα του αν λειτουργεί ή όχι στη Ελλάδα, αφού έτσι κι αλλιώς το αμερικάνικο δεν στέλνει στην Ελλάδα όχι μόνο αυτή αλλά οποιαδήποτε τηλεόραση ή μόνιτορ, όπως και πολλά άλλα είδη.

Επιπλέον, προσωπικά, δεν θα αγόραζα παρόμοια είδη από Αμερική, για πολλούς λόγους, ο πρώτος των οποίων είναι η διαδικασία επισκευής ή αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης.

Αλλά το θέμα δεν είναι τι κάνω εγώ και κάθε άλλος αλλά πως σκέφτεται ο TS, ο οποίος έχει ως μοναδικό κριτήριο το χρηματικό πλαφόν και τη διαγώνιο του μόνιτορ.

Δημοσ.

τελικα εκανα παραγγελια την HP Pavilion 27xi , θα σας εχω νεα αυριο που θα την κουμπωσω.

btw: ειδα μια LG27MP55Q-P  στα 1080p και μου φανηκε πολυ ωραιο , απορω γιατι λετε οτι δεν κανουν τα 27" στα 1080p !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...