Προς το περιεχόμενο

Ipad ή macbook air

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία καλήμερα θα ήθελα για άλλη μια φορά την βοήθεια του insomnia.gr. 'Εχω ένα μεγάλο δίλημμα να πάρω Ipad ή macbook air δν το θέλω για βασική χρήση έχω windows desktop που είναι δυνατό μηχάνημα αλλα θέλω να κάνω και δουλειές εκτος γραφείου αλλά να μην εχω την δεύμεση οτι μπορώ να κανω κάποια πράγματα και οχι όλα. (pdf, word, excel, power point) κυρίος αυτά. Σκέφτομαι πολύ την τιμή τα 400 ευρω διαφορά που εχουν. Ευχαριστώ :-)

Δημοσ.

για λαπτοπ βρισκεις πιο δυνατα σε χαμηλοτερες τιμες.

Ipad που εχω χρησιμοποιησει ισως ειναι το καλυτερο απο τα tablet που εχω χρησιμοποιησει.Αν σε βολευει το ipad για τις εργασιες σου θα σου ελεγα Ipad μιας και ειναι πολυ πιο διακριτικο

Δημοσ.

βασικά θέλω κατι διαφορετικό συμφωνώ οτι υπαρχουν καλύτερα αλλα είπα να στραφώ σε apple απλά θέλω να μου πεις μιας και είσαι χρήστης ipad βασικές δουλειές κάνεις το ίδιο εύκολα με ενα πολυ μέτριο λάπτοπ τν ίδιον χαρακτηρηστικών πχ όπως είπα word, excel, power poind, pdf κτλ. Το θέλω για πολυ βασικά πράγματα.

Δημοσ.

Air τέλος.  B) Αν το θες για σοβαρή χρήση γραφείου αλλιώς αν είναι για κανένα powerpoint βολεύεσαι και με το pad. 

Δημοσ.

εεε σοβαρή χρήση δν το λες γτ είμαι πολλές ώρες στο γραφείο απλα θέλω να στέλνω κανένα μαίλ να βλέπω-να επεξεργάζομαι office αρχεία τα βασικά να κάνω απλά φοβάμε μην δν με καλύψει που δν νομίζω απο τα tutorial που βλέπω αλλα κατι δν με πείθει ακομα να δωσω παραγγελία... :-)

Μετά απο αυτό το σκέφτομαι ποιο πολύ μάλλον την άλλη βδομαδα θα πάρω ipad

Δημοσ.

Η λύση σε αυτό που ψάχνεις υπάρχει, αλλα δεν έρχεται απο την Apple. Κοίταξε τα Surface Pro 2 & 3, συνδυάζουν τα καλύτερα απο desktop και ταμπλετ.

Δημοσ.

εεε σοβαρή χρήση δν το λες γτ είμαι πολλές ώρες στο γραφείο απλα θέλω να στέλνω κανένα μαίλ να βλέπω-να επεξεργάζομαι office αρχεία τα βασικά να κάνω απλά φοβάμε μην δν με καλύψει που δν νομίζω απο τα tutorial που βλέπω αλλα κατι δν με πείθει ακομα να δωσω παραγγελία... :-)

Μετά απο αυτό το σκέφτομαι ποιο πολύ μάλλον την άλλη βδομαδα θα πάρω ipad

Η λυση ειναι απλη, tablet με full windows θελεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...