Προς το περιεχόμενο

[Tablet] ASUS VivoTab Note 8 - 32 GB @ 199€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/asus-vivotab-note-8-m80ta-tablet-8-32gb-mayro/prod6070129pp/

Μόλις τώρα είδα την προσφορά και έκανα την παραγγελία. Είδα ότι την ίδια τιμή είχε και το media markt αλλά τελείωσαν τα κομμάτια.  Όσοι πιστοί λοιπόν, προσέλθετε εδώ!!!  Πιστεύω ότι το ταμπλετάκι είναι vfm σε αυτή την τιμή.  

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα το παραγγειλα και μετα το ακυρωσα..
νομιζω οτι το toshiba ηταν καπως ελαφρος καλυτερο και σε πολυ καλυτερη τιμη..

Δημοσ.

http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/asus-vivotab-note-8-m80ta-tablet-8-32gb-mayro/prod6070129pp/

Μόλις τώρα είδα την προσφορά και έκανα την παραγγελία. Είδα ότι την ίδια τιμή είχε και το media markt αλλά τελείωσαν τα κομμάτια.  Όσοι πιστοί λοιπόν, προσέλθετε εδώ!!!  Πιστεύω ότι το ταμπλετάκι είναι vfm σε αυτή την τιμή.  

ούτε συζήτηση. Φοβερό μηχάνημα σε εξαιρετική τιμή.

Δημοσ.

Να ήτανε το Τ100 σε αυτή τη τιμή ακόμα και χωρίς πληκτρολόγιο καλά θα ήταν..

Αλλά με το Toshiba να είχε παίξει στα 140 πριν καμιά βδομάδα, αυτή δεν είναι φοβερή προσφορά..

Πάντως μπράβο στην Δέσποινα

Δημοσ.

Να ήτανε το Τ100 σε αυτή τη τιμή ακόμα και χωρίς πληκτρολόγιο καλά θα ήταν..

Αλλά με το Toshiba να είχε παίξει στα 140 πριν καμιά βδομάδα, αυτή δεν είναι φοβερή προσφορά..

Πάντως μπράβο στην Δέσποινα

Η προσφορά για το toshiba ήταν όντως φοβερή.  Απλώς εγώ προσωπικά είχα βάλει στο μάτι το asus λόγω γραφίδας και μόλις είδα ότι κατέβηκε η τιμή θεώρησα σωστό να ενημερώσω.  Θεωρώ ότι και αυτό το μηχανηματάκι τα αξίζει τα 200 ευρώ, μακάρι να έβγαινε και αυτό στα 140, πάρτι θα έκανα, αλλά που!!!!  Τέτοιες προσφορές μια στο τόσο βγαίνουν!!!

• Like 1
Δημοσ.

asus vivo tab note 8 kai toshiba encore 8 διπλα πιπλα που τα ειδα παρατηρησα πιο ωραια χρωματα στο toshiba αλλα εκει που εκανα ενα τεστακι γρηγορο σε θεμα ιντερνετ το asus μπαινει πιο σφαιρα...

• Moderators
Δημοσ.

250 βλεπω εγω όμως στο λινκ του πρωτου ποστ. Ηταν από τα γνωστα price matches, επειδή δεν εχει αποθεμα το ΜΜ, "εφυγε" και η τιμη του παμπλικ.

Μεταφερεται το παρον και συγχωνευεται με το τοπικ του ΜΜ μιας και είχαμε price match. Ειδικα από τη στιγμη που τελειωσε η τιμη, δεν εχει νοημα να εχουμε 2 τοπικ.

[Ελπιζω να μην σας ακυρωσουν οσους προλάβατε και παραγγείλατε]

Δημοσ.

Σήμερα το απόγευμα που πέρασα απο τα ΜΜ του Γέρακα το είχε ακόμα στα 199ε αλλά δεν ξέρω πόσα κομμάτια του μένουν κτλ. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση γιατί η τιμή στο site ήταν 249 και στο κατάστημα 199!! 

Δημοσ.

Καλημέρα!  Χτες το πρωί παρέλαβα κανονικά το ταμπλετάκι απ' τα public. Το μηχάνημα είναι πάρα πολύ καλό, οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες.  Το μόνο σπαστικό που έχει είναι οι δαχτυλιές που μαζεύει στην οθόνη (όπως ακριβώς γίνεται και με το asus t100)!!!  

Και τώρα θα βγω λίγο εκτός θέματος, αλλά δεν μπορώ να μη θίξω την απαράδεκτη συμπεριφορά των υπαλλήλων του public. Έκανα το λάθος να πάω να το πάρω απ' το κατάστημα.  Στην αρχή μου είπαν ότι έκανε 299 ευρώ, όταν τους είπα ότι το πήρα σε προσφορά απ' το site τους μου απάντησαν "α, εντάξει, ό,τι συμφωνήσατε"!!!  Με ποιον να το συμφώνησα, με τον server του public???  :confused:  Κατόπιν ήθελαν ντε και καλά να μου πουλήσουν εξτρά εγγύηση 3 χρόνων με 29 ευρώ!!! Να τους λέω ότι δεν πρόκειται να το κρατήσω τόσα χρόνια και να μου απαντάνε ότι δεν πειράζει, να το δώσω με εγγύηση στον επόμενο!!!   :shock:   Μετά ήθελαν να μου πουλήσουν θήκη, sd card, σύνδεση 3g, να κάνω συμβόλαιο το κινητό μου, να αλλάξω τη σύνδεση στο σπίτι μου!!!!   :mad:  Μέχρι να φτάσω στο ταμείο έκανα διάφορες δολοφονικές σκέψεις!!!!!  :devil:  :devil:  :devil:  Καταλαβαίνω ότι και αυτοί τη δουλειά τους προσπαθούν να κάνουν, αλλά όλα έχουν και ένα όριο!!!  Γι' αυτό παιδιά, παράδοση στο σπίτι από 'δω και πέρα!!!!  

• Like 1
Δημοσ.

το ταμπλετ πετάει και είναι ανώτερο απο το encore που αναφέρθηκε παραπάνω..επίσης το service της ASUS είναι υποδειγματικό!

Δημοσ.

το ταμπλετ πετάει και είναι ανώτερο απο το encore που αναφέρθηκε παραπάνω..επίσης το service της ASUS είναι υποδειγματικό!

Περασαν απο τα χερια μου ολα τα 8ιντσα (και οχι μονο).

Το asus ειναι πιο snappy, wacom digitizer (πολυ σημαντικο κατα τη γνωμη μου), καλυτερο ηχειο (κι ομως).

Encore: micro hdmi.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...