GpAtTaKi8 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Guyz, χρειάζομαι τα φώτα σας!! Τον τελευταίο μήνα το κινητό μου χάνει πολλές φορές το σήμα πετώντας με έξω από την cosmote, μόνο επείγουσες κλείσεις, τα γνωστά!! Με παίρνουν οι φίλοι μου και λέει ότι το έχω απενεργοποιημένο!! Για να ξαναμπώ στο δίκτυο πρέπει να πάω χειροκίνητα στις ρυθμίσεις και να κάνω εγγραφή. Το έκανα φορμάτ πριν δύο μέρες αλλά ξανά τα ίδια.. Τι παίζει;;; o.O o.O
Σαϊνόμπι Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Οταν λες οτι του εκανες φορματ, εννοεις με Odin (δηλαδη firmware flashing) ή εννοεις οτι εκανες ενα απλο factory data reset?
vrwmiaris Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Πρέπει να είναι η εναλλαγή από 3τζι σε 2 τζι, τότε χάνει το σήμα
GpAtTaKi8 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Οταν λες οτι του εκανες φορματ, εννοεις με Odin (δηλαδη firmware flashing) ή εννοεις οτι εκανες ενα απλο factory data reset? Factory data reset Πρέπει να είναι η εναλλαγή από 3τζι σε 2 τζι, τότε χάνει το σήμα Στις ρυθμίσεις έχω βάλει να είναι αυτόματα LTE/WCDMA/GSM και να επιλέγει μόνο του. Τι έχω κάνει λάθος;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα