selianx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Είχα βάλει (δε ξέρω γιατί χάλασε το μήνυμα ) FX 8320 + 990XA-UD3.1)Ο 8320 δεν έχει διαφορά μεγάλη - που να δικαιολογεί τα λεφτά της - ειδικά εφόσον ένας 8320 γίνετε εύκολα OC στα 4. 8350=8320 + .5GHz. Οι intel επεξεργαστές που σου προτάθηκαν, δεν είναι "κατέβασμα", είναι στα ίδια, ίσως λίγο καλύτερα για τη χρήση που προορίζεται το σύστημα σου αλλά δεν είναι OCable.2) Εκτός από θέμα χώρου είναι και ακριβότερες. Το θέμα χώρου δεν είναι αμελητέο όταν πας για αερόψυξη. Αν βάλεις σίγουρα νερό, πάρε ότι θες.3) Μπορεί να πέσαμε στα Watt αλλά ανεβήκαμε σε ποιότητα. Ένα 550άρη ποιοτικό είναι υπεραρκετό για ένα σύστημα με μονή κάρτα, και κανονικά OCs (όχι 7GHz κλπ που λέει ο λόγος). Ένα μέσο σύστημα καταναλώνει κάπου στα 350 (από το τροφοδοτικό), σε λειτουργία gaming - όχι synthetics (prime95 κλπ).4) Εγώ, έκανα λάθος πάνω, δεν παρέθεσα σωστή κάρτα. Στο budget χωράει όπως είπα και 280X που είναι καλύτερη. Τώρα αν κάποιος συμφορουμίτης σου πρότεινε την ίδια κάρτα αλλά σε άλλη υλοποίηση, δε παίζει μεγάλο ρόλο. Αν κλειδώσεις ότι θα πας στην πχ. 280, κοιτάς α)reviews από διάφορες υλοποιήσεις (ASUS,GIGABYTE,Saphire κλπ) κοιτώντας θερμοκρασίες,θόρυβο κλπ. β)τιμή γ) αισθητικό κομμάτι και διαλέγεις.
BabisTs Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Άλλο ένα σύστημα amd υλοποίησης που αν του προσθέσεις το cooler της phanteks (http://www.e-shop.gr/phanteks-ph-tc14pe-cpu-cooler-black-p-PER.811210) θα φτάσει τον Fx 8320 (αναλόγως το κομμάτι που θα πέσεις) μέχρι τα 4,7ghz - 4,9ghz με νορμάλ θερμοκρασίες.Έγω προσωπικά εκεί τον δουλεύω (Fx 8350) αναλόγως χειμώνα-καλοκαίρι απροβλημάτιστα.Το καλύτερο air cooler μακράν για μένα.Στα παιχνίδια & γενικά θα έχεις ένα δυνατό σύστημα.
Millennium Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Πάλι τα ίδια με τα τροφοδοτικά; Από τις έως τώρα συνθέσεις εγώ θα κοιτούσα περισσότερο του Selianx με ψύκτρα (αν έχεις σίγουρο το bitfenix).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα