Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!ενας φιλος ψαχνει κινητο σε αυτα τα λεφτα...δεν τον νοιαζουν τα τρελα σε απαιτησεις παιχνιδια η η τεραστια μνημη για ταινιες κ τετοια...επισης θα ειναι το πρωτο του smartphone(ισως παιζει καποιο ρολο για αυτο τ λεω)του εχω προτινει ηδη το Moto G και το LG g2 mini!θα ηθελα ομως απο καποιους που εχουν μεγαλυτερη εμπειρια και καποια αλλη προταση προς Lenovo ZTE μερια...γτ εγω δεν εχω επαφη με αυτα τα κινητα!ακουω λοιπον!και το budget ειναι συγκεκριμενο!Ευχαριστω για τον χρονο σας

Δημοσ.

Αν δεν τον πειραζει να κοιταξει Lenovo, ZTE μερια, δηλαδη Κινα, στα 210€ ειναι η κορυφαια προταση, το Xiaomi Mi3. Ναυαρχιδα της Xiaomi ως τωρα, αναμενεται η ανακοινωση του Mi4. Συγκρισιμο με S4, G2, Nexus 5.

Αν μπορει να ανεβει κατα 10€ και δεν εχει προβλημα να παραγγειλει απο Κινα, δεν υπαρχει καλυτερο κινητο σε αυτα τα χρηματα.

http://www.vickmall.com/xiaomi-m3-snapdragon-800-quad-core-2-3ghz-2gb-16gb-nfc-otg-3050mah-5-0-inch-fhd-ogs-screen-smartphone-black.html

Απο Ελλαδα, το Moto G 16GB θα προτεινα . Το G2 mini αξιολογο, αλλα μετρια αναλυση οθονης. Το Moto G LTE που ειναι πιο all around λυση, ξεπερναει το budget σου

Δημοσ.

Μεγαλο καπελο. Δεν αξιζει. Η αγορα απο Κινα εχει αυτο το πλεονεκτημα. Πολυ καλα τηλεφωνα (οταν αγοραζεις επωνυμο), σε πολυ χαμηλες τιμες.

Μειονεκτηματα: περιπου 20 μερες αναμονη για να παρεις το τηλεφωνο στα χερια σου, ρισκο τελωνειου, αποστολη Κινα για εγγυση.

Εχω παραγγειλει 4 τηλεφωνα ως τωρα χωρις προβλημα. Πολλοι εχουν αγορασει πανω απο 40-50 χωρις ιστοριες.

Πες του να το σκεφτει μια δευτερη φορα, γιατι με 200€ παιρνει ναυαρχιδα κινεζικη.

Απο σκρουτζ, λιγες οι επιλογες με το Moto G να ειναι η πιο λογικη.

Δημοσ.

Όπως προαναφέρθηκε και από τα άλλα παιδιά, προσωπικά θα κοιτούσα το Motorola Moto G. Smooth interface, έγκαιρα updates και πoλύ καλή ποιότητα οθόνης και κατασκευής.

Δημοσ.

Από skroutz δες τα Moto G,G2 mini και L9 II.

Προτείνω Moto G - το έχω πάρει στην κοπελιά και είναι άπαιχτο :)

Δημοσ.

Μεγαλο καπελο. Δεν αξιζει. Η αγορα απο Κινα εχει αυτο το πλεονεκτημα. Πολυ καλα τηλεφωνα (οταν αγοραζεις επωνυμο), σε πολυ χαμηλες τιμες.

Μειονεκτηματα: περιπου 20 μερες αναμονη για να παρεις το τηλεφωνο στα χερια σου, ρισκο τελωνειου, αποστολη Κινα για εγγυση.

Εχω παραγγειλει 4 τηλεφωνα ως τωρα χωρις προβλημα. Πολλοι εχουν αγορασει πανω απο 40-50 χωρις ιστοριες.

Πες του να το σκεφτει μια δευτερη φορα, γιατι με 200€ παιρνει ναυαρχιδα κινεζικη.

Απο σκρουτζ, λιγες οι επιλογες με το Moto G να ειναι η πιο λογικη.

Συμφωνώ γενικότερα, όμως για τον μέσο χρήστη το g2 μινι έχει τα πλεονεκτήματα της πολύ καλύτερης κάμερας και μπαταρίας.. Συγκριτικά και με το μοτο G και με τα κινέζικα.

Δημοσ.

Συμφωνώ γενικότερα, όμως για τον μέσο χρήστη το g2 μινι έχει τα πλεονεκτήματα της πολύ καλύτερης κάμερας και μπαταρίας.. Συγκριτικά και με το μοτο G και με τα κινέζικα.

Συγκριτικα με το Moto G, το δεχομαι, εχεις δικιο. Εχει βεβαια το μειονεκτημα της χειροτερης οθονης, το Moto G ειναι 720p.

Σε σχεση με κινεζικο των 200-210€, το Xiaomi Mi3 πχ, το LG G2 mini δεν υπερεχει πουθενα.

• Like 1
Δημοσ.

G2 mini στα 194e παρήγγειλα και γω και αυριο θα το έχω, πιστεύω μακράν η καλύτερη αγορά σε αυτά τα λεφτά

Μόλις 3-4 μηνών κινητό, άψογο λειτουργικό, ωραίο design, βολική οθόνη, μια χαρά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...