#vaggelis# Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) γεια σας φιλoi και φιλες.εχω ενα προβλημα με το pc. εκανα φορματ (windows 7 32bit) πριν 2 μερες (αυτα ειχα και τα ξανα εβαλα γνησια ΟΕΜ) και απο τοτε εχω ενα προβλημα με της ενημερωσης των windows.μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα [αποτυχια ρυθμισης παραμετρων των ενημερωσεων των windows].αυτο το βγαζει οταν παει να κανει ολες μαζι της ενημερωσης.οταν παω να της κανω μια μια αλλες της κανει και σε αλλες βγαζει παλι αυτο το μηνυμα.ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2014 από #vaggelis#
TheELF Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Η ξανά περνάς τα windows ή κάνεις υπομονή,μου έτυχε και εμένα να βγάζει σφάλμα αλλά μετά από 1-2 μέρες να τα περάσει κανονικά.
#vaggelis# Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 τα περασα και δευτερη φορα γιατι στην πρωτη δεν εβλεπε και τους εξωτερικους δισκους.τωρα απ οτι βλεπω ολα ειναι καλα εκτος απο της ενημερωσεις που εχει καμια 60 που δεν της κανει
#vaggelis# Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 τελικα ολα οκ αφου εκανα και τριτο format.δεν ξερω γιατι ειχα προβλημα στα δυο πρωτα αφου εκανα τα ιδια ακριβως πραγματα
xaniared Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Έπρεπε να τρέξεις ένα Sfc μπορεί να είναι corrupted το image που έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα