cool_myll Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Έχω πάρει τον AMD 6300 μαζί με mobo και μνήμες και τον εγκατέστησα αντικαθιστώντας τα προηγούμενά μου. Έχω πάνω windows 8.1 και όλα δούλεψαν χωρίς να χρειαστεί format (μόνο νέοι drivers etc). Παρατήρησα όμως ότι ο επεξεργαστής φαίνεται σαν 2 core. Και στο process explorer και στο πρόγραμμα της ASUS. Υπάρχει περίπτωση να είναι έτσι λόγο της άδειας των windows (το λέω γιατί δεν μου ξαναζήτησε ενεργοποίηση ενώ περίμενα να ζητήσει).
Xristaras12 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 ποια μητρικη εχεις; δες μηπως χρειαζεται bios update για να τον δει σωστα.
TheELF Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Έχω πάρει τον AMD 6300 μαζί με mobo και μνήμες και τον εγκατέστησα αντικαθιστώντας τα προηγούμενά μου. Έχω πάνω windows 8.1 και όλα δούλεψαν χωρίς να χρειαστεί format (μόνο νέοι drivers etc). Παρατήρησα όμως ότι ο επεξεργαστής φαίνεται σαν 2 core. Και στο process explorer και στο πρόγραμμα της ASUS. Υπάρχει περίπτωση να είναι έτσι λόγο της άδειας των windows (το λέω γιατί δεν μου ξαναζήτησε ενεργοποίηση ενώ περίμενα να ζητήσει). Πριν είχες 2core μήπως;;;;; Πάνε στην διαχείριση υλικού και κάνε απεγκατάσταση τον επεξεργαστή θα σου ζητήσει επανεκκίνηση(αν δεν σου ζητήσει κάνε μόνος σου) και στο νέο φόρτωμα θα ψάξει να βρει τον νέο επεξεργαστή. Αν δεν φτιάξει ούτε έτσι μάλλον πας για format,από την άδεις τον windows πάντως σίγουρα δεν είναι.
cool_myll Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η λύση ήταν αυτή τελικά: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-hardware/howto-get-windows-7-to-detect-your-new-multi-core/71519d51-f6cb-47df-b3ff-66c2928d6de4 Ναι είχα intel dual core. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα