ALLisCHAOS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Ναι, πήγαινε και κάνε edit στη διαδρομή /etc/default το αρχέιο grub, βρες τη γραμμή που λέει GRUB_DEFAULT=0(όπου 0 είναι ο αριθμός της σειράς που θες να ξεκινάει ο grub, ξεκινάει απο το 0 οπότε αν θες να βάλεις την 4 σειρά θα βάλεις το 5) και αντί για 0 βάλε τον αριθμο που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killer76 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ναι, πήγαινε και κάνε edit στη διαδρομή /etc/default το αρχέιο grub, βρες τη γραμμή που λέει GRUB_DEFAULT=0(όπου 0 είναι ο αριθμός της σειράς που θες να ξεκινάει ο grub, ξεκινάει απο το 0 οπότε αν θες να βάλεις την 4 σειρά θα βάλεις το 5) και αντί για 0 βάλε τον αριθμο που θες. Δεν με αφηνε να αλλαξω κατι, και οταν πηγα ιδιοτητες-δικαιωματα μου λεει οτι δεν ειμαι ο ιδιοκτητης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Πρέπει να το ανοίξεις σαν superUser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maxalos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Απ' όσα διάβασα έκανες φορμάτ... άμα όχι καλός άμα ναι για μένα πολύ κακός γιατί μπορείς να κάνεις παρτίσιον και με εγκαταστημένα windows... μερικές συμβουλές από τις εμπιρίες μου και απ' όσα ισχύουν... πρώτα κάνεις εγκατάσταση τα windows και έπιτα τα linux αυτό είναι κανόνας... μπορείς να γράψεις ξανά μία το πρόβλημα που έχεις για να μην ψάχνω σαν χαζός (είναι ότι βαργέμαι και λίγο και είναι σπατάλη χρόνου ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killer76 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Εκανα φορματ ολο το δισκο. Εφτιαξα τα παρτισιον και ειμαι οκ απο λειτουργικα. Ολα δουλευουν ρολοι. Απλα το default boot θα ηθελα να αλλαξω που τωρα ειναι στο linux. Πρέπει να το ανοίξεις σαν superUser Και πως θα το κανω αυτο? εγω δεν ειμαι superuser? αφου εγω ειμαι ο μναδικος χρηστης που εγκατεστησα και το λινουξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 sudo gedit /etc/default/grubΥποθετοντας οτι ο text editor που εχεις ειναι το gedit. Και για να σε προλαβω, ΟΧΙ δεν φαινονται τα οσα πληκτρολογεις οταν δινεις τον κωδικο σου στο τερματικο και ΝΑΙ αυτη ειναι η σωστη συμπεριφορα, δεν εκανες κατι λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killer76 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 sudo gedit /etc/default/grubΥποθετοντας οτι ο text editor που εχεις ειναι το gedit. Και για να σε προλαβω, ΟΧΙ δεν φαινονται τα οσα πληκτρολογεις οταν δινεις τον κωδικο σου στο τερματικο και ΝΑΙ αυτη ειναι η σωστη συμπεριφορα, δεν εκανες κατι λαθος. Όντως με πρόλαβες. Λοιπόν δεν δουλεύει. Νομίζω το έκανα 100% σωστά. Αυτό είναι το boot μου Και αυτή την ρύθμιση έκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killer76 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Όντως με πρόλαβες. Λοιπόν δεν δουλεύει. Νομίζω το έκανα 100% σωστά. Αυτό είναι το boot μου 20140801_221817_Android.jpg Και αυτή την ρύθμιση έκανα 20140801_221027_Android.jpg ΑΚΥΡΟ. Μετα απο δευτερη επανεκινηση δουλεψε Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 μετά από κάθε αλλαγή στον grub θέλει να τρέξεις sudo update-grub Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black adder Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 παράπονο δεν έχεις...στο άψε σβήσε στα λύσαμε όλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killer76 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 παράπονο δεν έχεις...στο άψε σβήσε στα λύσαμε όλα.. Κανενα παραπονο. Και σας ευχαριστω και παρα πολυ. Μονος μου δεν υπηρχε περιπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα