Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειχα εγκαταστησει ενα "σπασμενο" παιχνιδι,συγκεκριμενα το dirt3.
Ομως απο λαθος μου διεγραψα τον φακελο που το ειχα εγκαταστημενο (με ολα τα αρχεια του παιχνιδιου που ηταν μεσα σε αυτον) εκανα λοιπον προσπαθεια  να το κανω εγκατασταση ξανα στον δισκο και μου πεταγε μονιμα αυτο το παραθυρο με το μηνυμα που δειχνω στην φωτογραφια.

ΥΓ:οταν παταω την επιλογη "UNISTALL/REPAIR" εμφανιζει ενα παραθυρο που δειχνει οτι κανει unistall αλλα το ακυρωνει και αμεσως μετα μου εμφανιζει το μηνυμα που σας δειχνω στην φωτογραφια.

οποιος μπορει ας βοηθησει! :)

post-221900-0-05369300-1405283771_thumb.png

post-221900-0-85998400-1405283789_thumb.png

Δημοσ.

κατέβασε το revo uninstaller και πάτα του την τελευταία επιλογή(για προχωρημένους)

θα κάνει την κλασσική απεγκατάσταση και μετά θα αφαιρέσει τα πάντα απ το σύστημα σχετικά με το παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Χρistaras21. Επίσης γιατί βρε φίλε σπασμένο; Το Dirt3 5 ευρώ το βρίσκεις μεταχειρισμένο;  :-)

Δημοσ.

Φιλε χριστο σε ευχαριστω θα το τσεκαρω τωρα.

Βrotrainer αδερφε το ειχα στο pc απο τις αρχες που βγηκε

το παιχνιδι ε και αυτες τις μερες ειπα να το κανω εγκατασταση

Για να δω gameplay πιο πολυ.

Δημοσ.

Δεν μου εμφανιζει το παιχνιδι σαν εγκατεστημενο λογικα εχει διαγραφει απο το pc γιατι διεγραψα οπως γραφω τον φακελο που ηταν εγκατεστημενο.Το θεμα ομως ειναι οτι δεν μπορω να το κανω ξανα εγκατασταση.οποτε επιλεγω το setup του παιχνιδιου μου πεταει το παραθυρο με το μηνυμα που εχω αναρτησει.

Δημοσ.

Το μήνυμα που σου βγάζει σου λέει ότι κάποιο πρόγραμμα που απαιτείται για την εγκατάσταση δεν μπορεί να τρέξει, άρα κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τα αρχεία εγκατάστασης ή με κάποιο βοηθητικό πρόγραμμα.

Άνοιξε το αρχείο autorun.inf με το σημειωματάριο και κάνε copy-paste ή έχει εκεί σε ένα μήνυμα να δούμε μήπως θέλει κάτι άλλο για να τρέξει και όχι απλά με εκτέλεση του setup.exe

Δοκίμασε επίσης και με δεξί κλικ->Εκτέλεση σαν διαχειριστής στο setup.

Δημοσ.

[autorun]  
open=setup.exe
icon=autorun.ico

αυτα γραφει μονο στο autorun.inf

εκανα και εκτελεση σαν διαχειριστης αλλα τα ιδια..

επισης παραθετω και και μια εικονα απο τα αρχεια εγκαταστασης.

post-221900-0-70194100-1405356348_thumb.png

Δημοσ.

Δοκίμασε να τρέξεις το game.msi να δούμε τι θα κάνει.

Επίσης, για να μην παίρνεις screenshot απ' όλο το desktop πάτα ALT+Prtscr έχοντας ενεργό το παράθυρο που θέλεις να δείξεις.

Δημοσ.

τελικα αυτο που ειπες,ερεπε να τρεξω το game.msi.(δεν το σκεφτηκα και εγω αφηρημενος)
Εκανα repair και ολα οκ τωρα!
σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου αδερφε!
ευχαριστω και για το tip! δεν το ηξερα για τα screenshot αυτο! :)

Δημοσ.

Να 'σαι καλά.

Για το sceenshot το είπα γιατί όταν ανεβάζεις μεγάλες εικόνες απευθείας στο φόρουμ μειώνεται η ανάλυση και μετά δεν διαβάζονται καλά τα γράμματα στα μηνύματα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...