Προς το περιεχόμενο

[Tablet] Samsung Galaxy Note Pro P900 - Tablet 12.2" 32GB Λευκό@ 399€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμένα (από Σύνταγμα) δε μου έδωσαν το πληκτρολόγιο! τί κουφό ειν'αυτό?

στο έγραψαν στην απόδειξη? το έλεγε κάπου ότι το δίνουν δώρο? από ποιο κατάστημα το πήρες?

Δημοσ.

το πληκτρολογιο ηταν μαζι με την συσκευασια. δες εδω https://www.dropbox.com/s/67ce285df9o96sv/20140717_212039.jpg

το ολο στορυ εχει ως εξης. πηγα εχθες το μεσημερι αφου ειδα και στο site του multirama αλλα και στου public οτι ειχαν εξαντληθει τα αποθεματα μηπως υπηρχε κανα διαθεσιμο. ο πωλητης μου ειπε οτι ειχε 2 κρατημενα για καποιον και ως το βραδυ αν δεν περναγε θα με επαιρνε τηλ να παραλαβω το ενα.

τελικα με πηρε το απογευμα και μου ειπε οτι εχει ετοιμοπαραδοτο κι αν θελω να το παραλαβω.

μαζι θα μου εκανε δωρο bt keyboard. εγω φαντασικα θα μου εδινε καποιο εξτρα για υπολογιστη.

υποθετω αυτο που πηρα δεν ηταν ενα απο αυτα που ειχε κρατησει αλλα καποια αλλη συσκευασια που βρηκαν. ισως καποια εκδοση που ειχε μαζι το πληκτρολογιο.

επισης στην αποδειξη δεν λεει τιποτα για πληκτρολογιο και η συσκευασια εγραφε τιμη 948 ευρω.

Δημοσ.

Κατοχος και γω απο public N. Σμυρνης.

το σετ θα συμπληρωθει απο το ποντικι bt samsung

σου έδωσαν κι εσένα με πληκτρολόγιο?

Δημοσ.

σου έδωσαν κι εσένα με πληκτρολόγιο?

ναι ηταν στη συσκευασια μεσα.

Το ειδα και στο πλαισιο στα ιδια λεφτα αλλα δεν ειχε πληκτρολογιο

Δημοσ.

ίσως έπαιζε ρόλο το χρώμα. εγώ πήρα λευκό και δεν είχε πληκτρολόγιο η συσκευασία. 

ο npagagri_xtra πήρε μαύρο απότι είδα στη φωτογραφία.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παει το χάσαμε..

Πήρα τηλ κ δν ξέρουν αν ξανά παραλαβουν

Δημοσ.

το ειδα και στο πλαισιο  γλυφαδας στα 399, δε ξερω αν εχει πληκτρολογιο ομως.

Link.png Site: pro 12.2 wifi

569 ευρω εχει κανονικα στο πλαισιο, η τιμη των 399 ευρω αναφερεται σε εκθεσιακα κομματια...η μαγεια των ψιλων γραμματων...

Δημοσ.

Το είχε βγάλει προσφορά και το πλαίσιο 399 το Wifi μοντέλο ( αναφέρομαι στο 12.2 ) και στα 569 το 4g. Και δεν αφορούσε εκθεσιακά κομμάτια αλλά προφανώς εξαντλήθηκε. Είχε κάνει και προσφορά το 10.1 στα 369 και 469 αντίστοιχα.

• Like 1
Δημοσ.

Οπως τα λεει ο VonLoutsos ειναι ,περασα απο Στουρναρη σημερα απλα εξαντληθηκαν .Μεγαλη παντως η διαφορα τιμης για το 12.1 wifi και με 4G...170 ευρω.Στο 10.1 ειναι πιο λογικη ....100 ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...