Προς το περιεχόμενο

[Tablet] Samsung Galaxy Note Pro P900 - Tablet 12.2" 32GB Λευκό@ 399€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα είχα το κουπονάκι που λέτε το είχα παραγγείλει ήδη. Τώρα δυστυχώς δεν φτάνουν τα λεφτά οπότε καθόμαστε στα αυγουλάκια μας.

Δεν γίνεται να κάνουμε τίποτα για αυτό το 15%;

Δημοσ.

Ελπιζω να δινουν δωρο και κανενα καροτσακι για να το κουβαλας ή τουλαχιστον μια τσαντα πλατης για να το παιρνης επ' ωμου ,εχουμε τρελαθει εντελώς.

Ακους εκει 12+ ιντσες για φορητη συσκευη.

Δημοσ.

Ελπιζω να δινουν δωρο και κανενα καροτσακι για να το κουβαλας ή τουλαχιστον μια τσαντα πλατης για να το παιρνης επ' ωμου ,εχουμε τρελαθει εντελώς.

Ακους εκει 12+ ιντσες για φορητη συσκευη.

Και τα laptop φορητες συσκευες ειναι και ειναι πολυ μεγαλυτερα με 15 και 17 ιντσες...

Δημοσ.

υπάρχει κάνα κουπονάκι όποιος δεν θέλει το τάμπλετ και έχει ας μου στείλει ένα μηνυματακι μπας και τα βρουμε κάπως αλλιώς...

Δημοσ.

υπάρχει κάνα κουπονάκι όποιος δεν θέλει το τάμπλετ και έχει ας μου στείλει ένα μηνυματακι μπας και τα βρουμε κάπως αλλιώς...

Σαν υπονοούμενο διαβάζεται...

• Like 3
Δημοσ.

Kαι εγώ είχα δεί το 12.2 δίπλα σε ένα 10.1 νοτε και ήταν μερα με τη νύχτα σε lag χωρίς να καταλαβαίνω το λόγο

Δημοσ.

προσφορα τελικου......τι λες τωρα......

και με το 15%κουπονι...339,15€.......

κρατηστε με ....δεν μπορω αλλο τα μακαρονια.... :cry:  :cry:  :cry: (ας ειναι καλα το you)

που έχεις δει να αναφέρουν το εκτωτικό κουπόνι ?

Δημοσ.

Κουπονάκι διαβάζω αλλά δεν μου έχει έρθει τίποτα στο email... Διαφώτιση κανείς?

Ευχαριστώ για την απάντηση ^

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με λίγα λόγια για κάποιο λάθος που έκαναν έδωσαν κουπόνι σε όσους "ταλαιπωρήθηκαν" απο το λάθος τους. Φαντάζομαι θα τους δώσαν κάποιο κωδικό ή κουπόνι για να χρησιμοποιήσουν σε μελλοντική αγορά. Οπότε δεν είναι κάτι γενικό αυτό το κουπόνι, που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλοι. Κρίμα. Καλή προσφορά αλλά στην εποχή μας δύσκολα μπορούμε να διαθέσουμε οι περισσότεροι τόσα λεφτά. Και με το -15% που συζητάμε πολλά είναι πάλι αλλά επειδή θα ήταν υπερπροσφορά θα κάναμε το σ#@τ0 μας παξιμάδι για να το αγοράζαμε

Επεξ/σία από salmp7
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδια δεν κρατηθηκα και το τσιμπησα. Ευχαριστω τον ts.

Το ειχα βαλει απο καιρο στο ματι και ηταν ευκαιρια. Ειχε μαζι και BT πληκτρολογιο. Ετσι ηταν το πακετο ?

Δημοσ.

To bluetooth keyboard ηταν σε ξεχωριστο πακετο?

Στο ιδιο κουτι ηταν. Κι οταν περιμενα τηλεφωνο αν βρεθει διαθεσιμο μου ειπε ο πωλητης για δωρο BT keyboard και φανταστικα για κανα κλασικο πληκτρολογιο υπολογιστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...